Įkraunama...
Įkraunama...

Mano žmogus geria, Artimas žmogus - alkoholikas2

nebūk naivi,Sindirela,jis jokioms skyryboms nesiruošia.tokie nesiskiria.jiems labai patogu gyventi šeimoje.tik jeigu moteris sukaupia visas jėgas ir pati padeda tašką toms nesąmonėms.kodėl jie neišeina,jeigu mes jiems tokios blogos? g.gif o tu akivaizdžiai surink visus dokumentus,atšviesk(gimimo l.,santuokos l.,pasus,buto orderį)ir sakyk:"čia tau mielasis,kad nesivargintum dėl pop[ierių".
čia jis tave nori pagasdinti,kad prie jo nekibtum.o tu ir pasimetei,jauties kalta.
man pastoviai kala ,kad aš kalta dėl jo gėrimų.bet pats nesiskiria.alkoholikų simtomai:visi kalti,tik ne aš.jei jis man taip pasakytų:skiriamės,aš clap.gif clap.gif clap.gif .bet jis mane varo iš namų.vaikai pas uošvienę atostogauja,o aš kraunuos daiktus ir eisiu gyventi pas seserį.blogiau mūsų santykiuose negali būti.
Atsakyti
dekui mergaites uz palaikymus 4u.gif
dabar namie situacija rami,vyras negeria hmm net nezinau kiek dienu, nedaug bet dar nera buve kad negertu nieko net alaus g.gif pradejo skaityti visokius straipsnius, temas, forumus.Seniai taip ramu nebuvo, net pamirsau kad taip galima gyventui, namai blizga ir siaip viskas pakenciamai, tik vat klausimas ar ilgai?
apie skirybas aisku nekalba nes tas jo duotas terminas nesuejo g.gif , beje skirybas pasiule budamas visiskas blaivas, nes mes aplamai labai blogai sutariam, todel nusprende kad su manim gyventi nebegali...

nu laikas viska parodis... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sindirela @ 2008 07 06, 20:38)
dekui mergaites uz palaikymus 4u.gif
dabar namie situacija rami,vyras negeria hmm net nezinau kiek dienu, nedaug bet dar nera buve kad negertu nieko net alaus g.gif pradejo skaityti visokius straipsnius, temas, forumus.Seniai  taip ramu nebuvo, net pamirsau kad taip galima gyventui, namai blizga ir siaip viskas pakenciamai, tik vat klausimas ar ilgai?
apie skirybas aisku nekalba nes tas jo duotas terminas nesuejo g.gif , beje skirybas pasiule budamas visiskas blaivas, nes mes aplamai labai blogai sutariam, todel nusprende kad su manim gyventi nebegali...

Skaitau ir sebiuosi kokios mes visos panašios.Visoms mums ivarytas nepilnavertiškumo kompleksas.Mes ir bogai sutariam..Štai sėdžiu dabar ir laukiu pareis girtas,ar ne. Susigadinau nervus,gerai,kad mama arti gyvena..
Atsakyti
mielosios, o jūs į Alanoną nebandėte eiti, Vilniuje, man atrodo, bent trys grupės yra
viena tikrai veikia "Kryžiaus namuose"
Atsakyti
QUOTE(sindirela @ 2008 07 06, 20:38)

lotuliukas.gif Vargšai tie vyrai, matai jie nebegali gyventi su moterimi lotuliukas.gif Ir kaip čia gali su jais sutarti kai nervai visiškai pakrikę, nuo to amžino laukimo koks pareis, kai įžengus vyrui pro duris visų pirma ne labas sakai, o žiūri kokiame stovyje parėjo...
Stiprybės tau, kad ir kaip viskas pasisuktų. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(eivila @ 2008 07 06, 20:52)
Skaitau ir sebiuosi kokios mes visos panašios.Visoms mums ivarytas nepilnavertiškumo kompleksas.Mes ir bogai sutariam..Štai sėdžiu dabar ir laukiu pareis girtas,ar ne. Susigadinau nervus,gerai,kad mama arti gyvena..

Žinai ir ne tik nervus, nemažai sveikatos atima. Man nuo pastovaus streso buvo pradėję slinkti plaukai, nemaža plikė jau švietė. Bet ačiū dievui pavyko susitvarkyti, ir taip tris pavasarius vargau. Kai nuvažiavau į Klaipėdos odos dispanserį, ten daktarė patarė keisti gyvenamą aplinką, darbą, vyrą. Na pagalvojau tada, ir trenkta daktarė, man bėda, o ji juokus kalba. Bet dabar manau teisi ji buvo....
Atsakyti
QUOTE(sindirela @ 2008 07 04, 11:54)
vyras vakar pareiškė kad po savaitės nešim pareiškimus skyribom doh.gif
jaučiuosi šūdinai prišikta dūšia, kadangi pati to nesugeba padaryti, teks jį paleisti...nor širdy žiauuuuriai blogai... blink.gif

