Įkraunama...
Įkraunama...

Priekaištai kai esi nėščia...

O maniškiui ne taip ir rūpi ar tie indai suplauti, ar ne rolleyes.gif Vietoj to mes geriau pagulinėsim ar kokį filmuką pažiūrėsim ax.gif Svarbiausia, kad valgo iš švarių indų ir ryte švarias kojines apsimauna. Taip kad, kada noriu, tada ir tvarkaus tongue.gif Nėra jau man čia kažkokia kančia. Priekaištauja tik dėl to, kad aš jam priekaištauju biggrin.gif Dar jam nerimą kelia, kodėl aš beveik svorio nepriaugu g.gif Nors dietų tikrai nesilaikau.
Atsakyti
manau, jog nestumas nera liga, jei viskas ok. bet faktas, kad kartais lauzia tai miegelis, tai nuovargis - ir reik priimt, kad taip buna...
as manau, kad vyrai kartais perdetai rupinasi, nes busimasis vaikelis juk yra abieju, o realiai viskas tuo metu priklauso nuo mamos... tai kas jiems belieka be to, kad tik perdetai rupintis smile.gif
priekaistu nesulaukiu jokiu... kartais truputuka erzina tas perdetas rupinimasis - buk atsargi ten ar ten - juk as ir bunu, man nereikia nuolat apie tai priminti... smile.gif o saip - tas rupinimasis ir supratingumas yra tikras geris ir tikrai leidzia ramybeje ir laimeje isgyventi nestuma...
Atsakyti
Pas mus tai namuciuose visuomet nustatyta tvarka budavo, siurbia vyras, o grindis plaunu as, dabar jau jis. Indus plauna jis, gaminu as, kasdien smile.gif is cia isplaukia, kas valgyt gamina tas indu neplauna..... thumbup.gif skalbiu as (skalbimo masina) , iskabinam abu smile.gif langus plauna jis, dulkes valo dukryte, antra kart praeinu as, kur nereikia lenktis ir kur nereikia aukstai siekti. Kad ir viskas, labai mes pasidaline tuos darbus smile.gif
Atsakyti
Saunu toms kuriomis kazkas rupinasi...mano vyras ne trupucio nesirupina mano sveikata,niekada nepaklausia kaip jauciuosi,ar reikia kokios pagalbos..viskas ant mano peciu ir dukryte ir namu ruosa...daktarai guldo mane i ligonine del blogos sveikatos,o gulti negaliu nes neturiu kur palikti dukrytes,jis su ja nelieka...
tad mielosios mylekit vyrus,nors ir kai kurie rupinasi jumis perdetai...
Papildyta:
QUOTE(colka @ 2008 11 18, 17:48)
Saunu toms kuriomis kazkas rupinasi...mano vyras ne trupucio nesirupina mano sveikata,niekada nepaklausia kaip jauciuosi,ar reikia kokios pagalbos..viskas ant mano peciu ir dukryte ir namu ruosa...daktarai guldo mane i ligonine del blogos sveikatos,o gulti negaliu nes neturiu kur palikti dukrytes,jis su ja nelieka...
tad mielosios mylekit  vyrus,nors ir kai kurie rupinasi jumis perdetai...

blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(jolitajolka @ 2008 11 17, 12:25)
uzjauciu tas kurios sulaukia priekaistu unsure.gif  man tikrai pasiseke, nes is draugo nei vieno priekaisto neisgirdau kol kas cool.gif

drinks_cheers.gif Mano vyras dar ne karto jokiu priekaistu man nepateike. Jokiu komentaru apie mano 'tinginyste', isvaizda, apleistus namus nebuvo, kai mate mane vaiksciojancia pajuodusiom akim pirmus menesius... stengiausi daryti bent kazkiek, nors tuo metu jam svarbiau buvo mane matyti pailsejusia ax.gif
Dabar darbus be zodziu dalijames - as darau tai, kas lengva, jis - kas sunkiau. Nereikia nei prasyti, nei maldauti. Nepriekaistauja del maisto - as pati zinau ka ir kiek man valgyti, kad gerai jausciausi. Jokiu problemu del smileysex.gif irgi neturim, nes nei mano, nei jo norai nepasikeite blush2.gif
Atsakyti
na,o mano vyras irgi truputy priekaistauja del smileysex.gif bet siaip tai bando suprasti blush2.gif
Atsakyti
As gaunu del to, kad mazai mesos valgau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(colka @ 2008 11 18, 16:51)
tad mielosios mylekit  vyrus,nors ir kai kurie rupinasi jumis perdetai...
Papildyta:

blink.gif  blink.gif  blink.gif

Uzjauciu del tokios situacijos, bet linkiu, kad viskas susitvarkytu smile.gif
Atsakyti
Na as savo vyru nesiskundziu 4u.gif jis dabar daznai plauna indus ir valgyt paruosia tai ko norim su zirniuku ir buta sutvarko daznai blush2.gif bet kartais susilaukiu priekaistu del to kad jam atrodo kad mazai rupinuosi savim t.y. kartais velai einu miegoti ar suvalgau ka nors is pusfabrikaciu smile.gif na ir dar del smileysex.gif na bet manau, kad jis mane supranta kad man nesinori nors tu ka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rutele9 @ 2008 11 20, 19:07)
na,o mano vyras irgi truputy priekaistauja del  smileysex.gif  bet siaip tai bando suprasti  blush2.gif

MV irgi nelabai laimingas dėl smileysex.gif , bet verčiamės paglamonejimais. ax.gif
Nors šiaip tai MB pasijuto prie tikrų vyrų, kur kaip sakant iš žmonos kasdien negauna. lotuliukas.gif
Atsakyti
man niekas del nieko nepriekaistauja schmoll.gif su mama kartais konfliktuodavome, bet kai suzinojo, kad laukiuosi labai pagerejo musu santykiai rolleyes.gif
Atsakyti
Na, man MB dar kol kas del nieko nepriekaistauja... 4u.gif mes dar labai mazi, taigi labai save saugom... aisku, kartais tuo siek tiek papiknaudziauju blush2.gif bet maniskis nepyksta ax.gif
Atsakyti