Įkraunama...
Įkraunama...

Depiliacija

Lotose, kaip vyksttavo paieskos???? Ar radai jau toki vaska? As tikrai nemacioau nei Sarmoj, nei Droge... O tikrai noreciau savo bikini zona susitvarkyt!!! mirksiukas.gif Esu lengvai pakelianti skausma o ir brazilisko noreciau, ta kosmetologe kaip ir nedaro... manau man lankstumo pakaktu rolleyes.gif Su kojom ausu pasikasyt nesugebu, bet depiliacijai uzteks tiek kiek susirauitau.. gal koks radikulitas nesusuks biggrin.gif
Tad jei kas radote vaska kuri atvesus galima nuplest pirstukais - kuo skubiau praneskit!!!
O tie su juostelemis tai tikras fuflo! Styro plaukeliai ir ant koju, o ka bekalbeti apie bikini.. Beto kosmetologe tikrai nepatre taip depiliuotis mat poto gali atsirasti net kraujosruvu!!!
Atsakyti
Bandziau as kazkada su depiliatorium doh.gif jausmelis toks lyg kas kojas pjaustytu su 100 peiliu, nu negaliu as iskentet nors tu ka...
Depiliuot bandziau su putom, dvieju rusiu nusipirkau - kojom ir itin jautriai odai - tipo bikiniui doh.gif rezultatas buvo toks kad kojos buvo pusiau pestos, nors laikiau vos ne dvigubai ilgiau tas putas nei buvo parasyta ir vis tiek kazkaip puse plauku liko ant koju schmoll.gif
Bikinio sriti taip isbere ir griauze kad kaip kulka lekiau vonia ploviaus puse valandos...

Tie visi vaskai kazkaip labai brangiai gaunasi.

Maciau pas viena kosmetologe toki aparata su kuriuo braukia per koja ir vaskas tolygiai pasidengia, paskui prideda juostele ir nuplesia. Greita ir kazkaip nedaug tu juosteliu isnaudodavo, matyt geros budavo. Tokio vat gal ir noreciau, bet nezinau kur toki gaut ir kiek jisai kainuoja ir dar nezinau net kaip jisai vadinasi g.gif
O tie visi tepliojimai ir zaidimai su lopetelem ir bliudeliais tai labai jau daug laiko uztrunka ir nemazai kastuoja. Nors gal ir tas aparatas apie kuri rasiau nemazai kainuoja, o dar ten ir kazkoks vaskas i vidu matomai dedasi, bet aparatas turbut jis pats sildo, tau tereikia tik perbraukt su juo ir vaskas graziai pasidengia and kojos. Gal kas zinot apie ka as kalbu? Ir gal zinot kur toki daikta gauti?

Dabar tai varau su peiliukais ir kojas ir bikini. Depiliuot gal sveikiau g.gif
Atsakyti
Tokį daikčiuką, apie kurį rašo Karmen, matydavau vasrą Maximose. Iš Veet serijos, kainuodavo apie 24 lt. Pati ruošiausi pirkti, bet taip ir neįsigijau. O turėjau vaško kurį šiltą užtepi, o po to su pirštais plėšai. Vat čia tai tikrai baisus dalykas-nusiplėšė vietomis su visa oda, o ir šiaip skausmas nepakeliamas. Šeštadienį nusipirkau Eurokose italų gamybos depiliuojančias putas už pusę kainos (prieš tai kainavo 16 lt), nes dabar nuolaidos ir yra pridėta tokia šiurkšti pirštinė-kempinė. Labiausiai ši pirštinė ir sudomino, manau bus žymiai geriau nei tos mentelės
Atsakyti
Ashley,
depiliuojantis vašku plaukeliai irgi įauga. Tiesiog reikia depiliuotis kitaip, man kosmetologė sakė, kad reikia depiliuotis ne prieš plauką, o palei. Dabar bandau daryti kaip sakė ir situacija gerėja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Karmen @ 2005 01 30, 17:48)

Maciau pas viena kosmetologe toki aparata su kuriuo braukia per koja ir vaskas tolygiai pasidengia, paskui prideda juostele ir nuplesia. Greita ir kazkaip nedaug tu juosteliu isnaudodavo, matyt geros budavo. Tokio vat gal ir noreciau, bet nezinau kur toki gaut ir kiek jisai kainuoja ir dar nezinau net kaip jisai vadinasi  g.gif
O tie visi tepliojimai ir zaidimai su lopetelem ir bliudeliais tai labai jau daug laiko uztrunka ir nemazai kastuoja. Nors gal ir tas aparatas apie kuri rasiau nemazai kainuoja, o dar ten ir kazkoks vaskas i vidu matomai dedasi, bet aparatas turbut jis pats sildo, tau tereikia tik perbraukt su juo ir vaskas graziai pasidengia and kojos. Gal kas zinot apie ka as kalbu? Ir gal zinot kur toki daikta gauti?

Dabar tai varau su peiliukais ir kojas ir bikini. Depiliuot gal sveikiau  g.gif

Turiu. Nesąmonė..todėl, kad kosmetologės naudoja tokį vašką, kurio parduotuvėje nenupirksi sad.gif O kai aš su tuo aparatu nutepu, tai išsivolioju, išsikočioju tame vaške, kelnaitės tris dienas limpa, kol nukrapštau tą vašką galutinai smile.gif
Atsakyti
juk gi vasko likucius su aliejumi reikia nuvalyt
Atsakyti
O aš neseniai VEET putas išbandžiau:
I kartą- viskas čiki biggrin.gif
II - užtepus putas truputį perštėjo, kentejau, kaip Melnikaitė unsure.gif , bet viskas gerai
III- o siaube cry.gif, laikiau mažiau nei 6min., o kojas taip išbėrė, kad dvi dienas skaudejo.......
O visada galvojau, kad mano skura ytin tvirta, niekada nebuvo jokių alerginių reakcijų, o čia še tau, kad nori......

Bandom toliau kitus .....
Atsakyti
Neradau as dar to vasko:(
Itariu reikia ieskoti kokiose nors parduotuvese, kur prekiauja medziagomis skirtomis kosmetologams, jei tokia is viso yra.....
Atsakyti
Sveikos,
Buvo pas mane kosmetologe namuose, tai labai greitai ji viska cia sutvarke, galvoju galeciau ir pati.
Idomu, kur butu galima nusipirkti aprata vaskui sildyti ir tu juosteliu? Jos kokios nors ypatingos??? Na, tos kur vaska nuo koju nulupa, prie tai uztepusi tokiu ataraciuku? kazkokios baltos, lyg medziagines....????
Atsakyti
QUOTE(Lotosas @ 2005 02 20, 15:27)
Sveikos,
Buvo pas mane kosmetologe namuose, tai labai greitai ji viska cia sutvarke, galvoju galeciau ir pati.
Idomu, kur butu galima nusipirkti aprata vaskui sildyti ir tu juosteliu? Jos kokios nors ypatingos??? Na, tos kur vaska nuo koju nulupa, prie tai uztepusi tokiu ataraciuku? kazkokios baltos, lyg medziagines....????

O tu is kokio miesto? Jei is Kauno, tai Kaune holivude yra ir juosteliu ir vasko ir pats "aparaciukas" smile.gif
Atsakyti
Deja, as vilniete:)
Atsakyti
QUOTE(Lotosas @ 2005 02 20, 15:27)
Sveikos,

Kas per kosmetologe?Vilniuje atejo i namus ir sutvarke?Ar gerai, kiek kainavo, parasyk telefoniuka, please 4u.gif
Atsakyti