Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumas ir gimdymas Airijoje

na,nestukes,kaip laikotes?kur dinge? mirksiukas.gif
Atsakyti
Tikrai pradinge mamytes wink.gif man idomu kaip Domke jauciasi.. Jos diena jau ne uz kalnu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(zuika-puika @ 2010 12 11, 15:28)
Tikrai pradinge mamytes wink.gif man idomu kaip Domke jauciasi.. Jos diena jau ne uz kalnu wink.gif

Malonu, kad pasigedot blush2.gif biggrin.gif 4u.gif
As pati tai jauciuos gerai, bet va mano seimyna gripu apsirgus, tai negaliu dar gimdyt smile.gif Lauksiu, kol visi pasveiks tongue.gif
Atsakyti
tai aisku,kad pasigedom,nes juk neuzkalnu ta dienele,jokiu pozemiu,kad lelius jau ruosiasi ateit?na,tikrai ne laiku seimyna apsirgo,bet vienas geras dalykas,kad sniega nuleido,nereiks rogiu ieskot smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smalsuole :): 12 gruodžio 2010 - 20:30
smile.gif+2010 12 12, 21:29-->
QUOTE(smalsuole smile.gif @ 2010 12 12, 21:29)
tai aisku,kad pasigedom,nes juk neuzkalnu ta dienele,jokiu pozemiu,kad lelius jau ruosiasi ateit?na,tikrai ne laiku seimyna apsirgo,bet vienas geras dalykas,kad sniega nuleido,nereiks rogiu ieskot smile.gif
user posted image

Aha, del sniego tai gerai drinks_cheers.gif thumbup.gif Bent jau keliai normalus bus, kad iki ligonines nusigaut ..
Dabar va beliko sulaukt, kol seimyna atsistos ant koju ir bus galima gimdyt tongue.gif
Kol kas jokiu pozymiu dar nejauciu, kad arteja TA diena rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Domke @ 2010 12 12, 21:52)
Aha, del sniego tai gerai  drinks_cheers.gif  thumbup.gif  Bent jau keliai normalus bus, kad iki ligonines nusigaut ..
Dabar va beliko sulaukt, kol seimyna atsistos ant koju ir bus galima gimdyt  tongue.gif
Kol kas jokiu pozymiu dar nejauciu, kad arteja TA diena  rolleyes.gif

Nu tada linkim seimynai pasveikt wink.gif o tau irgi sekmingai laukt pozymiu, as jau galvojau kad lelkius pasiankstino kad nieko neberasei wink.gif na bet tai tada laukiam laukiam wink.gif
Papildyta:
Beje, o kaip nusprendet? Ar vyras eis kartu i gimdyma? wink.gif
Atsakyti
QUOTE(zuika-puika @ 2010 12 13, 02:34)

Beje, o kaip nusprendet? Ar vyras eis kartu i gimdyma? wink.gif

Butinai .. Ir su pirmu ejo, nors gimdziau LT pas savo simta metu pazistama daktare ..
O cia jo pareiga bus ziuret, kad gyd. per daug nesavivaliautu ir nenaudotu jokiu repliu ir vacuumu, ka jie bent jau toj ligoninej, kur gimdysiu, labai jau megsta .. doh.gif
Atsakyti
domke as ir tik uz tai,kad vyras dalyvautu gimdyme thumbup.gif

