Įkraunama...
Įkraunama...

Gyvūnams duodami žmonių vardai

Nesuprantu žmonių duodančių gyvūnams žmonių vardus, negi neužtenka pasirinkimo g.gif
Pažįstu basetą vardu Stefa g.gif ,prancūzų buldogą- Šarūną,kiemsargiuką- Aldona nu man kažkai nekaip cry.gif
Turbūt mažai kam labai jau faina kai išgirstų dukters ar mamos vardu lakstantį kokį nors padarėlį.
Juk gyvūnas koks jis bebūtų niekada nebus žmogumi.
Atsakyti
Teko girdėti šunų vardų - Vacius, Marius, Aina doh.gif
Bet man dar keisčiau atrodo, kai tėvai savo vaikus pavadina tokiais beveik šunų vardais - Mirga, Barsas ir pan.
Atsakyti
QUOTE(dziulka @ 2005 05 18, 16:21)

mano visi tureti gyvunai buvo su zmogiskais vardais:katinas(patinas)-Regina,kitas katinas-vofka,dar kitas-viktoras,dabar pas uosve gyvena kate svietlana(svietka),siuo metu turiu suni vardu maxas,gaila su tokiu vardu ji jau pirkom,butume ji pavadine kostu biggrin.gif

blyn kaip žvengiau biggrin.gif Katinas Regina biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Katinas Viktoras biggrin.gif tai kaip gali pavadint, Vitia? biggrin.gif Vitenka, daragoj, ateik ėst biggrin.gif O ką, visai gražu. Norit, galit mano vardu katinus vadint. Ką ten vardu, galit ir pavarde, negi gaila biggrin.gif

Draugė turėjo katiną Ipolitą, nes tą dieną, kai jį įsigijo, buvo Ipolito vardadienis. Labai gražus vardas, o jau katinas koks gražus buvo. Mano vardu tokį pavadintų - didžiuočiausi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jėga @ 2005 05 20, 12:06)
Teko girdėti šunų vardų - Vacius, Marius, Aina doh.gif
Bet man dar keisčiau atrodo, kai tėvai savo vaikus pavadina tokiais beveik šunų vardais - Mirga, Barsas ir pan.

O Aina - žmogaus vardas? g.gif Man tai kažkoks... Bendrinis smile.gif Visiems tinkantis laugh.gif Arba prie tų antrų smile.gif Nu čia mano nuomonė - mat šunų tokiu vardu sutikau, o žmonių neteko... smile.gif
Atsakyti
Prisiminiau, kad mano senelis ozkas zmoniu vardais vadina - viena tai tikrai Izabele buvo, o kita gal Ofelija, bet del pastarojo nesu tikra wink.gif
Ir visuomet eidamas pas jas sakydavo ne pas ozkas einu- o vardais.

Ir man jau geriau mano vardu tebuna gyvunas pavadintas, negu kokia prostituciu firma, baldu komplektas, pedkelnes ir pan.
Atsakyti
Mano senelių irgi visos ožkos Izabelės buvo. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zay @ 2005 05 20, 19:22)
Mano senelių irgi visos ožkos Izabelės buvo. smile.gif

O man su ožiu Kaziuku teko susidurti user posted image
Atsakyti
Taip ir norisi uždainuoti: "Kaip man surasti šunį-draugą, nes draugą-šunį jau turiu..."
Atsakyti
Va ...pasiknisau po savo vadinas archyvus ir radau pazįstamo kaimiečio šunelio nuotrauką. Susipažinkite - Tučka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Karbynė @ 2005 05 20, 23:47)
Va ...pasiknisau po savo vadinas archyvus ir radau pazįstamo kaimiečio šunelio nuotrauką. Susipažinkite - Tučka  biggrin.gif

Bet tai, kiek pamenu, pavardė. O vardas, berods, Jeronimas... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Laisvė @ 2005 05 21, 01:02)
Bet tai, kiek pamenu, pavardė. O vardas, berods, Jeronimas... g.gif

Ką padarysi, teko šuneliui garbė Jeronimo pavardę kaip vardą "nešioti". tongue.gif Nu šuniui dar ir pavardės gi neduosi. Ale pagalvojau, gi visai tinka pavardės kaip vardai biggrin.gif Bet įtariu vyriškos geriau tiktų, - nu pvz. Ruzgius, Prunskis, Juknius ir t.t. laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karbynė: 21 gegužės 2005 - 07:51
Mano ciauciunas vardu Waldo. Zmones nedagirdi ir vadina ji Valdu biggrin.gif Bet cia ne mano problemos tongue.gif
Waldoskes geriausias draugas - 7 metu retriveris Maksas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hereja: 21 gegužės 2005 - 13:39