Įkraunama...
Įkraunama...

Ar gerai jautėtės po gimdymo?

As nuo 1h nakties nemegojusi buvau ir dar pragulejau kietai 6h tai tik po gimdymo kai praejo 3h nuejau mauditis nes skaudejo nugara
Atsakyti
is kart po gimdymo praejus 2 h akusere nuvede i dusa, dziaugiausi kad ejo kartu, nes buvo labai silpna, gryzus i palata dar galvojau isssivalysiu dantis, bet jau jegu neuzteko, tik brukstelejau pora kartu ir metus dantu sepetuka griuvau tiesiai i lova doh.gif
ir siaip dar visa savaite po to jauciausi gana silpnai, kadangi kirpo ir dar plysau pati, tai siuliu vietose jauciau dideli tempima, del kurio ilgai vaiksciot arba stovet tiesiog negaledavau...bet stengiausi nepasiduot, ir labai greitai jau laksciau po pardes ir visur kur reikia tongue.gif
Atsakyti
atrode kad nuo adrenalino sokt galeciau, bet kai po nakties atsibudusi norejau bekt i dusa...tai tik atsistojau ir galvojau isvirsiu.... pasieniais siaip netaip nuejau
Atsakyti
Savijautos po gimdymo tikrai nepavadinciau puikia... jauciausi labai silpna, skaudejo tarpviete, ligoninej iki duso ejau ramstydama sienas doh.gif O parvaziavus namo dar keleta savaiciu jauciausi kaip sulamdyta, gerai, kad vyras padejo...Dekoju Dievui, kad mazylis buvo ramus, leisdavo mamytei ilgiau pamiegoti thumbup.gif
Atsakyti
Pirmas 4 dienas jauciaus silpnai ir teko vyrui su manim maudytis, nes kojos linkdavo smile.gif O veliau stiprejau kasdien. Siandien jau eina 7 savaite po gimdymo ir jauciuos puikiai.
Atsakyti
Po gimdymo jaučiausi labai silpna ir išsekusi, naktį akušerė norėjo nuvesti į tualetą, nugriuvau, atsibudau lovoje.Ryte įsikibusi akušerei nušliaužiau iki tualeto, reikėjo ''s'' padaryti, kad ir nenorom liepė išspausti, nes buvau sukarpyta ir plyšusi, nes po siuvimo viskas ištinsta ir gali nieko nebepadaryti.Tik po mėnesio pradėjau atgauti jėgas, visa laimė, kad dukrytė buvo gerutė, leido pailsėti.
Atsakyti
man kazkur po gero menesio pradejo atsistatiti sveikata mirksiukas.gif
Atsakyti
Pagimdžius antrą, jau praėjus valandai po gimdymo labiausiai norėjau namo!!! jaučiausi tikrai gerai ax.gif
Atsakyti
po gimdymo jaučiausi gerai,kai tik perkėlė į pogimdyvinę palatą bėgau ieškot savo sūnelio, smile.gif nes gydytoja norėjo jį nakčiai palikt spec. palatoj,kad aš pailsėčiau po gimdymo doh.gif
Atsakyti
Seip jauciausi labai labai gerai tik skaudejo siutas vietas, tustintis negalejau be zvakuciu pagalbos o seip jauciausi gerai,,,bet kai prisimenu kazkaip tikrai dabar nesinori antro mirksiukas.gif
Atsakyti
neblogai jaučiausi, kai pervežė į pogimdyminę palatą, nuėjau į dušą , bet kadangi buvo labai karšta, o aš stiprokai pakraujavau, tai po maudynių teko vyrą šaukti pagalbon, nes akys netikėtai aptemo blink.gif maniau nuvirsiu ant grindų, bet nieko, gavau gryno oro ir atsigavau. Siuvimo neskaudėjo, jau tą pačią dieną prisėdau, tiesa atsargiai blush2.gif tik paskui miego labai norėjau .. o nebuvo kaip, nes svečiai kitą dieną nuo pat ryto lįsti pradėjo, o mažė naktį žįsti norėjo neatsitraukdama. Tai va, tokios smulkmenėlės. blush2.gif
Atsakyti
as gimdykloje prabuvau gana ilgai, 6val vyko gimdymas, o veliau laukiau kol mane susius. Dar pakilo temperatura, tai suleido vaistu ir liepe dar pagulet... 4val po gimdymo atsikeliau ir pati jau nuejau i pogimdyvine palata. Biskuti pasedejau ir vyras nuvede mane i dusa...issimaudziau ir tarsi atgimiau :bigsmile:
maziuka mano iskart nakciai paliko su manim,kadangi jauciausi gana gerai.... visa nakti akiu nesumerkiau, vis ziurejau i savo stebukleli...
kelias dienas po gimdymo juciausi silpnokai, visgi nemazai kraujo netekau, saltas prakaitas ispildavo, bet kai gryzau namopradejau sveikti...eidavom i laukuti, valgem daug vaisiu...kartais pasvaigdavo galva, isblyskusi buvau, maniau,gal mazakraujyste vystosi, bet padarius tyrimus atsikvepiau lengviau, pasirodo viskas tvarkoj... :D
Atsakyti