Įkraunama...
Įkraunama...

Depiliacija

Maciau Droge yra. Matyt visose kosmetikos parduotuvese turetu buti. smile.gif
Atsakyti
Tokio yra Droge, as kalbu apie zalia arba gelsva vaska, su kuriuo daro kosmetikos salone bikini depiliacijas.
Tikrai???
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2005 01 15, 22:39)
Maciau Droge yra. Matyt visose kosmetikos parduotuvese turetu buti. smile.gif

Yra ir Droge ir Sarmoj ir IKI ir Maximoj ir beveik visose parduotuvese ir kosmetikos kabinetuose, naudoja toki pat vaska kaip ir pirkta parduotuvese ir nera jokio skirtumo kokios spalvos tas vaskas bus. Tik vat ne kiekviena moka, tokius dalykus naudoti ir ne visoms is pirmo, antro ar trecio karto pavyksta nusidepiliuoti. megalol.gif
Atsakyti
O tai Pikciurna, tu perki koki?
Kokios firmos?
Labai abejoju, kad visose parduotuvese galima nusipirkti tokio vasko, su kuriuo kosmetikos kabinete depiliuoja, bet jei sakai....
Kazkada pries 7 metus esu pirkusi DEPILEX firmos, bet jis visai ne toks kaip kabinetuose kosmetologiniuose, kazkoks skystas.
Patark man, koki pirkti:)
Aciu.
Atsakyti
Tai visi vaskai skysti yra... Kur tu matei neskysta vaska ??? blink.gif
Siaip as 2metus naudojau vaska, STREPT ar kazkaip panasiai vadinosi, tai tas vaskas buvo thumbup.gif ir juosteles labai geros, nes kitu pastebejau juosteles tikras sh... Ir siaip reikia moketi elgtis su tuo vasku, nes kai nemoki, ne tik kad visa apsiterlioji tuo vasku, bet ir dorai nenusidepiliuoji.
O siaip pries gerus 1,5metu nusipirkau epiliatoriu, tai daiktas thumbup.gif Nes nereikia terliotis, o ir laiko susitaupo ir tas pats kas su vasku depiliuoti.
Atsakyti
Tai mes nesusisnekam, tu kalbi apie juosteles su vasku. Tas vaskas is karto yra ant juosteliu, ar ne. Susildai juosteles rankomis, atskiri ir uzlipdes ant norimos vietos, nuplesi??? Taip?
O as noriu tokio kaip kosmetologinam kabinete bikini daro. Aisku jis skystas, bet vis tiek toks tirstesnis ir nepermatomas, dazniausia buna zalias arba gelsvas. Kalbu apie toki, kuri reikia mentele uztepti ir paskui be jokiu juosteliu pirtais nuplesti. Kur tokio gauti????
Atsakyti
QUOTE(Pikciurna_ @ 2005 01 16, 11:55)
Tai visi vaskai skysti yra... Kur tu matei neskysta vaska ???  blink.gif
Siaip as 2metus naudojau vaska, STREPT ar kazkaip panasiai vadinosi, tai tas vaskas buvo  thumbup.gif  ir juosteles labai geros, nes kitu pastebejau juosteles tikras sh... Ir siaip reikia moketi elgtis su tuo vasku, nes kai nemoki, ne tik kad visa apsiterlioji tuo vasku, bet ir dorai nenusidepiliuoji.
O siaip pries gerus 1,5metu nusipirkau epiliatoriu, tai daiktas  thumbup.gif  Nes nereikia terliotis, o ir laiko susitaupo ir tas pats kas su vasku depiliuoti.

Kur matei juosteles iskart su vasku ???
As kalbu apie toki vaska, kuris yra tepamas menteles, o paskui ant vo vasko dedama juostele, su kuria ir nuplesiamas tas vaskas.
Atsakyti
Ir nesuprantu koks skirtumas, vaskas bus plesiamas su juostele, ar be ???
Atsakyti
Nesusikalbam mes:)
Bet jei kada darei bikini depiliacija kosmetologijos kabintete, tada suprasi, koks skirtumas:) Nezinau, kaip kitaip paaiskinti. Man reikia vasko be juosteliu.
Atsakyti
Pilna to vasko bet kurioj kosmetikoj parduotuvej. Ir su juostelem, ir be josteliu, su mentele, bliudeliu pasildymui ir kitais pribumbasais. Nueik kad ir i Sarma ir tikrai pamatysi.
Atsakyti
senais laikais ir as naudojau vaska ir ant juosteliu ir be juosteliu. bandziau strep atrodo. labai daug darbo kol atlieki visa reikala schmoll.gif pirma pasildai buteliuka verdanciam vandeni, paskui terliojies, man tu juosteliu neuztekdavo kojoms nusidepiliuot, nepamenu bet kazkaip pagudraudavau rolleyes.gif paskui jei vaskas atvesta, vel eini pasisildai-zodziu, daug darbo ir ilgai uztrunka.
turejau ir veet vaska buteliuke, buvo berods daugiau nei strep, juosteles medziagines ir platesnes , o strep popierines ir labai jauciasi tas ju nudevejimas
o juosteles-man ju daug reikia kad kojoms uztektu, atrodo visa pakuote sunaudojau blink.gif , brangiai gaunasi
bet uztat depiliatorius megalol.gif trumpai ir paprastai
Atsakyti
as galvoju pereiti, prie vasko, nes paskutiniu metu, kojas baisiai beria, plaukeliai iaugineja. Naudoju as ta depiliatoriu jau 4metus, o dabar jis mane pradeda nuvilt. Pamaniau, kad reikia kuri laika kitaip plaikelius salinti, tik neapsisprendziu ar pirkti vaska (be juosteliu, toki koki kosm.kab. naudoja, tik nesu isitikinusi, ar galeciau pati savarankiskai darbuotis g.gif ), o gal Veet putas (kurios girdejau yra geros), ar epiliatoriu?
Atsakyti