Įkraunama...
Įkraunama...

Ar sugadinote vestuvinę suknelę?

aš suknelės tik šleifą suplėšiau... kuomet sėdausi ant suoliuko MB pritraukė suoliuką ir net nepamatė, kad jį užstūmė ant mano šleifo... o man kaip tik prireikė atsistoti... ir kai bandžiau žengti žingsnį, išgirdau tokį plyšimo garsą biggrin.gif dabar net juokinga... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
vestuvės buvo seniai - 2000 metais. Suknelę nuomavausi, bet tikrai taip nesijaudinau, kaip jūs g.gif . Mokėjau tais laikais nemažus pinigus, nes siuvo tokią, kokios noriu, tik ji liko po to nuomai. Kadangi esu ne iš per aukščiausių nuotakų (160 cm biggrin.gif ) bandė prašyt, kad suknelė bus aukštesnei, ją man palenks ir dar kokią kvarbatką ant padalkų uždės blink.gif Pasakiau ne, mano pirma nuoma, siuva tokią, kokios noriu, moku pinigus ir vsio rolleyes.gif Nebeprieštaravo. Atiduodant paprašė tik jei apipilsiu spalvotu gėrimu, praplauti šaltu vandeniu ir viskas. Buvo vasara, nuotaka davėsi iki 5 ryto, tai suknelė buvo jau pilka, apie apačią nenoriu net prisimint tongue.gif
Ką aš noriu pasakyt,- juk pinigai nuomai yra mokami tikrai dideli, į kaina įeina ir išvalymas po šventės ir smulkių defektų pašalinimas, nekalbu apie didelį suknelės sugadinimą: sudeginimą, didelį įplėsimą, bet dėl menkų defektų nemanau, kad verta jaudintis, tuo labiau, kad nuomotojai visada randa išeitį iš jiems įprastų situacijų ir tikrai nemanau, kad išmėto sukneles dėl įplėšimų ar net smulkių pradeginimų. Mano sesuo prieš keturis metus nuvežus į nuomą suknelę, labai bijojo dėl jos išpurvinimo ir t.t., bet šeimininkė atiduotą suknelę paspyrė į šoną, tik paklausė ar labai nesuplyšo ir vsio mirksiukas.gif Net netikrino cool.gif
Taip kad jaudinkitės tik dėl savo geros nuotaikos ir gražiausios šventės 4u.gif
Atsakyti
As dziaugiuosi, kad suknute pirkau ir nereikej del jos jaudintis, nors visiskai jos nesugadinau, tik apacia issitepe, bet puikiai issivale. Nuometa nuomavau, tai keliose vietose iplesiau, bet nieko ir uztstata grazino, nors jau nebesitikejau smile.gif
Atsakyti
Ash siek tiek iplesiau suknutes apacia, tiesiog pati kazkaip susipainiojau ir uzsimyniau ant jos, bet labai nestipriai, taigi grazinant i nuomos salona atidave ir visa uzstate ir nei puses zodzio del to nesake thumbup.gif ax.gif
Atsakyti
O as tai apacia sijono irgi sudirbau baisiai doh.gif ir suplesiau sijona vakare. Bet nuomoj net netikrino prie mano akiu, o uzstato jokio is viso nereikejo palikt....
Atsakyti
Suknele buvau nusipirkusi nauja...tikrai nesaugojau....bet
niekur nesuiro, galima sakyti net nesusipurvino...na minimaliai.... 4u.gif
Atsakyti
Suknyte nuomojausi, pasipurvino tik pati apacia, siaip nicnieko nenutiko. Jauciausi kaip porcelianine lelyte biggrin.gif matyt todel ir kazkaip savaime pasisaugojau, net negalvodama apie tai. O nuomoj kai atidaviau tai iskart mete ant zemes ja blink.gif taip nelabai atidziai teapziurejo, ar nesugadinta, ir viskas. O buvo juokinga, kai nuometa nutrenke prie jos, o jis visiskai naujutelis, nes as per vestuves savaji segejau lotuliukas.gif aisku, darbuotoja to nezinojo..... ax.gif
Atsakyti
nezinau kaip bet liko svari. labai padeda dregnos serveteles, jei prisiglaudete prie masinos ax.gif
Atsakyti
o mano suknute purvina,nezinau nei kaip isvalyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Inesa84 @ 2009 07 21, 17:42)
o mano suknute  purvina,nezinau nei kaip isvalyt g.gif

jei tai paprastas purvas tai pati valyciau, bet jei sunkesnes demes tai nesciau i valykla... 4u.gif
Atsakyti
mano suknes ir visa apacia buvo juoda, nes lijo ta diena, o gamtoj kaip tik reikejo buti po lietaus tai pirvom pavaiksciojus ji kokia 30 cm nuo zemes buvo slapia ir aisku isimurzino. Labiausia kaip supaus, bet nekreipiau del to demesio ir megaujaus savo svente. Aisku jei ji butu buvus normalaus ilgio biggrin.gif tai gal nebutu tokia murzina palikus, bet as norejau ilgesnes, nes man taip graziau. Veliumas ir visa laika vilkosi zeme, tai galai labai juodi buvo. Po vestuviu grizus namo iskart isploviau ir pakabinau i spinta thumbup.gif buvo ten visokiu deme bet visos issiplove ir atrodo kaip, kad buvus. Iplysimu neradau jokiu
Atsakyti
mes plaukiojom tokiu laivu, o per vestuves lijo ir laivo denis žaliai nudažė visa suknelės apačia, nežinau kuo jis ten dažytas buvo, bet nuomos punkte nieko mum dėl to nesakė 4u.gif
Atsakyti