Na nežinau žmonės.. Darot problemas kur jų nėra ir veltui čia nervuojatės

Koks skirtumas koks gyvūno ar žmogaus vardas?? Pažįstu merginą, kurios vardas buvo Giedrė, sulaukus pilnametystės ji persivadino į - Luną. Na ir kas? Nu jai gal tas vardas labai gražus

Taip pat teko girdėti vaikus pavadintus - Nemunėliu, Undinėle, Ąžuolu, Meile, Žibute, nu bet jei žmonėm gražu, tai kodėl čia kažkoks iškrypimas, kaip kažkas rašė?

Beje, Bartas yra tikrai žmogiškas vardas kilęs iš Bartalomėjaus, kaip ir Arčis iš Arčibaldo, tai tikrai seni ir žinomi žmogiški vardai

O dar kažkas rašėt apie Maksą, kad tai šuniškas vardas.. Juk tai rusiškas vardas kilęs iš Maksimilian, taip kad daugelis šuniškų vardų, kaip jūs sakote, gal yra žmoguiški tik jūs tuo nesidomėjote?
O apie gyvūnus. Pvz kieme mačiau tokią juokingą, seną, apžėlusią kalytę, kurios vardas buvo - Vanda, nu man asmeniškai tai tik nuotaiką pakėlė nes iš esmės man šitas vardas juokingas ir linksmas

Beje kažkada seniai žinojau kumelaitę vardu Ona, žirgelį vardu Perstas, bet visi absoliučiai jį vadino Juozu ir daugelis net nežinojo jo tikro vardo ir nei vienas klijentas atėjęs pajodinėti neįsižeidė, o kaip tik pasijuokdavo.
Šiaip mano papūgos vardas Faustas, vėžlio - Jurgis

Vieną savo katę mes mėgstam pašaukti tiesiog - Kate, o iš to gimė ir Jakaterina (nes Katia yra trumpinys)
Vienu žodžiu - turėtų būti daugiau "jazz'o" kiekvieno gyvenime