Įkraunama...
Įkraunama...

Priekaištai kai esi nėščia...

As is vyro susilaukiu tik priekaistu del valgymo, jo nuomone as beveik nevalgau. Jam atrodo, jog tureciau valgyti daugiau ir tureti ivairiu uzgaidu del maisto. bigsmile.gif
Atsakyti
Kadangi pačioje pradžioje jaučiausi labai gerai, o tik paskui užejo visokie silpnumai, tai kartais vyras pagalvodavo ir priekiaštaudavo, kad apsimetineju, kad ir jis pavargo (nes tuo metu darem remonta), o kai tik apsivemiau, suprato, kad man bloga ir tikrai nemeluoju, tai visai kitoks požiūris pasidarė. ax.gif
Atsakyti
Kazkas parase, kad nestumas ne liga- bet mielosios, puikiai zinome, kad nestumu buna ivairiu. Puiku, jeigu viskas einasi sklandziai, bet kai toksikoze nepraeina iki 6 menesio ir pykina nuo bet kokiu virtuves ar buitines chemijos kvapu, tai nelabai ka ir bepridirbsi. Is esmes gerai jauciausi tik 6-7 menesius, kai toksikoze praejo, o veliau atsirado kitu nuostabybiu schmoll.gif
Tai ir iseina, kad beveik visa nestuma prasivoliojau lovoje nieko neveikdama biggrin.gif
O is vyro negirdejau nei vieno priekaisto, nei del tingejimo, nei del kokiu kitu dalyku. Gal tiesiog auksini vyra turiu? biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
kakzaip jokiu priekaistu nebuvo, kai laukiausi. gal ateityje ir bus, bet nemanau ax.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Iš vyro ir aš priekaištų nesulaukiu. Nebent jei užsimiršusi ką sunkesnio bandau pakelti, bet šiaip MB mane lepina nerealiai smile.gif
O va darbe - visai kita situacija verysad.gif
Ten mane varinėja kaip kokią sveikuolę. Jei kada nervai neišlaiko ir pradedu verkti, tai vedėja (mano bosė) pradeda žvengti kaip kumelė ir klausti, gal aš jau čia pat ir pagimdysiu cray.gif
Dar 2 savaitės iki dekretinių. Kaip reikės jas išgyventi? Mat bosė, matydama, jog esu stropus ir sąžiningas žmogus blush2.gif bei žinodama, kad kito darbuotojo greit nesusiras, pasirengusi iš manęs išsunkti paskutinę dvasią, bet priversti padaryti darbų už mėnesį į priekį verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Laumiux @ 2006 09 03, 16:33)
Iš vyro ir aš priekaištų nesulaukiu. Nebent jei užsimiršusi ką sunkesnio bandau pakelti, bet šiaip MB mane lepina nerealiai  smile.gif
O va darbe - visai kita situacija  verysad.gif
Ten mane varinėja kaip kokią sveikuolę. Jei kada nervai neišlaiko ir pradedu verkti, tai vedėja (mano bosė) pradeda žvengti kaip kumelė ir klausti, gal aš jau čia pat ir pagimdysiu  cray.gif
Dar 2 savaitės iki dekretinių. Kaip reikės jas išgyventi? Mat bosė, matydama, jog esu stropus ir sąžiningas žmogus  blush2.gif  bei žinodama, kad kito darbuotojo greit nesusiras, pasirengusi iš manęs išsunkti paskutinę dvasią, bet priversti padaryti darbų už mėnesį į priekį  verysad.gif

Oi kokia pazistama situacija...Namuose pas mane taika ir ramybe, bet stai darbe, pries iseinant i dekretines, teko patirti nelabai maloniu dalyku.
Tas pats- nera darbuotojo, kuris mane pakeistu, lieka nebaigtu darbu, siaip situacija bendrovej nekokia, tai direktorius, jaunas bernelis, uz mane vyresnis tik 2 metais (na jam aisku galvoj ne vaikai ir ne nesciu moteru igyvenimai) vaike mane kaip tik galejo... g.gif ozys...
Dar pasiseke, kad isejau dekretiniu birzeli, kada isleido nuo 28 savaites, nuo liepos jau kiek zinau isleidzia nuo 30.
Tai va, stiprybes visoms nestuke.gif
Atsakyti
Paskaitinėjus jūsų išgyvenimus darbe, tai turbūt stengsiuosi slėpti tiek ilggai kiek taik tai bus įmanoma unsure.gif Ir nesvarbu, kad direktorė pas mane moteris. Ji jauna ir vaiką turi, bet jau tookia darboholikė kaip reta, o jos vaiką visą laiką rižiūri mama doh.gif Oj jaučiu, man bus riesta kai ji sužinos unsure.gif
Sėkmės ir stiprybės jums wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beta: 04 rugsėjo 2006 - 12:07
QUOTE(Muse @ 2006 06 15, 15:56)
Kazkodel man cia paskaicius susidare ispudis, kad nestumas tai liga ir geriausias budas isnaudoti vyra g.gif
As pastojusi ne kiek nepakeiciau gyvenimo budo ir tempo, atidirbau sau ramiausiai iki 30 savaites, be jokiu biuleteniu, nepraleisdama nei dienos, dar ir mokslus uzbaigiau, nors visokiu dienu budavo... O grizus namo ir toliau sekmingai darydavau vakariene, skalbdavau, lygindavau ir namus tvarkydavau (ir dabar dar visa namu ruosa ant manes, ne karto neprasiau kad vyras kazka specialiai padarytu, nes reikia mane lepint ar as negaliu). Jei padaro -tai super, nepadaro -tragedijos nera smile.gif

