gimdziau su epiduru, tai iskart po gimdymo jauciaus gerai lyg nebuciau gimdzius, bet kai jo poveikis baigesi, tai savijauta nekokia buvo del kirptos tarpvietes, bet ji man greit sugijo ir dabar jauciuos gerai

as gimdziau labai greitai (is viso 4 val),bet po to labai silpna jauciausi.po 4 dienu gryzus is ligonine snepazinau saves-atrode kad vendenys ne tik is pilvo isbege,veidas ukrites,paakiai juodi.po dienos jau ejom i prekybcentri,bet va jau menuo po gimdymo,o dar vis pajauciu silpnuma kai persistengiu.negaliu ilgai lauke su mazuoju vaikscioti.
neradau tokios temeles
galvojau gal rasyti prie depresijos?
jau po gimdymo esu du men , bet galva vos panesu ryte dar siaip sau na o jau po pietu nors staug kaip skauda
net kartais man ji sukasi ,o skausmas lyg migreninis
spaudzia smilkinius ,dariausi kraujo tyrimus lyg ir viskas gerai ,gal tai normalu, gal kalti harmonai ,jau nebemaitinu ,
ar ka susidurete su tokia problema ? kada praei?vaistu gerti nesinori ,nors ir nemaitinu

jau po gimdymo esu du men , bet galva vos panesu ryte dar siaip sau na o jau po pietu nors staug kaip skauda

ar ka susidurete su tokia problema ? kada praei?vaistu gerti nesinori ,nors ir nemaitinu

o man jau du men po gimdymo pirmas buvo lengvas bet dabar tiek silpna ir taip mblogai jauciuosi labai galva skauda net spaudzia .
gal spaudimas aukstokas nu nezinau bet as pavargau

Po pirmo gimdymo jaučiausi
Jau po kelių val. laksčiau po palatą. Nevargino net kirpta tarpvietė. Pablogėjo trečią parą. Vos paėjau.
Po antro gimdymo jaučiausi labai prastai. Negalėjau pati net valgyti, vyras maitino. Pirmą naktį siaubingai skaudėjo kirpta tarpvietė. Antrą dieną buvo geriau, o trečią

Po antro gimdymo jaučiausi labai prastai. Negalėjau pati net valgyti, vyras maitino. Pirmą naktį siaubingai skaudėjo kirpta tarpvietė. Antrą dieną buvo geriau, o trečią

QUOTE(Veitė @ 2007 07 10, 04:39)
Man irgi.
Nors gimdziau nepaprastai lengvai ir greitai, po to kokias 3 savaites buvau "nekokia". Siules neleido normaliai sedeti, pradejo skaudeti keliu sanarius (vos atsistoju is sedimos padeties dar ir dabar, po 3 men), pilvo ertmeje atsiradusi tustuma kazkaip keistai paveike mano pusiausvyros islaikymo sugebejimus
Kadangi visi patinimai praejo staiga, ta oda visur (ant pilvo, koju, ranku, veido, net ant nugaros) keistai sukrito, atrodziau lyg bobute
Ir siaip buvo silpa, negalejau daryt staigiu judesiu, nes tuojau pat juoda akyse pasidarydavo. O ir kraujavau gausiai ir ilgai.
Bet dabar viskas
isskyrus keliu sanarius ir "prilipusius" papildomus kg

Bet dabar viskas

Po pirmo gimdymo buvo nepatogumai dėl kirptos tarpvietės, bet čia tik juokas
pasirodo nesitraukė gimda dėl likusių krešulių
darė išvalymą. Po antro para renimacijoj, nukraujavimas, sutrikes širdies ritmas , sutrikusi žarnyno veikla, sužalotas stuburo nervas, vėmimas , alpimas ir t. t savaitė lašino ir kai pradėjo ,, čiuožti,, stogas ,,po parašu,, išsiprašiau namo. Namuose kai sako ir sienos gydo

QUOTE(sapokiene @ 2007 08 14, 17:36)
neradau tokios temeles
galvojau gal rasyti prie depresijos?
net kartais man ji sukasi ,o skausmas lyg migreninis
spaudzia smilkinius ,dariausi kraujo tyrimus lyg ir viskas gerai ,gal tai normalu, gal kalti harmonai ,jau nebemaitinu ,

Aš kažkaip nemanau, kad tai susiję su gimdymu

Po gimdymo jauciausi pakakamai gerai, tik vargino slapimo nelaikymas ie be abejo tarpvietes diskonfortas.
QUOTE(Tučka @ 2005 05 14, 12:19)
Na po gimdymo tai as labai baisiai jauciausi
bet vos atsikeliau nuo stalo, liepe lipt per du aukstus paciai iki palatos! O namo vaziavau guledama
Nu tikras kosmaras buvo 

Aš per gimdymą taip nusikaliau, kad nemiegojau turbūt kokią savaitę išvis. Kaip dabar prisimenu, tai kvaila buvau, kad neišgėriau raminančių ir neišsimiegojau vieną kartą normaliai. Ir tas išsekimas tesėsi gal pusę metų. Žinoma, prisidėjo įtampa, kad nėra pieno, o jo nėra nuo išsekimo, dar vyras visai nesirūpino. Taip ir pasileido "sniego gniūžtė" nuo kalno, išvirsdama į didžiulį kamuolį...
Artėja antras gimdymas. Bandysim šį kartą daryti daug ką kitaip...