Na kartais paburba, kad daug pinigų bandelėm ir pyragaičiams išeina, nes kasdien jas valgau

Pamačiau temą ir vis bandžiau prisiminti, ką nors, na bet niekaip nesigavo
Nei per pirmą nėštumą, nei dabar jokių priekaištų nesulaukiau
Kai aš būnu nėščia, vyras tampa idealiu
Gal dėl to, kad berniukus vis jam gimdau
Linkiu visoms kuo mažiau priekaištų ir kuo daugiau lepinimo

as priekaistu sulaukdavau tik tu, kad lb mazai mesos valgau
budama nescia visiskai nevalgiau vistos, lb pykino nuo jos, o siaip mesos esu nemegeja, ne vegetare, bet galiu gyvent be mesos

siaip priekaistu nesulaukiu, jis mane supranta, o kai sukyla hormonai tai tiesiog perdaug nekreipia demesio zino, kad praeis. va tik kaip ir su pirmu ir su antru nestumu tai visai myletis nenoriu nors tu ka
nu kencia jis, o ka daryt. o beto man per pirma nestuma vis buvo gresiantis tai ir taip reikejo saugotis, po to turejau persileidima tai per si nestuma is vis ne tiek kad nenoriu, bet bijau......... tai pajuokauna, kad iki gimdymo kaip ir negaus......

laukiuosi treciojo vaikelio. Is vyro tai priekaistu nesulaukiu, bet aplinkiniai taigi kiekvienas turi savo nuomone del daugiavaikiu seimu. Vieniems grazu, kitiems nepraktiska ir kvaila. Tai buna tokiu kurie ta savo nuomone jei ne garsiai ir tiesiai tai per kokias replikas issako....va tas tai uzknisa.
O mano vyrelis del nieko nepriekaistauja
esu juo patenkinta
Tik kaip manau ir daugelis sako tu sunkiai nekelk,to nedirbk...seip viskas ciki...

Tik kaip manau ir daugelis sako tu sunkiai nekelk,to nedirbk...seip viskas ciki...

QUOTE(vaidalius @ 2010 11 14, 18:23)
siaip priekaistu nesulaukiu, jis mane supranta, o kai sukyla hormonai tai tiesiog perdaug nekreipia demesio zino, kad praeis. va tik kaip ir su pirmu ir su antru nestumu tai visai myletis nenoriu nors tu ka
nu kencia jis, o ka daryt. o beto man per pirma nestuma vis buvo gresiantis tai ir taip reikejo saugotis, po to turejau persileidima tai per si nestuma is vis ne tiek kad nenoriu, bet bijau......... tai pajuokauna, kad iki gimdymo kaip ir negaus...... 

Pritariu...Geriausiai nereaguoti ir nesiklausyti jei taip žmonės kalba....Mažu pavydi,negali žinoti....

QUOTE(wytaute69 @ 2010 11 14, 20:38)
laukiuosi treciojo vaikelio. Is vyro tai priekaistu nesulaukiu, bet aplinkiniai taigi kiekvienas turi savo nuomone del daugiavaikiu seimu. Vieniems grazu, kitiems nepraktiska ir kvaila. Tai buna tokiu kurie ta savo nuomone jei ne garsiai ir tiesiai tai per kokias replikas issako....va tas tai uzknisa.
nera reikalo kreipt demesio , vaiku geriau daugiau, negu nei vieno

O man kartais atrodo kad maniskis laukiasi o ne as
jautrus koks pasidares, kad sakes
mat jo eks du kartus aborta pasidare, o jam jau 35 metai. tai sitas lelius laukiamas belekaip. Matyt del to ir eina is proto
As kazkaip saltesniu nervu musu seimoj

Kol kas jokiu priekaistu
esu mylima ir lepinama

Jokiu priekaistu
ir kaip galima priekaistaut, kai tavo mylimoji laukiasi judvieju vaikelio?
Maniskis rupinasi, padeda buityje, stengiasi lepinti, nors sunku abiems, abu dirbam be iseiginiu, abu pavargstam. Dar betruko, kad priekaistautu

QUOTE(Lee* @ 2010 11 18, 18:56)
Jokiu priekaistu
ir kaip galima priekaistaut, kai tavo mylimoji laukiasi judvieju vaikelio?
Maniskis rupinasi, padeda buityje, stengiasi lepinti, nors sunku abiems, abu dirbam be iseiginiu, abu pavargstam. Dar betruko, kad priekaistautu 

Na daug kas priklauso nuo pacios moters,yra moteru kurios nescios kad ir gerai jauciasi bet tas saves saugojimas jau tampa toks mandras ir ispuikes kad toks vaizdas pati pajudet nebegali,viskas turi buti atnesta,paduota ir pan.Man pvz bloga buna tik rytais,pagulineju truputi,patinginiauju,o po pietu jau viskas gerai,atrodo jog nesilaukiu,savijauta buna gera,esu aktyvi,dirbu fizini darba,darbe irgi netinginiauju,kai matysiu kad kazko tikrai nebegaliu tada ir nedarysiu:)o mano va drauge kaiptik laukiasi irgi,tik ji jau beveik 6men,tai vos ne skecio panesti "negali",sunkesnes tases irgi negali,zodziu praktiskai visko negali,tai ir uzpykdo vyra kartais,nestumas ne liga juolab kad ji jauciasi gerai,tik tikraja to zodzio prasme issi%$^%^&