Įkraunama...
Įkraunama...

Depiliacija

Aš lygiai taip pat depiliuojuosi ir tikiuosi, kad nieko neatsitiks ir spjaunu 3 kart laugh.gif
Atsakyti
vat man paauglystei irgi buvo nuo skutimosi peiliukais votys- guzai pazastyje susiformave..... skausmas neispasakytas..... ir negaliu pasakyti, kad as higienos nesilaikiau..... paprasciausiai pamenu susalau kaip reikiant viena vasaros vakara ir ka kur jautriausia buvo ten ir susimete.... pjaut nereikejo, nes mamyte profesionale tokiu guzu gydyme..... clap.gif
tai nuo to laiko bijau i peiliukus ziureti jau 15 metu..... wink.gif
tai tiek pazastis, tiek bikini, tiek kojas depiliuoju depiliaciniu kremu ir jokiu ten ne veet, o perku droge arba maximoj italu firmos krema uz 10 lt. didele pakuote ilgam uztenka.... ir bent jau man labai efektyvu....
kaip ten toj reklamoj sako ir svelnumas islieka ilgam.... biggrin.gif
bandziau ir depiliacija vasku, bet nepasakyciau, kad tie plaukai tikrai ilgai neaugo.... o blaugiausia tai, kad norint depiliuot vasku, reikia, kad kaip reikiant plaukai ataugtu... o kas gali tureti tiek kantrybes juos auginti... taip kad kremas puiki iseitis... greitai ir efektyviai ir nereikia jokiu ten spec. dezinfekavimo priemoniu ir periodu.... po to is kart naudoju kremini nivea dezika jautriai odai ir viskas chiki.... clap.gif

p.s. tik siuo aspektu noreciau buti vyru..... tongue.gif
Atsakyti
QUOTE (Baltija @ 2004 06 27, 20:20)
jei pora dienų negalima, tai išeina, kad jų iš viso negalima naudoti, nes kas dvi dienas reik skustukais darbuotis.... wink.gif reiškia neklausysiu ir aš doh.gif

Tai ka daryti biggrin.gif
Atsakyti
Depiliacija dariau tik tris kartus gyvenime: pries vestuves, pries kelione i Turkija ir pries Palanga praetais metais.

Daugiau ne uz ka rolleyes.gif , siaubas kazkoks, as geriau pasirengusi kas 2-3 dienas skustuku darbuotis, nei 1 karta per 10 dienu ( o butent per tiek laiko man pazastyse atauga plaukai) depiliacija daryti. doh.gif
skauda ir tiek, guliu visa ir drebu, brr blink.gif
Atsakyti
AVON kataloge pastebejau naujiena-rutulini dezodoranta antiperspiranta po depiliacijos ar skutimosi.Tipo pazastis galima tepti is kart po skutimosi, jis letina plaukeliu augima ir saugo nuo nemalonaus kvapo. Hm...gal reiktu pamegint.
Atsakyti
QUOTE (Nightingale @ 2004 07 01, 13:19)
Ash sau skutu su vienkartiniais peiliukais, kasdien tepu rutuliniu deziku ir jokiu problemu thumbup.gif

Aš ir skutu su peiliukais... bet labai jau atsibodo, nes greitai atauga mad.gif
Gal reikėtu pabandyti su lazeriu naikinti? g.gif Kaži ar apsimoka?
Atsakyti
Mano drauge lazeriu salino bikini, tai 500 Lt vienas kartas, butini 3 kartai, ketvirtas nemokamai. Duoda garantija 3 metams, jei nepakinta hormonu pusiausvyra ir dar kazkas tai (tad planuojanciuoms leliukus tikrai neapsimoka).

Salinimas depiliaciniu kremu man turi kelis trukumus: ten kur iauge plaukeliai atsiranda berimas ir ne taip jau lengvai jie man nusiima g.gif
Atsakyti
na va, issigandau ohmy.gif tik pries savaite isigijau zpter elektrini depiliatoriu. nusidep. pazastis - skausmsas pakenciamas wink.gif rezultatas thumbup.gif bet guzu bijau.....
Atsakyti
Na tie guzai tai tikrai ne nuo peiliuku, o nuo dezodorantu tu "baltu " tokiu kaip Secret ir pan. ,kurie "kaip muilas".Man paciai teko tai patirti,tai viskas puikiai isaikinta chirurgo buvo,nes tie dezodarantai uzkemsa prakaito liaukas ir gaunas uzdegimas sad.gif sad.gif Skausmelis tai vaje vaje....
Atsakyti
QUOTE (Aga @ 2004 07 06, 01:57)
Na tie guzai tai tikrai ne nuo peiliuku, o nuo dezodorantu tu "baltu " tokiu kaip Secret ir pan. ,kurie "kaip muilas".Man paciai teko tai patirti,tai viskas puikiai isaikinta chirurgo buvo,nes tie dezodarantai uzkemsa prakaito liaukas ir gaunas uzdegimas sad.gif  sad.gif Skausmelis tai vaje vaje....

Taip taip, as ir girdejau, kad butent nuo tokiu baltu dezodorantu poros ir kemsasi. Geriau naudoti skystus rutulinius. Siaip dezodorantai apskritai nesveika ...

Noors, gyventi irgi nesveika tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo miau: 06 liepos 2004 - 02:20
Prisiskaiciau cia visokiu nuomoniu ir galvojau reik ir man pabandyt ta pazastu depilicija su epliatorium. Nu zinot skausmas tai nepakeliamas blink.gif blink.gif Jau geriau dazniau , bet su peiliukais darbuotis smile.gif
Atsakyti
Gal zinote, kur butu galima Vilniuje nusipirkti vasko depiliacijai namuose???
Kur tokie dalykai parduodami?
Atsakyti