Įkraunama...
Įkraunama...

Gyvūnams duodami žmonių vardai

Nematau nieko blogo, jei šuniukai ar kačiukai turi žmonių vardus.

Senai pas uošvienę, buvo rotveileris vardu Ernis, o draugė gyveno kaiminystėj ir sūnaus turėjo vardą Ernestas. Dabar jau to rotveilerio nebėra, o berniukas vadinamas Erniu, nors tuo metu niekas tų vardų nesutapatino, kažkaip tas vaikiukas buvo mažiukas, tai buvo Ernestukas, o kai užaugo tapo visų draugų vadinamas Erniu thumbup.gif
Atsakyti
As ir nieko pries gyvunu vadinima zmogiskais vardais. Tikrai daug baisiau kai zmones savo vaikam duoda suniskus vardus.

Mano pacios vezliai pavadinti Maxvelas ir Liudacka, o katinas Karlas, o kazkada turejau katina kuris buvo Vaska, o suo Zose. Dedes suo Kostas, ir jam labai tinka.
Atsakyti
QUOTE(girtalyte @ 2006 12 29, 19:14)
As ir nieko pries gyvunu vadinima zmogiskais vardais. Tikrai daug baisiau kai zmones savo vaikam duoda suniskus vardus.

Mano pacios vezliai pavadinti Maxvelas ir Liudacka, o katinas Karlas, o kazkada turejau katina kuris buvo Vaska, o suo Zose. Dedes suo Kostas, ir jam labai tinka.

Na, kai kuriems gyvunams tinka zmogiski vardai, bet man kazkaip atrodo kad gyvunams reiktu galvoti idomesnius, nezmogiskus vardus g.gif . Kai pasakojo viena gerb.Mama, nera labai malonu girdeti pvz: saukiant suny vardu, jei tas vardas priklauso ir man. Mano triusio vardas Snaige- tai irgi labai jai tinka nes visa balta balta smile.gif tad manau, galima issirinkti ir kitokiu graziu vardu, nelieciant zmogisku
Atsakyti
QUOTE(Enimdreja @ 2007 01 12, 15:55)
Na, kai kuriems gyvunams tinka zmogiski vardai, bet man kazkaip atrodo kad gyvunams reiktu galvoti idomesnius, nezmogiskus vardus g.gif . Kai pasakojo viena gerb.Mama, nera labai malonu girdeti pvz: saukiant suny vardu, jei tas vardas priklauso ir man. Mano triusio vardas Snaige- tai irgi labai jai tinka nes visa balta balta smile.gif tad manau, galima issirinkti ir kitokiu graziu vardu, nelieciant zmogisku

tik tiek, kad aš pažinojau kažkada, kai dar vaikas buvau mergaitę vardu Snaigė smile.gif
Atsakyti
Norėjau savo papūgą Barbora pavadint, bet dukra pasipriešino - negražu jai... Gal ir gerai, nes ten patinėlis, pasirodo, buvo lotuliukas.gif Bet šiaip, manęs nepiktina gyvūnams duodami žmonių vardai, su sąlyga, kad jie būtų duodami su meile, o ne kam nors papiktint biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 15 sausio 2007 - 12:05
QUOTE(Ne_gera @ 2006 08 22, 13:45)
O man visai patinka  thumbup.gif  Ir visai nesupykčiau, jei kas nors kokį gyvį pavadintu mano vardu "DIANA"  biggrin.gif
O pas mus kieme yra katinas Martynas, šuo Albinas nu tinka tie vardukai šiems gyvūnams thumbup.gif

Mano pazystama kuri laika gyveno kazkuriam Italijos regijone,tai ten visus sunis,nesvarbu ar patinas ,ar patele vadina DIJANA.
O seniai,seniai,kai as dar buvau vaikas ,musu rajone tokia sena mociute vedziojo sena senbernara,kurio vardas buvo Zigmas. blink.gif
Atsakyti
schmoll.gif nepatinka man. yra vardai žmonėms, tai tegul ir lieka jie žmonėms, gyvūnams galima atrasti ir kitokių vardų... keik turėjom gyvių, visada stengiamės aprinkti vardus, kad tokių nebūtų tarp žmonių..
Atsakyti
Mano šunio vardas,Šarlis,pudeliukas.Jam jau 15 metų,tuo metu kada rinkau vardą,nežinojau,kad yra žmoniu tokiu vardu.Gal kur nugirdus buvau,man patiko ir šunėkui tiko ax.gif

bet man idomiai atrodo blink.gif kai pav. karve Ramune pavadina g.gif

dar karta teko girdeti mergaite saukia Vestute,o toleliau kažkokia ponia dički šuni vedžioja ir rekia jam Vesta,Vesta(šunio vardas) blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leliuga: 04 kovo 2007 - 14:21
QUOTE(leliuga @ 2007 03 04, 14:15)
dar karta teko girdeti mergaite saukia Vestute,o toleliau  kažkokia ponia dički šuni vedžioja ir rekia jam Vesta,Vesta(šunio vardas) blink.gif

Vesta - senas ir populiarus šunų vardas, čia jau reiktų atkreipti dėmesį žmonėms ir vaikų taip nevadinti, o ne atvirkščiai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*VICI* @ 2007 03 04, 15:35)
Vesta - senas ir populiarus šunų vardas, čia jau reiktų atkreipti dėmesį žmonėms ir vaikų taip nevadinti, o ne atvirkščiai mirksiukas.gif

tai ir cigaretes atrodo yra tik West lotuliukas.gif nu ir as galvoju,kad teveliai is tos mados vaikus kai sunis pavadina lotuliukas.gif
Atsakyti
O čia dar yra "žmogiški" ir "gyvūniški" vardai? unsure.gif Man rodos, vardas yra vardas ir jokio skirtumo, kam jis duodamas, šiais laikais tų vardų tokia galybė, kad jau turbūt nebeliktų kaip ir pavadint tuos gyvūnus, nes visus vardus "okupavo" žmonės.... mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(zaxe @ 2007 03 05, 23:11)
O čia dar yra "žmogiški" ir "gyvūniški" vardai?  unsure.gif  Man rodos, vardas yra vardas ir jokio skirtumo, kam jis duodamas, šiais laikais tų vardų tokia galybė, kad jau turbūt nebeliktų kaip ir pavadint tuos gyvūnus, nes visus vardus "okupavo" žmonės....  mastau.gif

labai teisinga mintis drinks_cheers.gif
Atsakyti