na tik vieno dalyko atsisakiau -rytinio suns vedziojimo, nes jis pas mus didelis, tai siek tiek megsta "patampyti". Bet vakarais jei tik yra galimybe einam kartu su vyru jo vedzioti, neguliu bamba isvertusi.

clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif
Tikra saunuole, as tos pacios nuomones
Atsakyti
man vyras priekaistauja kad nesveikai maitinuos, liepia vietoj sokolado valgyti mesa doh.gif blush2.gif
Atsakyti

QUOTE(Muse @ 2006 06 15, 13:56)
Kazkodel man cia paskaicius susidare ispudis, kad nestumas tai liga ir geriausias budas isnaudoti vyra g.gif
As pastojusi ne kiek nepakeiciau gyvenimo budo ir tempo, atidirbau sau ramiausiai iki 30 savaites, be jokiu biuleteniu, nepraleisdama nei dienos, dar ir mokslus uzbaigiau, nors visokiu dienu budavo... O grizus namo ir toliau sekmingai darydavau vakariene, skalbdavau, lygindavau ir namus tvarkydavau (ir dabar dar visa namu ruosa ant manes, ne karto neprasiau kad vyras kazka specialiai padarytu, nes reikia mane lepint ar as negaliu). Jei padaro -tai super, nepadaro -tragedijos nera smile.gif

na tik vieno dalyko atsisakiau -rytinio suns vedziojimo, nes jis pas mus didelis, tai siek tiek megsta "patampyti". Bet vakarais jei tik yra galimybe einam kartu su vyru jo vedzioti, neguliu bamba isvertusi.

Pritariu 100 proc. drinks_cheers.gif
Nors mane vyras lepina kaip įmanydamas, tačiau visus darbus kuriuos dariau prieš nėštumą darau ir dabar.
Atsakyti
QUOTE(Rasvyte @ 2006 09 07, 21:34)
Pritariu 100 proc.  drinks_cheers.gif
Nors mane vyras lepina kaip įmanydamas, tačiau visus darbus kuriuos dariau prieš nėštumą darau ir dabar.

o kita vertus, pagalvokime, ar labai jau kudikeliui bus sveika, jei visus 9 menesius pragulesime lovoje ir ne rankos nepakelsime dry.gif
zinoma, jeigu sveikatele pacios mamos ne kokia, tai tada nieko cia nebeprisitampysi, bet jeigu jegos leidzia, tai galiam viska daryti, tik aisku proto ribose.
sveikatos ir kantrybes visoms nestuke.gif wink.gif
Atsakyti
Pcioj pradzioj, kai pirmi menesiai buvo sunkus (gulimas rezimas), tai is vyro tik ir girdedavau: gulek, valgyk, nesikelk... Bet dabar viskas po senovei... Nei lepina, nei noriu buti lepinama... Tikrai nesiruosiu vyro zadinti 2 val nakties, kad nueitu kokiu nors ledu...Man tai kaprizu virsune! Yra tam diena, apsipirkai ko nori, o nakti uzsimanius tyliai atsikeli ir valgai, o vyra palieki ramybej... Tuejau viena pazistama, kuri vyra zadindavo net po du kartus, tai ledu, tai apelsinu...vaziuodavo vargsas po 2-3 km ziema... O kai pagimde, tai jam vel teko naktys bemieges...mat zmonele labai pavargus per dienele, anyta nelabai gerai priziuredavo vaikiuka, tai ir ta nusikamuodavo...Vagsas vyras per du metus nei vienos nakties pilnai neismiegojo... Man cia ne lepinimas ar pareigu pasidalijimas, o paprasciausias moters apsileidimas ir savanaudiskumas.
Atsakyti