Papildyta:
QUOTE(Liora @ 2007 06 26, 18:28)
Man asmeniskai pogimdyvinis periodas buvo kur kas sunkesnis nei pats gimdymas. Gimdziau be epiduro, gimdykloje praleidau faktiskai tik 5 valandas, taciau buvau kirpta, po to siuvo, rezultatas > 2 savaites sedeti negalejau (ir neleido, ir pati bijojau), vos paeidavau iki tualeto, pirma diena atsikeliau i dusa ir vos jame nenualpau, buvau silpna ir balta kaip lapas visas 14 dienu...
Tarp kitko, niekaip nesitikejau, kad gausiu tiek iv. vaistu ir proceduru PO gimdymo. Tas 3 dienas, kurias gulejau VGN man leido vaistu gimdos susitraukimui, is kart po ju buvo vaistai kad nuskausminti gimdos susitraukima, dar gaudavau antibiotiku, plius seseles atnesdavo paracetamolio ir primigtinai rekomendavo suvartoti tiek, kiek buvo paskirta. Pagaliau dar tyre krauja... Jau buciau pagalvojusi apie kokia infekcija, taciau vaikelis, aciu Dievui, gime sveikas, na ir manau gydytojai pasakytu apie infekcija jeigu ka. Idomu, ar kam nors teko ka nors panasaus aptureti ir kaip gydytojai tai aiskino?
Tarp kitko, niekaip nesitikejau, kad gausiu tiek iv. vaistu ir proceduru PO gimdymo. Tas 3 dienas, kurias gulejau VGN man leido vaistu gimdos susitraukimui, is kart po ju buvo vaistai kad nuskausminti gimdos susitraukima, dar gaudavau antibiotiku, plius seseles atnesdavo paracetamolio ir primigtinai rekomendavo suvartoti tiek, kiek buvo paskirta. Pagaliau dar tyre krauja... Jau buciau pagalvojusi apie kokia infekcija, taciau vaikelis, aciu Dievui, gime sveikas, na ir manau gydytojai pasakytu apie infekcija jeigu ka. Idomu, ar kam nors teko ka nors panasaus aptureti ir kaip gydytojai tai aiskino?
As skundziaus kad mane drebulys krecia, toks vidinis, nenusakomas, bet nei viena sesele nesureagavo, sakiau pykina, sakiau galva svaigsta, vaiko nepekeliu niekas nieko. O vat kai po 3 savaiciu nuo kazkokios infekcijos (irgi nepaaiskino kokios) su 40 tempa atveze, tada jau rupinosi labai labai.