Įkraunama...
Įkraunama...

Gyvūnams duodami žmonių vardai

QUOTE(Faina @ 2005 06 03, 09:33)
Dar mane nervina kai šunis ar kates vadina dukrytėmis ar sūneliais.

Axa, Sargiuk, ateik pas mamytęęęęę doh.gif
Atsakyti
Žinau rotveilere savo vardu Rida. Na, jokių blogų minčių - juokas ima ir tiek. Na, ką padarysi, kad tėtis man vardą sugalvojo, tiksliau padarė iš savo vardo ir mamos vardo. Dar sužinojau, kad šitaip vardai duodami arkliams. Na, vadinasi aš kumelė šuns vardu biggrin.gif Kas čia tokio? Jokių blogų minčių ar emocijų thumbup.gif Kaip tik linksmiau gyventi.

Tiesa, Rusijoj šunis mėgstama pavadinti kokio nors žmogaus vardu, to žmogaus garbei smile.gif Ir čia nematau nieko baisiaus tongue.gif

Savo mamą dažnai paerzinu, kad jos anūkėliai keturkojai - ji erzinasi. O, kai žmogus werzinsi, jį ir norisi erzinti. O ką man daryti? Gali būti, kad vaikų neturėsiu, tad džiaugiuosi šunimis. Vieno iš mano šunų vardas yra Armani. Toks buvo dokumentuose, tokį ir palikau - gražiai skamba. Ir buvau sutikusi piktų žmonių, kurie man aiškino, jog pažeminau dizainierį. Kaip mane barėgun_rifle.gif ir teismais grasino tongue.gif
Atsakyti
Nežinau kas čia ir kaip bet šunims turi būti šuniški vardai o žmonėms žmogiški. labai nesmagiai jaučiausi kai pavadinau savo šunį aira( man šis vardas grynai šuniui) ir išsivedžiau patį pirmą kartą į kiema. prieina kaimynų mergaitė pasidžiaugia mano gražuolė blush2.gif ir paklausia vardo. pasakau aira. o ji ir sako kaip faina toksai kaip mano. na ir smagumėlis doh.gif taigi teko pervadinti šunį.
be to mano švogeis Rolandas sutrumpinam Rulis, o jo kaimynai ruliuvadina šunį. ir vis šaukia ruli ruli. išpradžių švogeris atsiliepdavo. sakydavo kaip keista ką tik atsikėlė ir jau mano vardą žino. blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
Na ir ka...mano pupsikas vardu Benas...ir jam taip tinka!!! Dar kartais Bendžiu(kai visai pašėlsta tongue.gif ), arba Benislovu(kai rimtu klausimu, kreipiamasi biggrin.gif ) Ir dėl to nėkiek nepergyvenu...ir išvis, kuo aš kalta, kad žmonėms šuniškus vardus duoda, taip ir borisi pašaukti benai benai benai biggrin.gif
Atsakyti
Mano augintiniai tai katinas Capkus ir taksyte Tika.Zmoniu dar tokiais vardais neteko pazint tongue.gif
Atsakyti
Mano katino vardas - Tomas. Labai nejaukiai jaučiuosi, nes gyvenu tarp dviejų kaimynių, kurių sūnūs - Tomai. Tiesiog nebuvo galimybės katiną kitaip pavadinti - kai jis pas mus atsirado, dar turėjom žiurkėniuką vardu, aišku, Džeris. Taip kad katiną vaikai „priderino“ prie jau esamo gyvūno. mirksiukas.gif
Atsakyti
Reguoju visiškai normaliai. Žina šunų, kurių vardai atseit žmogiški. Bet, akd kartais žmonėms suteikia nežmogiškus, bet gyvūniškus žodžius. Savo gyvūno nepervadinčiau dėl to, akd kaimynai kiem su toku pat vardu būtų.

QUOTE(Elina @ 2005 08 14, 14:24)
Axa,  Sargiuk, ateik pas mamytęęęęę doh.gif

Čia tai jau nukrypimas man schmoll.gif
Atsakyti
Ir kas čia tokio? Mano jorkės vardas Jeannie, bet jis angliškas, Lietuvoj Jeanių nėra, ne Eglė ar Lina gi... O be to aš vaikų neturiu ir jinai mano dukrytė tongue.gif o jeigu kam nepatinka, taigi vistiek visiem geras nebūsi, ne prie to, tai prie kito prikibs rolleyes.gif
Atsakyti
man tai irgi truputi juokingai skamba,kai sunys pavadinti standartiniais lietuviskais vardais,kaip pavyzdziui Gabija ir pan:) bet ka padarysi,juk sunys-geriausi zmoniu draugai rolleyes.gif mano suns irgi nelietuviskas vardas Anchel,tai nors tiek gerai,bet kaip butu uzsienyje nzn biggrin.gif
Atsakyti
ax.gif Mano sunyte gavo lietuviska varduka Ula ax.gif bet mes kazkodel taip pavadindami galvojom apie upe Ula Dzukijoje,nes draugu tokiu vardu neturim. schmoll.gif ale kaip jai tinka sitas vardas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(madlen @ 2006 01 06, 11:01)
ax.gif Mano sunyte gavo lietuviska varduka Ula ax.gif bet mes kazkodel taip pavadindami galvojom apie upe Ula Dzukijoje,nes draugu tokiu vardu neturim. schmoll.gif ale kaip jai tinka sitas vardas mirksiukas.gif

thumbup.gif Mano šunytė irgi Ūla ( tik Ū - ilgoji). Vardą daviau, taip pat galvodama tik apie upeliuką... O pasirodo mano kolegės anūkė trijų mėnesių Ūla , ir šiaip labai madingas vardas . Tikrai nežinojau...
Atsakyti
O aš nenorėčiau, kad gyvūnams būtų duodami šventi vardai ax.gif Bet iš kur žmogus gali viską žinoti mirksiukas.gif
Šituo klausymu galima ginčytis be galo box.gif
Atsakyti