Įkraunama...
Įkraunama...

Ar gerai jautėtės po gimdymo?

Mano visas gimdymas utruko vos 5 val, nuo saremiu pradZios iki kol ant ranku laikiau savo mazyle. Malonu aisku nebuvo, bet jokiu nuskausminamuju nenaudojau, gal todel iskart po gimdymo jauciaus labai gerai. Pagimdiau 5 ryto, be abejo jautes silpnumas, bet tai gal labiau nuo nemiegotos nakties. Tiesiai nuo gimdymo stalo nulekiau i dusa ir pati sugebejau nusiprausti. O tos pacios dienos vakarte isvaiavau namo, nes nepatiko mums ligoninej smile.gif Antra diena namuose vyko balius vaikelio sutikimo proga, o trecia diena visi iskeliavome i pliaZa, nes gyvename prie juros ir pasitaike nuostabiai graZi diena smile.gif Silpnumo niekada nejauciau, nuo pat pirmos dienos jauciaus kaip nauja, tik gal savaite truputi vargino kelios siulytes, nebuvo malonu sedeti, ir nakti ispildavo prakaitas, kas nakti nubusdavau visa slapia ir kresdavo saltis. Dabar jau praejo 2,5 men. ir visiskai pamirsau kas tai yra tas gimdymas ir jauciuosi puikiai.Mano mazyle labai gera beveik nezinau kas tai yra nemigo naktys ir atrodo, kad vaikeli auginti vienas juokas. Jau netgi pagalvoju apie antraji, juk vaikai taiop greitai auga, o niueko nera nuostabiau uZ maZyti kudikeli smile.gif wub.gif
Atsakyti
gimdžiau daugiau kaip 12 val be jokių nuskausminamųjų.. jau po 6 val sakiau, kad nebegaliu... o tada pradėjo pykint, vėmiau gal kokias 2 val su kiekvienu sąrėmiu... bet kai pagimdžiau viskas pasimiršo... gavau pusryčius gimdyjkloj į lovąsmile.gif))) kitą dieną labai skaudėjo raumenis, bet vakare jau buvau namie ir ploviau grindis, nes užsispyriau, kad mano mažiukui dulkių namie daug nors tik prieš dieną viską buvau sutvarkius... dabar tai juokinga ta paranoja... bet po 2 dienų viskas buvo gerai, kraujavau kiek daugiau nei savaitę... po 2 beveik atsistatė svoris po mėn pranyko siūlai ir tiesą pasakius jau kitą dieną norėjau antro vaiko ir vis labiau noriu... blush2.gif bet va su maitinimu tai buvo 1000000 kartų blogiau nei pats gimdymas:))
Atsakyti
Gimdžiau be nuskausminamųjų, buvau linksma, gydytojai sakė,kad tokios gimdyvės nėra matę ...Nustojau visus juokint, tik kai jau vemt pradėjau hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif . Pagimdžius, kai siuvo, nesustodama pliauškiau apie tai, kad dantistai gydytojai savo klientus pagal dantis prisimena, o gydytojai -akušeriai pagal...... hihihi.gif O tai buvo 4 val. nakties.... Palatoj radau likimo draugių ir mūsų palatos stogas klegėjo iš džiaugsmo ir bejėgio negalėjimo apsiversti ant kito šono iki kol išsiskirtėm namo su "nukandžiotais" speneliais...... Visai tai yra laikina ir praeina, o prisiminimai liko nenupasakojami wub.gif wub.gif wub.gif .... mirksiukas.gif
Atsakyti
Man buvo neplanuotas cezario pjuvis, tai po operacijos pora dienu labai skaudejo kur buvo pjuvis. Bet jokio silpnumo, pykinimo nebuvo. Mano gydytoja labai faina moteris vyro akvaizdoje prigrasino, kad nieko nedaryciau, kad nebutu kokiu komplikaciju biggrin.gif Tai grizus namo buvau lepinama blush2.gif aisku ir pati prisiziurejau.
Atsakyti
Nors gimdžiau kaip sakoma lengvai, bet po to su sveikata buvo nekas... Šeip per didelio svorio priaugimo per nieštumą po gimdymo išsiskyrė dubens kaulai ir stuburas išsilenkė... Atsitūpti pirmą mėnesį visai negalėjau... Nugaros skausmai labai dideli, kojas skauda... Reikėdavo išlipti iš lovos - pro ašaras... Bet pasižiūri į dukrytę - nusišluostai ašarėles - juk tai didžiausias stebukliukas...
Atsakyti
Puikia, po cezario jau ant kitos paros vaiksciojau mirksiukas.gif
Atsakyti
As tai jauciausi puikiai, tik skaudejo tarpviete kuri laika, bijojau atsisesti, nors gydytoja sake kad drasiai galiu sedeti, bet man baisu buvo. O psichologiskai tai viskas normal.
Atsakyti
Neturejau jegu, buvo silpna, miegodavau su skausmais, sedeti negalejau dvi savaites. Atsigavau tik po menesio... doh.gif
Atsakyti
Pirmaji gimdziau 20 val, todel jauciausi labai silpnai, tik su mamos pagalba nuejau i tualeta. Be to negalejau miegoti (neatitraukiau akiu nuo sunaus) ir valgyti (tiesiog nebuvo apetito).
O antraji pagimdziau per 4 val ir jau norejau pati eiti i pogimdyvine palata, bet neleido. Jauciausi kaip naujai gimusi, labai stipri ir zvali thumbup.gif
Atsakyti
as po gimdymo labai gerai jauciausi,neisvargino gimdymas,iskart galejau sedeti ir pati nuejau i palata.
Atsakyti
Gimdziau 27val. Gimdymo metu tarp saremiu be proto miego norejau, bet nebuvo kada. kai pagimdziau, antras kvepavias atsirado biggrin.gif Kai tik susiuvo, pasidziaugiau dukryte ir pati sau iskeliavau i dusa apsipraust, kad sutvarkytu mano lova. grizusi numigau kelias val, bet ilgiau negalejau-per daug susijaudinus, juk salia dukryte! uztai ateinancia nakti buvo smagu-akys limpa po 2 nemiegotu paru, o pupa klykia, nes pienuko dar nebuvo...Ale kai jau kita ryta grizom namo, jauciaus kaip ant sparnu. nei man tos siules baisios buvo, nieko. balta kokia savaite buvau, paskui jau ir zandai paruzavejo smile.gif
Atsakyti
gimdymas neisvargino...pagimdzius, nulipau nuo stalo, sakau jau einam i palata? sake raminkis truputi, sesk i ratukus lotuliukas.gif
Atsakyti