zuika-puika jau ryt vizitas i ligonine,lauksim naujienu mirksiukas.gif

kazin kur kitos nestuke.gif dinge?
Atsakyti
sveikutes 4u.gif

ziuriu nestukiu paieskas skelbiat biggrin.gif tai sakau reik prisiregistruot, kad nedingus. as paskutiniu metu pusiau pykinimo ir pastovaus nuovargio stadijoj, tai net prie kompo prisest atrodo reikia pastangu.. brr
nu bet gi siandien kaip tik gavau laiskuti is ligonines thumbup.gif tai vizitas man sausio 25, tai sakyciau labai anksti, nes tada busiu 12 sav tik. bet ziuriu laika visai pale mane parinko is pacio mielo ankstyvo ryto keliausiu bigsmile.gif
domke, laukiam jau dabar naujienu is taves ir jokiu ten repliu schmoll.gif
aj dar tiesa mergaiciukes, kurios rotundoj lanketes, ar vedetes saviskius per pirmus vizitus, nes kiek suprantu ten ir pirma ultragarsa padarys? kiek beje ju ten isviso daro?
Atsakyti
smile.gif+2010 12 13, 14:45-->
QUOTE(smalsuole smile.gif @ 2010 12 13, 14:45)
domke as ir tik uz tai,kad vyras dalyvautu gimdyme thumbup.gif
zuika-puika jau ryt vizitas i ligonine,lauksim naujienu mirksiukas.gif
kazin kur kitos  nestuke.gif dinge?

Jo ryt i ligonine, labai laukiu wink.gif jau gal ir brangusis pamatys musu leliuka wink.gif
o as dar nenusprendziau kaip bus su gimdymu ar jis eis ar neis... Cia vienos gasdina kad vyrams tas vaizdas istringa ir ne is gerosios puses....Bet as tai noreciau kad jis dalyvautu...
Atsakyti
QUOTE(zuika-puika @ 2010 12 13, 11:55)
Jo ryt i ligonine, labai laukiu wink.gif jau gal ir brangusis pamatys musu leliuka wink.gif
o as dar nenusprendziau kaip bus su gimdymu ar jis eis ar neis... Cia vienos gasdina kad vyrams tas vaizdas istringa ir ne is gerosios puses....Bet as tai noreciau kad jis dalyvautu...

zuika puika kiek tau savaiteliu? 13 berods jei gerai pamenu g.gif As dabar pagalvojau, per pirma vizita ligoninej turetu ir kitokiu tyrimu daryti, gal ir paskraidyti - jei tepineli koki imtu. nu man viskas idomu. Lauksim ziniu mirksiukas.gif

As tai irgi masciau, kaip cia su tuo vyru per gimdyma, manau reikia vyrams leisti patiems pasirinkti. Bet manau, kad jei kuris ir nenoretu, tai tuo metu pats brautusi i gimdymo palata, nes tas mometas stebuklingas wub.gif Man kazkaip nera ten nieko negrazaus, islenda galvute, kunelis, kaip tik atrodo tevelui turetu knieteti pamatyti greiciau koks jo vaikutis, ar sveikas wub.gif oj kaip faina...achhh Maniskis sako eis, juk palaikymas bus, bus ka pakolioti per skausmus doh.gif lotuliukas.gif Labai daug istoriju girdejau apie piktas gimdancias, net skirtis nori, per skausmus lotuliukas.gif

O del tu repliu ar dar kokio bieso, ar jie gali savavaliskai taip elgtis??? as kaip tik vakar galvojau apie tai g.gif Ne vienam vaikiukui uzspaudzia nerva g.gif reikia gal pranesti is anksto jiems, kad tokiu dalyku nebutu. ka manot?
Atsakyti
zinoma,kad pasigedom nestuke.gif nes anoj temoj,tai viena tai kita prisiregistruoja,kad yra nestuke.gif ,o paskui jokiu naujienu,o juk idomu,kaip sekasi auginti pilvukus mirksiukas.gif

munyt as ne rotundos ligoninei,bet vistiek pasisakysiu biggrin.gif man irgi is pat ryto vizitas i ligonine,saviski vesiuosi tikrai,nes su kalba ne kas blush2.gif o ir parasyta kaiske,kad bus skanas,tai tikrai eis,kad vel maziuka pamatytu,jau syki mate,o dabar jau turetu but gerokai paauges,tai idomu.maniskiui viskas labai idomu.

zuika-puika o kaip pats taviskis reaguoja i tai,kad dalyvauti ar ne?

saule19841984 as ir manau,kad gal galima pranesti ko as noresiu nestumo metu,ko ne.

Atsakyti