Įkraunama...
Įkraunama...

Ramybės neduoda kaimynų šuo

QUOTE(gimine @ 2010 03 21, 20:52)
tuoj pat kvieskit teisėsaugą. mad.gif

čia truputį off topic, bet norėjau paklausti: jūs tik kitiems patariat ar rimtai jūs kas sykį taip ir kviečiat įvairias tarnybas?
Atsakyti
QUOTE(gimine @ 2010 03 21, 21:52)
Šuo vedžiojamas be antsnukio neišlaikius testo "Šuo mieste" ir nereaguojama į kaimynų pastabas - skundas...

Auruu berods nerase, kad ji is Vilniaus, tad is kur prielaida, kad antsnukis privalomas ir kad be jo vedzioti glaima tik islaikius tik Vilniaus mieste galiojanti testa?

Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2010 03 21, 21:30)
čia truputį off topic, bet norėjau paklausti: jūs tik kitiems patariat ar rimtai jūs kas sykį taip ir kviečiat įvairias tarnybas?

Nemanau, kad šis klausimas labai OT, nes kaimynai ramybės gali neduoti ne tik palikdami namie visą dieną lojantį šunį, bet ir garsiai leisdami muziką, darydamiesi remontus namie iki išnaktų ir pan. O atsakymas mano - Taip, jeigu kaimynai ignoruoja kitų pastabas ir prašymus, tuomet kviečiu atitinkamas institucijas. Mums, mūsų namo gyventojams, nesunku apeiti artimiausius kaimynus ir įspėti apie numatomą patriukšmavimą (šventimai, remontai ir pan.) bei iš anksto atsiprašyti už galimus nepatogumus. Tai pas mus tapo norma po poros apmalšintų atvejų teisėsaugos pagalba.

QUOTE(tati @ 2010 03 21, 22:46)
Auruu berods nerase, kad ji is Vilniaus, tad is kur prielaida, kad antsnukis privalomas ir kad be jo vedzioti glaima tik islaikius tik Vilniaus mieste galiojanti testa?

Na taip, gal ir suklydau manydamas, kad auruu vilnietė ir pritaikiau Vilniaus mieste galiojančią tvarką. Galiu netyčiom kitą kartą ir suklaidinti taip žmones. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gimine @ 2010 03 22, 09:57)
Nemanau, kad šis klausimas labai OT, nes kaimynai ramybės gali neduoti ne tik palikdami namie visą dieną lojantį šunį, bet ir garsiai leisdami muziką, darydamiesi remontus namie iki išnaktų ir pan. O atsakymas mano - Taip, jeigu kaimynai ignoruoja kitų pastabas ir prašymus, tuomet kviečiu atitinkamas institucijas. Mums, mūsų namo gyventojams, nesunku apeiti artimiausius kaimynus ir įspėti apie numatomą patriukšmavimą (šventimai, remontai ir pan.) bei iš anksto atsiprašyti už galimus nepatogumus. Tai pas mus tapo norma po poros apmalšintų atvejų teisėsaugos pagalba.

Bet tai realiai diena visi triuksmaut gali kiek nori, niekam nepasiskusi...cia didziausias minusas daugiabuciu...po 18h taip, siokia tokia ramybe jau turi buti, bet ir tai ne visi i tai kreipia demesi...man kai daznai tenka dirbti namie ir dar tuo paciu ruostis egzaminams, tikrai labai smagu kai kaimynai muzika uzsileidzia is 4 auksto taip, kad tikrai girdetu ir tie, kurie gyvena 1 aukste, ir tvarkingai iki 17-18h taip ir klausosi...ir ka tu jiems...ir suo ju loja paliktas vienas del kiekvieno krepstelejimo, jeigu kas lipa laiptais ar lauke masina atrakina...
Atsakyti
QUOTE(gimine @ 2010 03 22, 08:57)

ir kaip sekasi tuomet toje vietoje toliau sau gyventi? nekeršija niekas? unsure.gif g.gif man žinomi tokie panašūs atvejai po to nemaloniai baigiasi...
Atsakyti
o ką kažin daryti,jei šuniui negali dėti antsnukio?mūsiškis turi snukučio alergija,dėl ko antsnukio dėvėjimas yra negalimas.o kaimynai tai pyksta.rėkia.kiekvienam bandau paaiškint,kaip ir kas.bet žinot ką atsako?NENUSIŠNEKĖK.va taip va.o šuo tikrai neagresyvus,užaugintas nuo trijų dienų amžiaus,mano vaikas gali su juo daryti ką nori jis net suurzgęs nėra.sako jis baisiai loja,nu bet didelis šuo ir negali kitaip loti,toks jo balsas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2010 03 22, 09:20)
ir kaip sekasi tuomet toje vietoje toliau sau gyventi? nekeršija niekas? unsure.gif  g.gif man žinomi tokie panašūs atvejai po to nemaloniai baigiasi...

