Įkraunama...
Įkraunama...

Ar gerai jautėtės po gimdymo?

Paskaiciau ka cia rasiau pries 2 metus smile.gif Tai va mergytes, man negerai buvo apie puse metu, nuolatinis nuovargis, truko gelezies, juodais paakiais ir be sveikatos. Bet po to viskas tik geryn mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Liora @ 2007 06 26, 18:28)
Man asmeniskai pogimdyvinis periodas buvo kur kas sunkesnis nei pats gimdymas. Gimdziau be epiduro, gimdykloje praleidau faktiskai tik 5 valandas, taciau buvau kirpta, po to siuvo, rezultatas > 2 savaites sedeti negalejau (ir neleido, ir pati bijojau), vos paeidavau iki tualeto, pirma diena atsikeliau i dusa ir vos jame nenualpau, buvau silpna ir balta kaip lapas visas 14 dienu...

Tarp kitko, niekaip nesitikejau, kad gausiu tiek iv. vaistu ir proceduru PO gimdymo. Tas 3 dienas, kurias gulejau VGN man leido vaistu gimdos susitraukimui, is kart po ju buvo vaistai kad nuskausminti gimdos susitraukima, dar gaudavau antibiotiku, plius seseles atnesdavo paracetamolio ir primigtinai rekomendavo suvartoti tiek, kiek buvo paskirta. Pagaliau dar tyre krauja...  Jau buciau pagalvojusi apie kokia infekcija, taciau vaikelis, aciu Dievui, gime sveikas, na ir manau gydytojai pasakytu apie infekcija jeigu ka. Idomu, ar kam nors teko ka nors panasaus aptureti ir kaip gydytojai tai aiskino?

As skundziaus kad mane drebulys krecia, toks vidinis, nenusakomas, bet nei viena sesele nesureagavo, sakiau pykina, sakiau galva svaigsta, vaiko nepekeliu niekas nieko. O vat kai po 3 savaiciu nuo kazkokios infekcijos (irgi nepaaiskino kokios) su 40 tempa atveze, tada jau rupinosi labai labai.
Atsakyti
keista prisimint gimdymus, bet abu gimdymai nebuvo labai lengvi ir per kelias valandas, taciau po ju jauciausi super rolleyes.gif po pirmos dukros gimimos islekiau po dvieju dienu, su kita - po paros... sokinejau net is laimes, kaip buvo gera... rolleyes.gif bigsmile.gif
Atsakyti
blogai. labai silpna buvo.. nepastovejau ant savo koju.. doh.gif bet cia tik kelias dienas 4u.gif
Atsakyti
Po pirmo gimdymo jaučiausi laaabai šauniai, na bet po antro ,tai neduok tu Dievulėliau verysad.gif Skaudėjo viską kas tik įmanoma, pykino, buvo silpna, paakiai pajuodę kaip kokia vampyrė...Niekur nenorėjau eiti...Dar ir dabar nekaip jaučiuosi, bet vis dažniau išeinam į lauką ir jėgos po truputį atgyja...Gimdymą prisimenu kaip didžiausią košmarą brrr!!!Bet užtat turiu šaunią dukrytę ir nuostabų sūnelį...Verta buvo pasikankinti ax.gif
Atsakyti
dar ir kaip susiję. Sapokiene, o tu gimdei su epidūru? Aš tai be, bet man porą mėnesių po gimdymo rytais skaudėdavo galvą tragiškai, o po to kažkaip savaime praėjo. Vaistų negėriau, nes maitinau. Dar klausimas: gal į lauką mažai išeini? Man labai padėdavo grynas oras ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(Jūja @ 2007 08 25, 01:55)
dar ir kaip susiję. Sapokiene, o tu gimdei su epidūru? Aš tai be, bet man porą mėnesių po gimdymo rytais skaudėdavo galvą tragiškai, o po to kažkaip savaime praėjo. Vaistų negėriau, nes maitinau. Dar klausimas: gal į lauką mažai išeini? Man labai padėdavo grynas oras  ax.gif .

gimdziau be jokio epiduro per 30min pagimdziau nebuvo kada tongue.gif bet po gimdymo tragiskai nusilpau issekau vos dar tik pradedu atsigauti , o galva kamuoja rytais smilkinius spaudzia ,ir tikrai cia ne jokia migrena.
Atsakyti
g.gif oho, pasirodo iš tiesų galvą gali skaudėt, jei tiek daug moteriškių po gimdymo kenčia galvos skausmą g.gif O tai gal jums iš nuovargio taip galvas skauda? Gal jūsų leliukai jums neleidžia išsimiegot normaliai? g.gif
Atsakyti
man skaudedavo galva kol maziukas keldavosi naktimis ir ziauriai spausdavo verysad.gif bet kai maziukas paaugo ir visa nakti leidzia pailset tai lyg ir skausmas praejo bet va jegu tai visai nera ir taip pastoviai tokia isgverus verysad.gif o maziukui jau metukai 4u.gif
Atsakyti
O gal anksciau pasitaikydavo migrena? Man pvz. ~ 3-4 nestumo menesi migreniniai galvos skausmai nepraeidavo savaitemis....
Kazi kaip bus po gimdymo....
Atsakyti
Gimdziau be epiduro, dabar leliukui 2 men, tai per ta laika buvo du kartus galva laaaabai suskaudus. Abu kartus isgeriau po puse tabletes Ibuprom 200. Man thumbup.gif ir lelytei nieko.
Atsakyti
QUOTE(sapokiene @ 2007 08 14, 17:36)
neradau tokios temeles  blush2.gif  galvojau gal rasyti prie depresijos?  g.gif 
        jau po gimdymo esu du men , bet galva vos panesu ryte dar siaip sau na o jau po pietu nors staug kaip skauda  gun_bandana.gif  gun_bandana.gif  net kartais man ji sukasi ,o skausmas lyg migreninis  g.gif  spaudzia smilkinius ,dariausi kraujo tyrimus lyg ir  viskas gerai ,gal tai normalu, gal kalti harmonai ,jau nebemaitinu ,
      ar ka susidurete su tokia problema ? kada praei?vaistu gerti nesinori ,nors ir nemaitinu  000189.gif

Gimdziau pries 2,5 men be epidurio. Kaip tik rytoj einu daryti kraujo tyrimo, nes su galva tikrai kazkas ne taip ax.gif ir dar ausis uzgula rolleyes.gif
Na gal miegu gal per mazai, bet apie 8 val. g.gif
Atsakyti
Man be jokios priežasties užeina smarkiai skaudėti maždaug 2 kartus per mėnesį. Tik kažin ar čia dėl gimdymo? g.gif
Atsakyti