QUOTE(sindirela @ 2008 07 04, 11:54)
vyras vakar pareiškė kad po savaitės nešim pareiškimus skyribom
jaučiuosi šūdinai prišikta dūšia, kadangi pati to nesugeba padaryti, teks jį paleisti...nor širdy žiauuuuriai blogai...
sveikinu

jokiu būdu savęs negailės, negailėk ir jo. tikrai gali būti, jog čia yra manipuliavimas. jis nori pasijausti svarbus, o jeigu dar ir ašarą, skruostu nuriedančią pamatys - tada iš vis.......
gal tai iš tiesų gera proga imti ir viską užbaigti?
prieš kelias dienas rašiau, kad MES neva kovojame.... Velniop

skystablauzdis tas mano vyras. porą vakarų šiaip ne taip ištempė, ir tai ne sausai, bet su mažesniu kiekiu to brudo - ir viskas. toliau - viskas pagal senąją programą....
o topas man buvo vakar dieną - tvarko jis kambarius, spinteles ir matau, kad sultis geria... bet ten sultys su "priedais" buvo.... kaip paklausiau, kodėl taip daro. jis išrėžė eilinę frazę - "nu ir kam tu nuolat ieškai konfliktų? kaip tikra žiežula....."
va taip va, pasirodo, jis yra gerutis, jis nieko nedaro, tik vidury baltos dienos kokteilius miksuoja

o aš - kokia blogietė.... nenorinti gyventi taikiai, ramiai....
pažadai, pažadai.... vakar jis man pasakė - alaus rytoj tikrai nebus. Atspėkit, kada mano brangusis pradėjo gerti? ogi tik išlipo iš lovos, aš kavą gėriau, o jis įsipylė alaus.... Sako "nu ir kas čia tokio - juk į darbą nereikia.... stiklinę vieną išgersiu ir viskas.... išgėrė 4 butelius.....
O dabar vėl išėjo.... žinau, kad sėdi bare, kad pliumpia alų, kad dar belekiek parsineš. Ir tada bus vėl tas pats - " O ko čia pyksti? Ar aš ką nors blogo darau? or Ragana...."....
Žiauriai, žiauriai palinkėsiu jam susirasti tokią pat moterį, kaip jis pats. galės abudu susisėdę alų gerti ir problemų nematys. O aš vat, raganaitė, priekabiauju...
Ech, net nežinau, kaip viską kuo neskausmingiau susitvarkyti.... Turto dalybos, mažas vaikas.... bus žiauriai sunku. bet noriu gyventi be streso ir kasdieninių klausimų - kiek šiandien bus išgerta alaus, kur rasiu paslėptų butelių?
pavargau....
QUOTE(žvelsa @ 2008 07 05, 16:43)
Einant į parduotuvę matytas vaizdelis - viena atsisėdus ant tako sėdi, bet dar sugeba matyti nors atsistoti neišeina, kitas guli griovyje, miega, tuo tarpu užėjo stiprokas lietus. Grįžtant iš kažkur atsirado trečias dar pastovintis ant kojų bet nedaug ką besuvokiantis, šnekino damą, sėdinčią ant asfalto. Ko gero vienos kompanijos dalyviai. Dieve, kai pagalvoji kad mano vyras taip pat kažkur valiojasi, net šiurpas nupurto.

Į ką žmones paverčia degtinė.
oi, čia tai žaiurokoka.... deja, maniškis nesuvokia, kad iki tokio gyvenimo - vos vienas žingsnelis