O dabar OT, bet atsakysiu. Sekasi mums gyventi PUIKIAI! Gyvenam senamiestyje, turime uždarą kiemelį, kur su kaimynais kai kada renkamės išsikepti mėsytės griliuje, švenčiam vaikų gimtadienius, kiemelyje tūsinasi vaikai ir kai kada šunys, laikas nuo laiko užbėgam vieni pas kitus į svečius arbatos puodui, renkamės kiemelyje vyno taurei ir pasidalinti įspūdžiais po kelionių, atostogų ar šiaip kokių įvykių, arba spręsti namo problemas. Na, o tie kaimynai, kurie anksčiau kėlė mums rūpesčių triukšmaudami bet kada kai tik užsimanydavo, dabar jau skaitosi su daugelio norais. Kaimynas, laikęs (nesiverčia liežuvis sakyti "prižiūrėjęs", "auginęs") agresyvų ir neišauklėtą šunį, dabar nuomojasi butą kažkur kitur. Tad pas mumis ramu vacation4.gif
Atsakyti
QUOTE(*gitagita* @ 2010 03 22, 09:39)
o ką kažin daryti,jei šuniui negali dėti antsnukio?mūsiškis turi snukučio alergija,dėl ko antsnukio dėvėjimas yra negalimas.o kaimynai tai pyksta.rėkia.kiekvienam bandau paaiškint,kaip ir kas.bet žinot ką atsako?NENUSIŠNEKĖK.va taip va.o šuo tikrai neagresyvus,užaugintas nuo trijų dienų amžiaus,mano vaikas gali su juo daryti ką nori jis net suurzgęs nėra.sako jis baisiai loja,nu bet didelis šuo ir negali kitaip loti,toks jo balsas g.gif

Veterinaro pažymą paimkit.
Atsakyti
QUOTE(Daiva D. @ 2010 03 22, 12:12)
Veterinaro pažymą paimkit.

šitą dalyką jau prieš metus pasiėmiau,nes gavau baudą už vedžiojimą be antsnukio.bet ir dabar gaučiau,jei kas prisikabintų,nes negalioja ta pažyma.reikia eiti į savivaldybę,kad padarytų išimtį mano šuniui,nes taisyklėse nėra tokio punkto.nu žodžiu makalynė kažkokia.o kaimynams tai nei motais jokios pažymos.
"o čia tas žvėris" "oiii šitas tai piktas labai" o jėzus kooooks baisus šuo" "pasitrauk,įkąs"....va tokios replikos mus lydi nuolat.nors pagrindo(apart šuns dydžio) tam nėra.ai tiesa,dar jis loja,kai skambina į duris biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gimine @ 2010 03 22, 09:57)
O dabar OT, bet atsakysiu. Sekasi mums gyventi PUIKIAI! Gyvenam senamiestyje, turime uždarą kiemelį, kur su kaimynais kai kada renkamės išsikepti mėsytės griliuje, švenčiam vaikų gimtadienius, kiemelyje tūsinasi vaikai ir kai kada šunys, laikas nuo laiko užbėgam vieni pas kitus į svečius arbatos puodui, renkamės kiemelyje vyno taurei ir pasidalinti įspūdžiais po kelionių, atostogų ar šiaip kokių įvykių, arba spręsti namo problemas. Na, o tie kaimynai, kurie anksčiau kėlė mums rūpesčių triukšmaudami bet kada kai tik užsimanydavo, dabar jau skaitosi su daugelio norais. Kaimynas, laikęs (nesiverčia liežuvis sakyti "prižiūrėjęs", "auginęs") agresyvų ir neišauklėtą šunį, dabar nuomojasi butą kažkur kitur. Tad pas mumis ramu vacation4.gif

tai galima jus paveikinti, jei radote vieningesnius kaimynus ir turite šioje srityje sėkmę, nes man žinomi dalykai, kai tik vieni kaimynai piktinasi ir kovoja už savo teises ar ramybę, o kiti tyli ausis suglaudę, tai daugiausiai ir kenčia po to tie, kurie skundėsi... todėl žinokit manęs jūsų tėvelių požiūris nė kiek nestebino, o nustebino jūsų, nes sakau, kiek man žinoma, kovojantys žmonės pralaimi, jei jie vieni mūšio lauke. Džiugu, kad jūsų pavyzdys kitoks ir jūs ne vieni, tik deja, kaip minėjau, ne visiems taip sekasi....
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2010 03 22, 11:42)
tai galima jus paveikinti, jei radote vieningesnius kaimynus ir turite šioje srityje sėkmę, nes man žinomi dalykai, kai tik vieni kaimynai piktinasi ir kovoja už savo teises ar ramybę, o kiti tyli ausis suglaudę, tai daugiausiai ir kenčia po to tie, kurie skundėsi... todėl žinokit manęs jūsų tėvelių požiūris nė kiek nestebino, o nustebino jūsų, nes sakau, kiek man žinoma, kovojantys žmonės pralaimi, jei jie vieni mūšio lauke. Džiugu, kad jūsų pavyzdys kitoks ir jūs ne vieni, tik deja, kaip minėjau, ne visiems taip sekasi....

"Vienas karys mūšio lauke - nekarys", sako liaudies patarlė. Pridurčiau: "Todėl tapk generolu ir suburk armiją".
Atsakyti
Tiesiog super thumbup.gif Visada gyvenime svajojau apie tokius santykius su kaimynais, gera skaityt tiesiog drinks_cheers.gif
Atsakyti