Sveikutes,
Jau seniai buvau cia, pries kelius menesius kai ieskojau info apie vakumini masaza.
Taigi galiu pasidalinti su jumis ziniomis apie masaza.
Tai jau beveik visa kursa vakuminio masazo visam kunui pabandziau.
Na nezinau ar jis padeda ar ne, nes vaiksciojau tik data kai turejau laiko, taigi nereguliariai.
Kazkaip ziuriu ...ziuriu bet man atrodo jis labai ten ir mazeja. Gal but del to kad mano slaunys jau labai celiulitas pasiglemze.
Bet zinokite, vakuminis masazas labai skausmingas, bet jau 1-3 proceduros. As kaip zmogus kuris yra labai atsparus skausmui, vos sulaikiau asaras. Zinoma mano masaziste klause ar man skauda ir mazino bet vis tiek skaudejo nezmoniskai. Gal but del to kad slaunys labai pazeistos celiulitu.
Siandien vel einu ir turbut imsiu dar viena kursa - 9 proceduras. Masaza darau su STervac aparatu, kitu prisipazinsiu nebandziau.
Jeigu kam idomu tai uz prodedura moku - 59 lt - viso kuno masazas, trunka 60 min.
Pirmiausia mane patepa kremuku, kuris skirtas toksinams salinti ir problematiskoms vietu prieziurai. I namus sau toki taip nusipirkai, sumokejau apie 110 ar tai 115 Lt - 400 ml. po to pradedant nuo blauzdu praeina tokiu apraciuku, ir jauciasi kai isiurbia oda ir masaziste tempe i virsu. Faina bet karts nuo karto kai kur ziauriai skauda. Po to prideda prie kuno tokias pompas, kurios isitraukia tavo oda ir ispumpoja ora, tai jau vakumas

man taip bent jau atrodo ir paskutine masaziste vel praeina tokiu aparaciuku kaip pirma karta, bet jau svelniau (sake kad si trecias - tai kaip limfodrinazinis masazas). Ir gale vel patepa kuna tuo paciu kremuku.
Taigi galiu pasakyti faina, bet skauda, bet ka mes moterys tik nedarome del grozio.