vestuvės buvo seniai - 2000 metais. Suknelę nuomavausi, bet tikrai taip nesijaudinau, kaip jūs

. Mokėjau tais laikais nemažus pinigus, nes siuvo tokią, kokios noriu, tik ji liko po to nuomai. Kadangi esu ne iš per aukščiausių nuotakų (160 cm

) bandė prašyt, kad suknelė bus aukštesnei, ją man palenks ir dar kokią kvarbatką ant padalkų uždės

Pasakiau ne, mano pirma nuoma, siuva tokią, kokios noriu, moku pinigus ir vsio

Nebeprieštaravo. Atiduodant paprašė tik jei apipilsiu spalvotu gėrimu, praplauti šaltu vandeniu ir viskas. Buvo vasara, nuotaka davėsi iki 5 ryto, tai suknelė buvo jau pilka, apie apačią nenoriu net prisimint
Ką aš noriu pasakyt,- juk pinigai nuomai yra mokami tikrai dideli, į kaina įeina ir išvalymas po šventės ir smulkių defektų pašalinimas, nekalbu apie didelį suknelės sugadinimą: sudeginimą, didelį įplėsimą, bet dėl menkų defektų nemanau, kad verta jaudintis, tuo labiau, kad nuomotojai visada randa išeitį iš
jiems įprastų situacijų ir tikrai nemanau, kad išmėto sukneles dėl įplėšimų ar net smulkių pradeginimų. Mano sesuo prieš keturis metus nuvežus į nuomą suknelę, labai bijojo dėl jos išpurvinimo ir t.t., bet šeimininkė atiduotą suknelę paspyrė į šoną, tik paklausė ar labai nesuplyšo ir vsio

Net netikrino
Taip kad jaudinkitės tik dėl savo geros nuotaikos ir gražiausios šventės
Laimė:
Vaikams ji būna pusė per pusę, kadangi mama tai bara, tai ledus perka"