Įkraunama...
Įkraunama...

Priekaištai kai esi nėščia...

Mano vyras priekaistauja kad mazai judu,tai del sventos ramybes,ir zinoma del musu sveikatos einam kasdien apie 40 min pasivaikscioti.As tai mieliau ant sofkutes pasivartyciau:)Bet dziaugiuosi kad kad jis man kompanija palaiko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo renatarenata: 24 spalio 2010 - 21:44
Maniskis is pradziu labai daug priekaistaudavo del atseit nestumui pavojingos veiklos, daug is pradziu visko buvau atsisakiusi, net kavos puodelio rytais, nes atsibodo vyro zyzimu klausytis doh.gif Dabar kartais papriekaistauja del blogos nuotaikos, kazkaip jam sunku suprasti, kad cia hormonai mane vercia taip elgtis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2008 11 17, 15:40)
Sorry , o tai tu gal vergystes sutarti pasirasei?! Nesamone kazkokia, kur parasyta ,kad visus tuos darbus TU privalai daryti?!!!! Jis ranku koju neturi?!!!! Tegel pats indus ir plauna!!
Nekenciu tokiu vyru ir man gaila tokiu moteru ,kuriuos leidzia , kad su jomis taip elgtusi.
PACIOS KALTOS. bash.gif

drinks_cheers.gif Vienas dalykas, kad vyriokas kiek supratau is komentaro bedarbis. Tai juk sedi istisa diena namie, ir matai ponuliui rankos nukris jei indus issiplaus. doh.gif Spirti tokiam diedui keliu subinen, nes rezultate komentaro autore tures sokinet apie du vaikus: viena dideli , o kita maza doh.gif
Atsakyti
Kai as pastojau, santykiai su vyru buvo ant ribos... Kazkoks juodas periodas. Ir... jo elgesys tikrai nebuvo toks, kokio tikejausi ir norejau. Buvo daug priekaistu del visko, daug pykciu, trankymu durimis... Mano nuotaikos nestumo pirmoje puseje buvo ne kokios, savijauta labai bloga (spazmavosi gimda, teko ir lovoj paguleti ir biuletenius imti). Myletis nesinorejo, anot vyro matyt nesielgiau kaip ideali zmona... Buvo ir asaru ir viso kito... Ech,.. Situacija pagerejo, kai suzinojo brangusis, kad draugu pora neteko leliuko - persileidimas. Pradejo vyras labaiu rupintis. Nebuvo viskas idealu, bet nebebuvo toks kosmaras kaip ir pradziu.
Nepadejo kalbos, kad kenkai jis vaikuciui - nesuvoke to. NEzinau ar del to ar del ko kito, bet turim tikrai neramu vaikuti. Mazyliui dar vis paskauda pilvuka, keliasi naktimis, reikalauja daug demesio.

Taigi mmytes, stenkites islikti ramios, jie norit "lengvesniu" vaikuiku smile.gif
Atsakyti
Na as kol kas rimto priekaisto is saviskio nei vieno nesulaukiau clap.gif Aisku daznai paburbuliuoja, kai paprasau arbateles padaryt, arba labai nepatenkintas apsimeta kai issitysiu kur nors pasivaiksciot.. biggrin.gif O kai pasakau, kad as nescia ir prasau ka nors man padaryt - jis man atsako, kad jis irgi nescias tiek pat kaip ir as biggrin.gif thumbup.gif Bet rimtai niekada nepriekaistauja. Kartais as tikrai apsimetu, kad noriu kad jis kazka padarytu (nes man ale sunku hihihi.gif ), jis puikiai mato, kad as noriu juo pasinaudoti biski ir mane palepina... blush2.gif (Na bet iki tokio lygio, kad vaziuok man ledu antra val nakties pirkt, as pati tikrai nenusileisciau doh.gif )
Pirmais menesiais, kai nieko nenorejau apart miego - irgi buvo labai supratingas... wub.gif O kai nuotaikos sokinedavo ir irzli budavau - tai taip draugiskai pasiziuredavo, ir pasakydavo HORMONAI lotuliukas.gif ir manau neimdavo giliai i dusia mano kaprizu blush2.gif
o dabar nestuma ipusejome, pilvukas apsukimu kol kas nesumazino, tai namu ruosuos darbus pasidalinam gana draugiskai, be jokiu priekaistu viens kitam smile.gif nuo to laiko kai pastojau nei karto kates dezutes nevaliau.. Orchidejas laistyt, taip pat kazkaip gavosi, kad jo darbas biggrin.gif as grindis plaunu, dulkes valau (nes jis negali to darbo pakest), siurbiames kaip kada, kartais as kartais jis. Valgyt daromes kartu dazniausiai - pvz jis makaronus verda (nes as perverdu nuolat blush2.gif ), as mesyte kokia kepu.. smile.gif ir pan biggrin.gif
Atsakyti
Na man vyras pasake kad neisi$^&$ be reikalo ax.gif sako viska duosiu viska gausi tik neperdek lotuliukas.gif Ir jis teisus nes nestumas ne liga o moterys biski linkusios pasinaudoti tuo ax.gif blush2.gif Gerai jauciuosi ir viska namuose darau,tik pries vakara istiesiu kojas,paskaitau knyga,ramiai bunu:)O seip ir darbe katilus stumdau,dirbu kaip reikalas,ne mano budui sedet ramiai lotuliukas.gif
Atsakyti
Maniškis sunkesnius darbus pats perėmė, prašyti nereikėjo, o namų ruoša tai kaip kada, na jei neturiu noro ir nekaip jaučiuosi, tai ir neradau nieko. Nors čia problema turbūt ne jam , o man didesnė, nes aš perfekcionistė iš prigimties, vadovaujuosi principu kas padarys jei ne aš. Tai dabar reikės kažkaip pačiai atprast, bent laikinai.
Atsakyti
QUOTE(Ievuli @ 2010 11 11, 13:41)
Na man vyras pasake kad neisi$^&$ be reikalo ax.gif sako viska duosiu viska gausi tik neperdek lotuliukas.gif Ir jis teisus nes nestumas ne liga o moterys biski linkusios pasinaudoti tuo ax.gif  blush2.gif Gerai jauciuosi ir viska namuose darau,tik pries vakara istiesiu kojas,paskaitau knyga,ramiai bunu:)O seip ir darbe katilus stumdau,dirbu kaip reikalas,ne mano budui sedet ramiai lotuliukas.gif

