Įkraunama...
Įkraunama...

Limfodrenažinis ir vakuuminis masažas

QUOTE(Nutka @ 2006 07 19, 14:59)
NAUJAUSIAS CELIULITO GYDYMO METODAS – VAKUUMINIS MASAŽAS APARATU „STARVAC SP 2“

.. Jei nekreipsite dėmesio į kauburiuotą odą, celiulitas palyginti greitai iš kosmetinės problemos gali virsti medicinine. Pirmoji jo stadija apsiriboja patinimu, garsiąją „apelsino žievelę“ gali pamatyti tik suspaudusi odą į raukšlę, o esant ketvirtajai atsiranda daugybė stambių mazgelių, sukietėjimų, kuriuos palietus skauda. Specialus masažas aparatu STARVAC SP 2 atveria plačias galimybes...
Papildyta:
Sorry, kazkaip internetas uzluzo...

Jeigu kam idomu pasiziurekite cia:

http://www.gatineau.lt/naujienos2.htm
cia yra visa informacija apie vakunimi masaza ir dabar jis dar atpigo: 49Lt kainuoja viena procedura.
Pigiau tikrai niekur nebus...  thumbup.gif

Tik, nesutinku kad Starvac - tai naujausias gydymo budas. As su juo dariau, jau daugiau kaip pries 3 metus. Taigi Lietuvoj, jis turbut seniausias budas. naujausias budas, mano ziniomis, yra elektrolipolize. Tik as jos nebandziau, nes cia elektra, o as jos labai nemegstu verysad.gif
Gal susitiksime kada sioje klinikoje.  ax.gif
iki mielos drauges  thumbup.gif

Papildyta:
Tik, nesutinku kad Starvac - tai naujausias gydymo budas. As su juo dariau, jau daugiau kaip pries 3 metus. Taigi Lietuvoj, jis turbut seniausias budas. naujausias budas, mano ziniomis, yra elektrolipolize. Tik as jos nebandziau, nes cia elektra, o as jos labai nemegstu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Nutka @ 2006 07 19, 14:35)
Sveikutes,

Jau seniai buvau cia, pries kelius menesius kai ieskojau info apie vakumini masaza.
Taigi galiu pasidalinti su jumis ziniomis apie masaza.  ax.gif
Tai jau beveik visa kursa vakuminio masazo visam kunui pabandziau.  ax.gif 
Na nezinau ar jis padeda ar ne, nes vaiksciojau tik data kai turejau laiko, taigi nereguliariai.  blush2.gif
Kazkaip ziuriu ...ziuriu bet man atrodo jis labai ten ir mazeja. Gal but del to kad mano slaunys jau labai celiulitas pasiglemze.  verysad.gif
Bet zinokite, vakuminis masazas labai skausmingas, bet jau 1-3 proceduros. As kaip zmogus kuris yra labai atsparus skausmui, vos sulaikiau asaras. Zinoma mano masaziste klause ar man skauda ir mazino bet vis tiek skaudejo nezmoniskai. Gal but del to kad slaunys labai pazeistos celiulitu.  verysad.gif
Siandien vel einu ir turbut imsiu dar viena kursa - 9 proceduras. Masaza darau su STervac  aparatu, kitu prisipazinsiu nebandziau.
Jeigu kam idomu tai uz prodedura moku - 59 lt - viso kuno masazas, trunka 60 min.
Pirmiausia mane patepa kremuku, kuris skirtas toksinams salinti ir problematiskoms vietu prieziurai. I namus sau toki taip nusipirkai, sumokejau apie 110 ar tai 115 Lt - 400 ml. po to pradedant nuo blauzdu praeina tokiu apraciuku, ir jauciasi kai isiurbia oda ir masaziste tempe i virsu. Faina bet karts nuo karto kai kur ziauriai skauda. Po to prideda prie kuno tokias pompas, kurios isitraukia tavo oda ir ispumpoja ora, tai jau vakumas  g.gif  man taip bent jau atrodo ir paskutine masaziste vel praeina tokiu aparaciuku kaip pirma karta, bet jau svelniau (sake kad si trecias - tai kaip limfodrinazinis masazas). Ir gale vel patepa kuna tuo paciu kremuku.
Taigi galiu pasakyti faina, bet skauda, bet ka mes moterys tik nedarome del grozio.  ax.gif

Nutka, o kur tu tuos masazus daraisi? Gal kartais Kaune?
Atsakyti
QUOTE(Nutka @ 2006 07 19, 15:59)
NAUJAUSIAS CELIULITO GYDYMO METODAS – VAKUUMINIS MASAŽAS APARATU „STARVAC SP 2“

.. Jei nekreipsite dėmesio į kauburiuotą odą, celiulitas palyginti greitai iš kosmetinės problemos gali virsti medicinine. Pirmoji jo stadija apsiriboja patinimu, garsiąją „apelsino žievelę“ gali pamatyti tik suspaudusi odą į raukšlę, o esant ketvirtajai atsiranda daugybė stambių mazgelių, sukietėjimų, kuriuos palietus skauda. Specialus masažas aparatu STARVAC SP 2 atveria plačias galimybes...
Papildyta:
Sorry, kazkaip internetas uzluzo...

