Įkraunama...
Įkraunama...

Gyvūnams duodami žmonių vardai

nu zmogaus tokiu vardu neteko sutikt,beje suns irgi biggrin.gif kur toki varda radot?
o,jei ir atsirastu zmogiskasis sio vardo savininkas,tai ar nuo to suniui varda keisit?koks skirtumas smile.gif as ne kiek nepergyvenu,kad namie begioja suo maxas,o darbe yra bendradarbis maxas. biggrin.gif
arba pvz.mano mamos darbe pingviniuka buvo pavadine filipu,kaip ir vieno jos bendradarbio vardas.bet jis zmogus prie bairio,tai jam turet bendravardi pingvina joks pazeminimas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dziulka: 02 birželio 2005 - 08:15
Turiu katytę Kamilą... Na, ne Kamilė, bet vistiek... blush2.gif Bet jos vardo davimo istorija susijusi su ramunėlių arbata ax.gif O paskui prisiminiau, kad dar tokia Camila Bowles yra biggrin.gif
Atsakyti
Juk šitiek daug yra visokiausių gyvūnų vardų, toks pasirinkimas, tai juos ir reikia rinktis. Dar mane nervina kai šunis ar kates vadina dukrytėmis ar sūneliais.
Atsakyti
QUOTE(Faina @ 2005 06 03, 09:33)
Juk šitiek daug yra visokiausių gyvūnų vardų, toks pasirinkimas, tai juos ir reikia rinktis. Dar mane nervina kai šunis ar kates vadina dukrytėmis ar sūneliais.

duosiu tavo nervams peno:aš savo šunį kartais vadinu sūneliu tongue.gif ir kas čia tokio baisaus? g.gif
Atsakyti
O koks skirtumas kokį vardą duoti? Ar jau čia labai kažkas įsižeidžia jei šunis kažkokiu panašiu vardu kaip ir vaikas ir pan.??? tegul žeidžiasi, man tai kas biggrin.gif
Visada ir visur bus nepatenkintų 4u.gif
kaip noriu taip ir vadinu savo augintinį, kad ir sūneliu, kad ir dukryte, kuom noriu biggrin.gif

ir man tikrai juokinga, kad kažkam tai kliūna...Norisi erzinti...erzinti....
Atsakyti

man tai irgi dzin, kas kaip nori taip tegul vadina savo augintini.

Savo augintine as vadinu geriausia drauge, ji istikima, myli mane ir visada pasiruosusi su manim bet kur eit, tik tereikia pasakyt kad einam biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti

O kas cia blogo, kad dukryte ar sunelis??? Jeigu pvz.: zmogus neturi savo vaiku, o gal ir niekad netures??? As dar ir angeleliu vadinu, ir beibiu, ir auksu, ir stebuklu...
Atsakyti
As tai problemos del vardu nekeliu, kaip zmogui graziau, taip jis savo augintini ir vadina. Man visai grazu, kai gyvunas turi zmogaus varda. Pavyzdziui mano voveriukai yra Mulkis ir Zose. Ir dar nieks nemire. Turiu teta Zose ir ka daryt, jei vovere panasi i ja biggrin.gif
Atsakyti
O mano pažįstami savo žiurkėnus buvo pavadinę Bronium ir Eliza... Kitas pažįstamas savo kalę pavadino Morta, tai kaimynai taip pasipiktino, kad irgi įsigijo kalę ir pavadino ją Čese (Mortos šeimininkės vardu thumbup.gif ) Gaila, kad abi kalytės iš kiemo greitai dingo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(vobla @ 2005 05 24, 21:30)
Va dar priminiau, kad mano tėvas vasarą sode prie prūdo besišildančias varles Prunskienėm vadina...Kažin kuo jam tos varlės užkliuvo g.gif

kai Prunskiene i prezidentus taike, tai "Dviracio zynios" parode siuzeta apie varlyte Kazyte -- tikriausiai tavo tevas mate ta laida biggrin.gif
Atsakyti
O mūsų katinas buvo Zigmas mirksiukas.gif Na, iš pradžių jis turėjo vardą Ogis (kaip iš multiko) , bet paskui pastebėjom panašumą į vieną pažįstamą žmogų. Ir išvaizda, ir cherakteriu... Iš pradžių taip vadinom tik tarp savų, bet kai tą panašumą pastebėjo ir draugai ax.gif Taip ir prilipo jam tas Zigmas 4u.gif
Atsakyti
Žinau tris šuniukus mano vardu blink.gif . Vajetau, koks siutas ima g.gif dar kai juos šaukia garsiai doh.gif
Atsakyti