Įkraunama...
Įkraunama...

Gyvūnams duodami žmonių vardai

mano kaciui laaabai ilgai nelipo joks vardas. Koku tik nedejom: vasilijus,vaska, zmogus,beresnevicius(susije su viena istorija),fon bazilijus. Na nelipo ir viskas. kacius net nereagavo ir atsiliepdavo tik i kss kss, o ir paciom liezuvis nesivarte g.gif
paskui as skaiciau ana karenina, zvilgt i kaciu - ogi VRONSKIS pries mane stovi. Taip jis tapo Vronskiu.
Bet dabar vadiname ji Groziu. Ir tas vardas labiausiai prilipo!
Kuriozu neisvengiu: sakau karta pazistamiem:"Kaip pasiilgau savo Grozio" , tie: "Na ir dabar dar grazi esi, nepergyvenk" biggrin.gif
cia tikra, neseniai nutikusi istorija thumbup.gif

o smiltpelei vardas prilipo issyk. Vaiksciojau anyksciu silelyje prie upes ir radau pabegusia-pasiklydusia smiltpele.Supratau, kad neisgyvens ir parsiveziau namo i vilniu. Po 2 dienu ji pagimde 6 smiltpeliukus. Na kokiu kitu vardu ja pavadinti , jei ne VERONIKA ? biggrin.gif

Mano gyvunu vardai - literaturiniai. Tai todel, kad per daug skaitau, o ne todel, kad noriu ka izeisti wink.gif
Atsakyti
Pati lietuviskais zmoniu vardais gyvunu stengiuos nevadinti, bet jei jau nusipirkau gyvuneli su tokiu vardu - nekeiciu. As uz tai, kad gyvunu nevadinti zmoniu vardais!
Atsakyti
O man absoliučiai jokio skirtumo. Neskirstau vardu į šuniškus ir ne ax.gif
Atsakyti
Tėvas pasakojo, kad Rusijoj visos kiaulės Mašos, o kuiliai - Borios... Ir su karvėm maždaug tas pats.
Šiaip tai man nieko baisaus, jei gyvis gauna žmogišką vardą, išskyrus šunis, kurie dažnai šaukiami vardu viešose vietose. O kad kas ten mano vardu vadina katę ar žiurkėną, kurie iš namų neišlenda, man nusispjaut.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raduga: 09 rugpjūčio 2006 - 09:51
Nesamones raso tos mamytes, kurioms zmoniu vardais pavadinti suniukai ar dar kokie naminiai issityciojimas. Man mano misrune tokia pat brangi, kaip ir jusu vaikai jums, todel nematau nieko baisaus, kad mano kalytes vardas Alisa. Nieko visiskai as tuo neizeidziu. Man tai tiesiog grazus raidziu derinys, o kam taip baisiai nepatinka, tai pervadinkit savo vaikus. mirksiukas.gif
Atsakyti
mūsų katinui irgi žmogiškas vardas prilipo ax.gif dabar atrodo, kad jam kitos vardas ir netiktų bigsmile.gif
Atsakyti
As nepritariu gyvunu vadinimo zmoniu vardais.
Atsakyti
Prieš 8metus draugė nusipirko dobermaną, pavadino Liepa. Tuo metu tokio vardo nebuvau nei girdėjusi, o dabar aplink krūva mergyčių Liepų. Tai ką dabar daryt g.gif
Atsakyti
QUOTE(FaR-OuTeR @ 2006 08 16, 18:47)
Prieš 8metus draugė nusipirko dobermaną, pavadino Liepa. Tuo metu tokio vardo nebuvau nei girdėjusi, o dabar aplink krūva mergyčių Liepų. Tai ką dabar daryt  g.gif

O mano suo yra Bartas, taip ir nesupatau ar tai suns ar tai zmogaus vardas, nuomoniu radau ivairiu. O ziurkenas vardu - Bambucia, tikiuosi tikrai ne zmogaus.
Atsakyti
QUOTE(milabra @ 2005 05 15, 19:40)
Nu mano draugė irgi turėjo mopsiuką Miglę smile.gif Tai kai saviškei rinkau vardą, jos atsiklausiau  biggrin.gif Ta net išsižiojo, sako : Vadink tu sau į sveikatą, tas šuo seniai nustipęs  tongue.gif
Man daug baisiau kai vaikai gauna šunų vardus: Berta, Maksas ir kt.
Kažin, jei kas sūnų pavadintų Brisium, o dukrą Rainiuke? arba Murka? Gražūs gi vardai.... o ir prototipai garsūs  biggrin.gif

labai pritariu
Atsakyti
O man visai patinka thumbup.gif Ir visai nesupykčiau, jei kas nors kokį gyvį pavadintu mano vardu "DIANA" biggrin.gif
O pas mus kieme yra katinas Martynas, šuo Albinas nu tinka tie vardukai šiems gyvūnams thumbup.gif
Atsakyti
man patiko kaip cia neseniai per zinias parode -- sulaike kazkur Al Qaedos terorista, vardu RAMZIS biggrin.gif
Atsakyti