Jeigu kam idomu pasiziurekite cia:

http://www.gatineau.lt/naujienos2.htm
cia yra visa informacija apie vakunimi masaza ir dabar jis dar atpigo: 49Lt kainuoja viena procedura.
Pigiau tikrai niekur nebus...  thumbup.gif
Gal susitiksime kada sioje klinikoje.  ax.gif
iki mielos drauges  thumbup.gif

Celiulitas nebuvo labai smarkiai užpuolęs, bet vidinėse pusėse šlaunų buvo.
Dariausi šiuo aparatu masažą, praėjau visą kursą 10 kartų su Maria Galant kosmetika. Rezultatas - celiulitas yra. Dariausi Panevėžyje - Grožio akademijoje.
Atsakyti
as taip pat labai noriu isbandyti, ant savo kailio bigsmile.gif nes vienos giria kitos peikia, o kaip yra istikruju ir neaisku g.gif ateis ruduo pabusiu bandomuoju triusiu, nes dabar visos melynes matysis blink.gif girdejau, kad po jo atsiranda blink.gif
Atsakyti
as dariausi masaza su Starvac aparatu 20 proceduru.
efektas tikrai yra kojos liko grazios lygios celiulito nebera,o tikrai buvo ir gandidelis su gyliomis duobemis.
kiek skaiciau,kad reikia darytis maziausiai 15 proceduru,o geriausiai 25.as pasidariau 20,nes masaziste isejo atostogu.Ir sake ,kad po puses metu reiketu vel pasidaryti maziausiai 10proceduru,kad neapleisti kuno.
as tikrai patenkinta koju apimtis sumazejo 3cm.
Atsakyti
ruby ar buvai masaze?
Atsakyti
sveikutės, įsiterpsiu, vaikštau masažuotis visą kūną, jo eigoje atliekamas ir vakuuminis masažas. Po pirmo karto buvo mėlynių, vakuuminį atlikdavo kas antrą dieną, uodega buvo kai suspardyta. Jau atlikau apie 15 seansų, patikėkit , suteikia neapsakomą malonumą. Vakuuminį masažą atlieka nugaros, sėdmenų ir jei nori klientas šlaunų srityje. Masažuoja pagyvenusi moteris, daug merų atidirbus med.sesele, turi visus reikiamus setifikatus. Bendro masažo procedūra trunka apie 60min., kaina tik....10Lt. Kaina nedidelė , gyvename nedideliame mstl., žinau, kad klientai atvažiuoja ir iš Vilniaus, ir iš Kauno. Mūsų mstl., atsiliepimai įvairūs, tos kas išsigąsta mėlynės, linkusios charakterizuoti neigiamai. Kadangi nesu iš trapiųjų, man tai patinka, sustiprėję raumenys, mėlynių nė žymės nelikę. Reikia kartas nuo karto pasimasažuoti,savijauta thumbup.gif
Atsakyti
tik 10 lt???
hm...kur cia taip?
Atsakyti
Tarp Vilniaus ir Kauno yra toks miestelis Kaišiadorys thumbup.gif . Šiuo metu masažuotoja atostogauja, priimdinės nuo rugpjūčio 8d., jei sudomins, duosiu koordinates.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vivaida: 31 liepos 2006 - 15:50
QUOTE(pempe @ 2006 07 19, 18:44)
Papildyta:
Tik, nesutinku kad Starvac - tai naujausias gydymo budas. As su juo dariau, jau daugiau kaip pries 3 metus. Taigi Lietuvoj, jis turbut seniausias budas. naujausias budas, mano ziniomis, yra elektrolipolize. Tik as jos nebandziau, nes cia elektra, o as jos labai nemegstu  verysad.gif

Labukas, na Pempe as nesakau kad tai naujas budas. As tik parasiau aprasymas apie ji. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Arti @ 2006 07 20, 14:21)
Nutka, o kur tu tuos masazus daraisi? Gal kartais Kaune?