sveikinu thumbup.gif jokiu būdu savęs negailės, negailėk ir jo. tikrai gali būti, jog čia yra manipuliavimas. jis nori pasijausti svarbus, o jeigu dar ir ašarą, skruostu nuriedančią pamatys - tada iš vis.......
gal tai iš tiesų gera proga imti ir viską užbaigti?
prieš kelias dienas rašiau, kad MES neva kovojame.... Velniop doh.gif skystablauzdis tas mano vyras. porą vakarų šiaip ne taip ištempė, ir tai ne sausai, bet su mažesniu kiekiu to brudo - ir viskas. toliau - viskas pagal senąją programą....
o topas man buvo vakar dieną - tvarko jis kambarius, spinteles ir matau, kad sultis geria... bet ten sultys su "priedais" buvo.... kaip paklausiau, kodėl taip daro. jis išrėžė eilinę frazę - "nu ir kam tu nuolat ieškai konfliktų? kaip tikra žiežula....."
va taip va, pasirodo, jis yra gerutis, jis nieko nedaro, tik vidury baltos dienos kokteilius miksuoja doh.gif o aš - kokia blogietė.... nenorinti gyventi taikiai, ramiai....

pažadai, pažadai.... vakar jis man pasakė - alaus rytoj tikrai nebus. Atspėkit, kada mano brangusis pradėjo gerti? ogi tik išlipo iš lovos, aš kavą gėriau, o jis įsipylė alaus.... Sako "nu ir kas čia tokio - juk į darbą nereikia.... stiklinę vieną išgersiu ir viskas.... išgėrė 4 butelius.....

O dabar vėl išėjo.... žinau, kad sėdi bare, kad pliumpia alų, kad dar belekiek parsineš. Ir tada bus vėl tas pats - " O ko čia pyksti? Ar aš ką nors blogo darau? or Ragana...."....

Žiauriai, žiauriai palinkėsiu jam susirasti tokią pat moterį, kaip jis pats. galės abudu susisėdę alų gerti ir problemų nematys. O aš vat, raganaitė, priekabiauju...

Ech, net nežinau, kaip viską kuo neskausmingiau susitvarkyti.... Turto dalybos, mažas vaikas.... bus žiauriai sunku. bet noriu gyventi be streso ir kasdieninių klausimų - kiek šiandien bus išgerta alaus, kur rasiu paslėptų butelių?

pavargau....

QUOTE(žvelsa @ 2008 07 05, 16:43)
Einant į parduotuvę matytas vaizdelis - viena atsisėdus ant tako sėdi, bet dar sugeba matyti nors atsistoti neišeina, kitas guli griovyje, miega, tuo tarpu užėjo stiprokas lietus. Grįžtant iš kažkur atsirado trečias dar pastovintis ant kojų bet nedaug ką besuvokiantis, šnekino damą, sėdinčią ant asfalto. Ko gero vienos kompanijos dalyviai. Dieve, kai pagalvoji kad mano vyras taip pat kažkur valiojasi, net šiurpas nupurto. verysad.gif Į ką žmones paverčia degtinė.

oi, čia tai žaiurokoka.... deja, maniškis nesuvokia, kad iki tokio gyvenimo - vos vienas žingsnelis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klaidele: 07 liepos 2008 - 18:37
QUOTE(žvelsa @ 2008 07 03, 23:36)
Žiūrėk taip bebūnant ir gyvenimas kartu prabėgs. Būna gi pasauli stebuklų. Linkiu judviem kuo didžiausios sėkmės ir laimės 4u.gif

Aha. Ta laimė pasibaigė po nepilnų poros savaičių. Aš vėl pas mamą ir daugiau jau tikrai ne. Kodas buvo nulaužtas. Geria kaip gėręs.

Taip, kad mielosios dabar jau tikrai žinau, kad ALKOHOLIKAS ir nustips būdamas ALKOHOLIKU.
Atsakyti
QUOTE(Neapsisprendėlė @ 2008 07 07, 23:28)
Aha. Ta laimė pasibaigė po nepilnų poros savaičių. Aš vėl pas mamą ir daugiau jau tikrai ne. Kodas buvo nulaužtas. Geria kaip gėręs.

Taip, kad mielosios dabar jau tikrai žinau, kad ALKOHOLIKAS ir nustips būdamas ALKOHOLIKU.

Sakoma viltis miršta paskutinė. Bet pasirodo kad alkoholikais tikėti negalima, deja.... Aš tikėjausi kad tau viskas susitvarkys. Bet yra kaip yra.
Atsakyti
Užjaučiu neapsisprendėle 4u.gif tikrai gaila kad taip išėjo, maniškis kol kas nė lašo neima, tikrai gyvenimas kai jis negeria iškar nušvito kitom spalvom, bet įdomu ar ilgam?
Atsakyti
Šią liūdnai pasibaigusią istoriją galėčiau pavadinti taip- kaip "Neapsisprendėlė Apsisprendėle tapo". Bent čia pliusas. mirksiukas.gif

O šiaip tai liūdna.. ką daugiau galiu pasakyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neapsisprendėlė: 08 liepos 2008 - 11:12
jo tikrai labai gaila, ech tas nelemtas alkoholis, jei ne jis atrodo gyventum ir žvegtum...
Atsakyti
QUOTE(sindirela @ 2008 07 08, 13:18)
jo tikrai labai gaila, ech tas nelemtas alkoholis, jei ne jis atrodo gyventum  ir žvegtum...

Pats alkoholis nėra blogis. Problema tame, kad žmonės nemoka gerti ir neturi saiko jausmo.
Atsakyti