EI, kas palepins tave? niescia gi tu 4u.gif turi issikovoti tongue.gif nesakau kad drybsoti visa diena pries tel. bet kartais tau padeti. Kam cia galvos svaigsta?? vyrams?? ka pykina ?? Vyrus?? tai paskutiniai 9 men. kada laikas tik tavo mirksiukas.gif daugiau to nebus. Jei jau dabar pripratinsi vyra tau padeti, tai ir lialiuka pades auginti. Jam net paciam paskui lengviau bus, o ka zinai, gal net i tuoleta neleis lialiukas nueit, nekalbant apie namu ruosa.. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(vikutuke @ 2010 11 11, 16:38)
Maniškis sunkesnius darbus pats perėmė, prašyti nereikėjo, o namų ruoša tai kaip kada, na jei neturiu noro ir nekaip jaučiuosi, tai ir neradau nieko. Nors čia problema turbūt ne jam , o man didesnė, nes aš perfekcionistė iš prigimties, vadovaujuosi principu kas padarys jei ne aš. Tai dabar reikės kažkaip pačiai atprast, bent laikinai.

Koks saunuolis mirksiukas.gif ir pati gerai galvoji, reikia dabar savo kuno paklausyti :)jis dabar gerai zino kiek darbu pasiimti mirksiukas.gif
Atsakyti
as irgi savo vyrui galiu tarti tik geriausius zodzius, ne vieno priekaisto nesulaukiau, pradzioje buvo gresiantis, tai net liepdavo daugiau guleti, pats dirbo, grizes namus tvarke, ir dar valgyt darydavo,i parduotuve vaziuodavo, ir dar mano niurzgejimu klausesi, ir darbar vis paklausia gal noriu, gal ka atnest wub.gif
Atsakyti
jokiu priekaistu nesulaukiu, tai antras nestumas ir nelabai ramus, pasergu daznokai ir paguliu ir jegu nera valgyt padaryt ir kartais sunku net vaika is darzo paimti ir jam tai jokiu sunkumu nesukelia, mato zmogus kaip jauciuosi. As isvis tokio dalyko kaip priekaistai nesuprantu, mes kalbames ir tariames seimoje, o ne priekaistaujame. Kai tekejau maciau koks tai zmogus, as net sau pavydziu, kad turiu salia labai gera zmogu wub.gif
Atsakyti
Ispradziu priekaistavo del mano kartais isgeriamo kavos puodelio blush2.gif Bet dabar del vieno puodelio nieko nebesako, nes zino kad daktares klausiau ir knygoje parasyta kad galima 200mg kefeino suvartoti per diena (nors as ir tiek nesuvartoju, dabar dazniau zalia arbata geriu kurioje dar maziau kofeino nei kavoje smile.gif ).

Papildyta:
Ai dar pyksta jei sunkesnius maisus sugalvoju is parduotuves parnesti blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zhiu: 13 lapkričio 2010 - 12:45
[quote=3mamavita,2010 11 12, 11:16]
EI, kas palepins tave? niescia gi tu 4u.gif turi issikovoti tongue.gif nesakau kad drybsoti visa diena pries tel. bet kartais tau padeti. Kam cia galvos svaigsta?? vyrams?? ka pykina ?? Vyrus?? tai paskutiniai 9 men. kada laikas tik tavo mirksiukas.gif daugiau to nebus. Jei jau dabar pripratinsi vyra tau padeti, tai ir lialiuka pades auginti. Jam net paciam paskui lengviau bus, o ka zinai, gal net i tuoleta neleis lialiukas nueit, nekalbant apie namu ruosa.. mirksiukas.gif
Papildyta:

Bet tai vyras irgi zmogus,as pvz nelinkusi dramatizuoti,jeigu tikrai blogai as pasakau,silpna buna rytais,bet zyzti vyrui kaskart kai tau negera nemanau kad yra reikalo blush2.gif ax.gif Buna moteru kuriom tikrai ziauriai bloga buna nestumo metu,tada suprantu,bet jeigu nera blogai tai nerekia ir perdeti mirksiukas.gif o palepinama ir taip esu ir buvau pries nestuma,ir pusrycius i lova gaunu,ir is parduotuves ka reikia parnesa rolleyes.gif
Atsakyti