Ne Arti as darau juos Vilniuje. Grozio akademijoje, pas tokia Jurga. Puikus zmogus ir puiki masazuotoja. Labai malonus zmogus ir beje ten aptarnavimas irgi puikus.

gali pasiziureti gal kaune ju atstovybe irgi yra: www.gatineau.lt

Dabar pvz: vakuminis masazas ten kainuoja vasaros akcija - 49 lt

Papildyta:
QUOTE(PUka @ 2006 07 20, 22:16)
Celiulitas nebuvo labai smarkiai užpuolęs, bet vidinėse pusėse šlaunų buvo.
Dariausi šiuo aparatu masažą, praėjau visą kursą 10 kartų su Maria Galant kosmetika. Rezultatas - celiulitas yra. Dariausi Panevėžyje - Grožio akademijoje.

Na nezianu ar tave tai paguos... bett....

AS jau ten einu antra kursa: 13 proceduru jau perejau rytoj eisiu 14 daryti.
Rezultata pamaciau tik neseniai ir jis nebuvo toks ispudingas kaip raso kai reklamuoja savo paslauga.
Nezinau kaip galima pajusti rezultata jau po keliu kartu.
Beto viskas priklauso nuo organizmo.
Pas mane procesas juda letokai bet as tai jauciu. Odos bukles pagerejo, pati masaziste tai pasake o mano brangusis taip pat tai pastebejo.
Aisku visoms norisi kad tas procesas vyktu greciau bet tai neimanomo, kiekvienas zmogus skirtingas ir individualiai i viskas reaguoja.
Beje melynes jeigu pasirodo tai gerai, vadiansi dar kazkas ten yra ir procesa reikia testi toliau.
Atsakyti
Na, ir aš pasigirsiu. Nepaiasnt visų gąsdinimų skausmais, mėlynėmis ir t.t. nuėjau vakar į procedūrą. Toj pačioj Grožio akademijoj pas Jūratę. Aptarnavimas tikrai puikus. Labai patiko, kad kai pradėjau kalbėtis su masažuotoja, ji pasakė, kad jei atėjau tik dėl pilvo (suglebęs jis pas mane po gimdymo sad.gif ), tai pinigų mėtyti tikrai neverta, stebuklas neįvyks. Sutarėm, kad darysiu 10 procedūrų, blogiau tai tikrai nebus.
Dabar dėl to skausmo. Nebaisus jis bent jau man. Pradžia, kokios 7 min. buvo nemalonios, o paskui nemažu galingumu masažavo - ir nieko. Paskui jau net malonus, toks stiprus masažas buvo..smile.gif Arba aš nejautri gal skausmui?..smile.gif Nes kentėti nereikėjo..
Tai tiek įspūdžių kol kas..smile.gif
Atsakyti
O aš papasakosiu apie savo patirtį - ką tik pasidariau masažą su TECHNISPA aparatu Sugiharoj 12 kartų.
http://www.sugihara....?id=378&lang=LT
Ir pasakysiu nė kiek nepagrąžindama - stebuklas. thumbup.gif
Negaila nė vieno lito, sumokėto už masažą. Ta procedūra verta tokių pinigų, nes padarė žymiai daugiau nei tikėjausi. 12 procedūrų - 1520 Lt, viena procedūra gaunasi 126 lt.
Celiulitas pas mane buvo baisus, buvo dideli gumbai, dabar jų visai neliko, visa tarsi aptirpau, o pilvas pasikėlė apie 5 cm. Visur oda labai pasitempė.
Dar pas mane nugaroj , stuburo viršuj buvo tokia kuprelė - dažnai būna pas apkūnias moteris. Tai dabar ji žymiai mažesnė. thumbup.gif
Labai labai svarbu, kad ten masažo metu naudojamas anticeliulitinis serumas (būtent serumas, o ne kremukas ar gelis), kuris įmasažuojamas į odą būtent elektrodų pagalba. Po procedūros dar įtepa stipraus poveikio kremu. Tas aparatas - tai yra patobulintas Starvacas.
Žinoma reikia eiti 3 k/per savaitę ir ne mažiau 12 kartų.
Žinokit, buvau save tikrai nurašiusi, jokios priemonės namie nepadėjo - bet dabar esu pilna ryžto. Nes jei celiulitas yra didelis - jokie masažiukai ar kremukai namie nepadės - reikia gero masažo ir stiprių priemonių, kurių didelė koncentracija. O tokių priemonių parduotuvėse nebūna schmoll.gif
Eisiu dar vieną kursą - po to - tik palaikymą, 1-2 k per mėnesį.
O jau aplinka ir masažisčių paslaugumas tongue.gif . Pasijusdavau kaip namie.
I dar, man asmeniškai labai svarbus dalykas - gavau tokį didelį stimulą savim rūpintis, mažinti maistą, nes labai ilgą laiką niekaip negalėdavau visko laikytis - depresuodavau , persivalgydavau verysad.gif
Atsakyti