Įkraunama...
Įkraunama...

Ar sugadinote vestuvinę suknelę?

QUOTE(eLIA33 @ 2008 09 08, 09:57)
Gerai kad tik vandeniu lotuliukas.gif

Nu jo, nes galejau ir raudonu sompanu. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(truth @ 2008 09 08, 18:38)
Nu jo, nes galejau ir raudonu sompanu.  biggrin.gif

O dar blogiau vynu lotuliukas.gif
Atsakyti
Blogiausia aisku uzsidegti. Apsaugok dievuliau visas busimas nuotakas. smile.gif Mum tai baznycioj neleido zvakiu delioti, tai gal ir gerai. O sodyboj specialiai zvakem pirkau stikliniu tipo zvakides, kad maziau butu rizikos visiems. ax.gif
Atsakyti
Va man ir "pasiseke" as apdeginau suknele, kai jau ruosemes vestuvinei nakciai. Tiulis labai greitai uzsiliepsnojo, bet viskas baigesi gerai, nes dekinga suknele buvo. Dabar yra ka prisiminti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamour @ 2008 09 09, 15:09)
Va man ir "pasiseke" as apdeginau suknele, kai jau ruosemes vestuvinei nakciai. Tiulis labai greitai uzsiliepsnojo, bet viskas baigesi gerai, nes dekinga suknele buvo. Dabar yra ka prisiminti  thumbup.gif

Gerai viskas kas gerai baigias. smile.gif
Atsakyti
4u.gif Sveikos

Nu ziuriu mergaites pergyvena del issitepimo,del visokiu kitokiu smulkmeneliu.,bet as kaip su patirtim siokia tokia,tai nusprendizau ikisti trigrasi biggrin.gif

Na ka,pradesiu nuo to,kad mnao suknele uzsidege verysad.gif
Aisku,viskas ivyko vakare,po visu ceremoniju,bet visviena buvo labai nesmagu unsure.gif .Tevai iteike mums seimos zidini,buvo saunamas sampanas ir as pasilenkiau per stala susidauzti tauremes su liudininkais ir net nespastebejau,kaip veliumas nuslydo ant to zidinio doh.gif ,tik pajauciau,kad man sonas svyla blink.gif ,tai staigiai su ranka uzgesinau,o niekas nepastebejo,tik toliau sedintys zmones pajaute svilesiu kvapa,sako kas cia smirdi,o kad nuotaka vos nesudege,tai dzin lotuliukas.gif .
Begesindama ta svilesi,apdegiau pirstus ir liko kelios pusleles ant sono.Suknele buvo nuomuota,tai turejau ja nupirkti,dabar ji isvalyta kabo spintoj,nors tik viena juosta sugadinta(suknele susideda is jostu),bet reikia kazkaip ja patvarkyti siuvykloj ir nors uz kiek parduoti,nes kam ji man dulkes rinks doh.gif .Is veliumo liko tik retis zuvim gaudyt lotuliukas.gif ,tai dar sokom po to suristu veliumu,nu nieko,svarbu pati visa neuzsidegiau biggrin.gif .
O kai buvau per puskes vestuves pamerge,su ilga suknele,baznycioj daug zvakuciu buvo prideta,tai vos nenuslaviau as ju blink.gif ,buciau uzsidegus.
Taip kad,moralelis sau ir kitiems-su ugnelem labai atsargiai per vestuves mirksiukas.gif ,ar baznycioj,ar su seimos zidiniu.
Atsakyti
As tai per savasias baisiai isdraskiau su kulnais bateliu sukneles pasijoni, skuduras liko blink.gif biggrin.gif
pergyvenau truputi, bet nuomoj pasake- buna ir blogiau rolleyes.gif
Atsakyti
mano sukneles apacia buvo visa is tiulio..tai sona viena gerai padraskiau...o veliumo apacia doh.gif visi papuosimai atsikai nuo veliumo liko blush2.gif damokejom 100lt ir dabar rami sirdis..patrumpins jie ta veliuma ir vel bus kaip naujas biggrin.gif
Atsakyti
Na man palyginus nedaug tiesiog vyr.pabrolys kai stojosi užkabino suknutės šoną jis buvo labai plonas (toks kaip tinkliukas) tai inplėšė ir mansis sagutę nulupo kai kėlė nešt per tiltą tongue.gif , bet mokėti nereikėjo ax.gif
Atsakyti
O as irgi pergvyenau, kad suplesiau sukneles apacia. Buvo tiuline, tai visa apacia i skutelius nuejo ... rolleyes.gif vienoj vietoj tai net 20 cm ilgio iplysimas buvo. Bet nieko.. Kadangi tiuline apacia sukneles buvo keiciama dalis, tai nieko ir primoket nereikejo. thumbup.gif
Atsakyti
Man tai vos spejus iseiti is namu kai jau turejom vaziuoti i metrikacijos biura, mano vyras uzlipo man ant sukneles ir ta per visa siule uzpakalyje suplyso biggrin.gif Tai i metrikacijos biura vaziavau su suplysusia suknele, kuria po to pamerges man siuvo biggrin.gif Bet grazinant suknele moketi nieko nereikejo, kadangi per siule plyso tai nieko baisaus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Miga*: 07 spalio 2008 - 14:41
Suknele nuomavausi, buvo laaabai karsta vasaros diena, tai as ja stipriai istepiau su smala, kai ejome plentu link tilto..... Kazkaip nesijaudinau, fotografas visas demes uzmaskavo, tik atnesus grazinti suknele, nebegavau uzstato.... schmoll.gif
Atsakyti