QUOTE(jjolantyte @ 2008 09 11, 16:44)
man gimdymas buvo labai sunkus, vaikutis buvo pernesiotas, tai turejo nuleisti vandenis ir skatinti gimyma. skausmelis tai neispasakytas. net morfijus nepadejo, poto epidura prasiau ir tai gal porai val nuskausmino. i gimdykla atvariau 7ryto o pagimdziau 16.50val
gal tik is 20 karto isstumiau ir tai 4iese pilva spaude, dar buvau prakirpta iki subines. pries siuvant vel gavau epidura, tai kojos nutirpo, su ratukais i palata veze.
ligoninej dvi paras isbuvau, pajudeti negalejau, tarpviete ziauriai skaudejo ir sonkauli, jau galvojau kad sulauze.. o dar salia vaikas verkia, nezinau ka su juo daryt..
dabar savaite po gimdymo, vis dar sunkiai vaikstau, sonkauli dar skauda, bent jau galiu apsiversti lovoj. tarpviete skauda, susiuta iki subines. o ant "rimto" reikalo i tualeta isvis bijau eiti, kad dar labiau nesuplysciau. pasedet be sansu, valgau arba stovedama, arba atsitupus, atsiklaupus..
kai paziurejau i veidrodi kaip mano ta vietele atrodo

, puoliau i nevilti, atrodo klaikiai, visa sudarkyta. verkiu kai niekas nemato. vyras vis ramina, kad sugis ir viskas gerai bus.. (nors pamatytu pats issigastu...)
šaunuolė mamytė

labai gerai jus suprantu ,nes tą patį išgyvenau prieš daugiau nei pusmetį

prasikankinau 18val.leido skatinančius,tai gimdykloj keliais iš skausmo ėjau,prašiau ir nuskausminančių,bet seselės tesugebėjo atsakyt jau per vėlu nepadės,tai taip ir kentėjau iki pat paskutinių minučių,kadangi gimdžiau viena nebuvo šalia net kam vandens paduot ar už rankos palaikyt,o taip norėjosi palaikymo ir paramos

vaikučio taip pat nepavyko pačiai išstumti daktarė gulėsi ant pilvo,prakirpo

po gimdymo jaučiausi tikrai baisiai nebuvo vietos kurios neskaudėtų,ant tarpvietės dėjau ledukus,kompresus,nes buvo nubrozdinta ir patinus

į tuliką vos ne vos nueidavau sukaupus jėgas

gerai, kad nors mažutis buvo ramus turbūt jautė,kad mamytei negera

,atsisėdau gal tik po 2savaičių
bet dabar viskas ok

viskas susitvarkė ir grįžo į savo vietas kaip ir priklauso, išpradžių tikrai buvo sunku,bet sūnus suteikė jėgų, o ir pati nepasidaviau nevilčiai

laikykitės viskas susitvarkys ir neatrodys taip baisu kaip dabar