Įkraunama...
Įkraunama...

Ar gerai jautėtės po gimdymo?

Man tai galva pradeda skaudeti rytais,kai pabundu. naktimis daznai keliuosi maitinti,tai ryte taip norisi pamiegoti,bet turiu keltis. Kartais net rektinorisi
Atsakyti
kaip galveles kaip savijautos ax.gif man tai buna dienu lyg tycia schmoll.gif rodos beg ir rek va kelios dienos nemiigau gerai o jau va maziukei 5men tuoj ir vaikstau kaip slapiu trenkta, pradedu prisigalvoti visko ,nors kraujas neblogas , siandien vel miego noriu ir silpna gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif kas cia su mumis darosi???????
Atsakyti
Oi,pas mane tokios pat bedos su galvos skausmais,amzai miego,tai vakstau,lyg apgirtus doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
man taip pat labai daznai spaudzia galva ties smilkiniais.as manau,kad tai nuo nepilnavercio poilsio.juk reikia ir vaikuciu rupintis,ir namus tvarkyti,ir valgyt daryti....dar naktimis keltis pamaitnti maziuke......tai nera lengva blink.gif
Atsakyti
sveikos, 4u.gif

na siaip su pogimdyviniais galvos skausmais nesu susidurus, bet siaip turiu tokia problemele, kad galva daznokai skauda, tai dabar Migranel rutulini tepikli nusipirkau.juo smilkinius, kakta, pakausi reik patept, siaip tikrai neblogai skausma malsina thumbup.gif , tik va kiek skaiciau maitinanciom negalima g.gif , bet jei nemaitinat, tai tikrai gera priemone rolleyes.gif
Atsakyti
Man irgi daznokai skauda galva, bet manau, kad cia del nepilnavercio miego...maniskis keliasi nakti valgyti 1-2 kartus, o dar kartais is siaip prabunda pametes tutuka, zodziu kartais tenka pasokinet is lovos ir 5 kartus... blink.gif as nors pati maitinu, bet kartais isgeriu vaistuku, kai jau nebeimanoma kentet blush-anim-cl.gif dar padeda grynas oras...
Atsakyti
man yra migrena,tai kai laukiausi visai neskaudejo galvos,man cia bbuvo kaip stebuklas lotuliukas.gif kai tik pagimdziau ir vel isavaite pokelis kartus doh.gif
Atsakyti
po pirmo gimdymo savijauta nieko tik plišimas trukdė.po antro nesitraukė gimda tai leido vaistus.skausmas baisus doh.gif abu gimdžiau be nuskausminamujų biggrin.gif na po trečio ši karta cezario tai tino kojos.o taip jaučiaus gerai.
Atsakyti
Po gimdymo fiziškai jaučiausi labai gerai. Atsikėliau po poros valandų ir galėjau normaliai vaikščioti. Aišku truputėlį trukdė kirpta tarpvietė bet tai palyginus smulkmena. Blogiau buvo psichologiškai, kadangi vaikutis gulėjo Intensyvios terapijos skyriuje, šventinės dienos, niekaip nesupratau kur surasti gydytoją ir išsiaiškinti kas jam negerai...
Atsakyti
Tikrai ne super schmoll.gif skaudejo visa tarpviete ( plysus, kirpta - susiuta), ir dar tikrai kokias dvi savaites su tarpviete kankinausi unsure.gif
Pamenu ta pacia diena po gimdymo - pagimdziau ryte, o po pietu palikus mazyte su teveliu palatoje ejau i tualeta sienas ramstydama. Matau priesais trys zmogystos eina o man nulis emociju, tik kai pasisveikino tada atpazinau savo teva su seima atvaziavusi doh.gif
Atsakyti
Mano abu buvo cezariai, tai buvau prisiskaičiusi ir laukiau baisiulinių komplikacijų, nepakeliamo galvos skausmo. Bet jaučiausi puikiai. Pjūvio neskaudėjo, galvos irgi.
Atsakyti
as 45min po gimdymo jau duse mandziaus,jauciaus puikiai smile.gif
Atsakyti