Įkraunama...
Įkraunama...

Ar gerai jautėtės po gimdymo?

Vienintelis blogumas buvo tas kad galva nuo skausmo plyšo doh.gif seselės net prašiau vaistukų verysad.gif
Atsakyti
Jaučiausi gerai. Neskaitant siūlės. Ji tai kankina. smile.gif
Atsakyti
Is kart po gimdymo jau gerai jauciausi thumbup.gif
Atsakyti
gimdziau 13val, po gimdymo ejau i tualeta, po poros zingsniu ssele vos spejo mane pagaut, buciau nualpus, dar pora dienu jauciaus labai silpna, tai gerai, kad vyras visa laika buvo salia wub.gif namie po truputi atsigavau ir jau po savaites buvau kaip ridikas thumbup.gif
Atsakyti
Na kadangi man CZ dare tai pirma diena tai gulejau...na bet manau kad savijauta palyginus buvo gera...skausmu nejauciau, nepykino...na kai jau bandziau keltis tai silpnumas aisku buvo, bet jau antra diena beveik vaiksciodama praleidau...net susirietus begau per koridoriu sesutes kviest biggrin.gif
Atsakyti
Na mane tai vargina galvos skausmai, kadangi maitinu tai paracetamoli tik geriu
Atsakyti
na nukamavo ir mane gimdymas negailestingai..bet iki palatos nuejau pakilia nuotaika...kad jau viskas baigesi...o po 2 dienu buvo graudzioji uzejus,,,taip viskas jautriai atrode...verkiau nezinau ko...
Atsakyti
man pats gimdymas truko 2,5 val plius dar saremiai 6,5 val, nors ir jauciasi silpna, po 2 val nuejau i dusa ir pati ejau i palata, nors ir siule ratukus, bet atsisakiau. pirma nakti beveik nemiegojau, ziurejau i suneli wub.gif wub.gif wub.gif o is ligonines isejau kita diena po pietu, bet turejau prizadet, kad gersiu gelezi, nes hemoglobinas buvo labai nukrites, kazkur dar dvi savaites akyse aptemdavo, o po to praejo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spicykimmy: 11 gruodžio 2008 - 10:31
Man saremiai prasidejo kokia 16 val. o pagimdziau kitos dienos 16 val...Visa nakti lipau sieno, nemiegojau...Nepaisant to jauciausi gerai, pati nuo stalo nulipau, o grizus i palata po poros valandu nuejau i dusa issimaudyt doh.gif . Ir kaip tada kokio mastito neigavau - atsimenu taip salta duse buvo, toks skersvejis trauke. unsure.gif
Atsakyti
kadangi gimdymas nebuvo sunkus jaučiausi kaip visai negimdžius biggrin.gif
Atsakyti
Jaučiaus kaip negimdžius,tik vienintelė bėda buvo negalėjimas sėdėti.Labai vargino išlipimas ir įlipimas į lovą.
Atsakyti
Po gimdymo buvo baisiau nei per gimdyma smile.gif Silpnumas, negalejimas sedeti, skausmas vaikstant nerealus, WC apskritai noreta isbraukti is butinuju reikalu ir t.t. doh.gif
Atsakyti