Įkraunama...
Įkraunama...

Priekaištai kai esi nėščia...

As tai negirdejau niekada jokio priekaisto sau apart to, kad esu per stropi, pernelyg svariai noriu gyventi ir del to jis negalis pakesti kad ir svelniausiai susakyto mano prasymo padeti man tvarkytis namie, t.y. issiurbti dulkes ar prikalti koki vini ar dar ka nors pataisyti. Butu fantastika, jei as galeciau sau saltu veidu susakyt, atseit, eik ir tvarkykis ar indus i indaplovek susidek, ar kojines susirink aplink skalbiniu deze ir idek, nes as tai jau tikrai uz tave to nedarysiu! schmoll.gif O gal reiktu pradeti taip sakyti? Nes as pati sau nuolaidu nedariau del nestumo ne darbe, ne namie, tai matyt, ir mano, kad esu kokia gelezine... Ot gera tema radau! Aciu, mamytes, kad apie tai dalijates patirtim! ax.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Linokas @ 2006 09 23, 14:18)
Pcioj pradzioj, kai pirmi menesiai buvo sunkus (gulimas rezimas), tai is vyro tik ir girdedavau: gulek, valgyk, nesikelk... Bet dabar viskas po senovei... Nei lepina, nei noriu buti lepinama... Tikrai nesiruosiu vyro zadinti 2 val nakties, kad nueitu kokiu nors ledu...Man tai kaprizu virsune! Yra tam diena, apsipirkai ko nori, o nakti uzsimanius tyliai atsikeli ir valgai, o vyra palieki ramybej... Tuejau viena pazistama, kuri vyra zadindavo net po du kartus, tai ledu, tai apelsinu...vaziuodavo vargsas po 2-3 km ziema... O kai pagimde, tai jam vel teko naktys bemieges...mat zmonele labai pavargus per dienele, anyta nelabai gerai priziuredavo vaikiuka, tai ir ta nusikamuodavo...Vagsas vyras per du metus nei vienos nakties pilnai neismiegojo... Man cia ne lepinimas ar pareigu pasidalijimas, o paprasciausias moters apsileidimas ir savanaudiskumas.

kas teisybe-tai ne melas. as irgi tau pritariu - nebukim savanaudes, nesam gi kokios invalides, nors ir tie nori buti kuo savarankiskesni. o kita vertus-kas kitas geriau pasirupins musu mazyliu, jei ne mes pacios wink.gif
Atsakyti
as tai priekaistu sulaukiu tik kad nenoriu smileysex.gif .. blush2.gif ..o siaip tai daugiau del nieko..dabar kai jau terminas atejo dar ir irzli pasidariau,kad vis negimdau,matau,pyksta vyras del irzlumo,bet vis prisitaikyt bando... biggrin.gif
Atsakyti
o man pasiseke, nes priekaistu nesulaukiau nei is vyro nei is aplinkiniu thumbup.gif , tik retkarciais vyras pabamba del mano noro viska tvarkyti, pakilnoti sunkesnius daiktus ir pan. vis man "ant sazines lipa", kad del savo neapgalvotu veiksmu galiu anksciau pagimdyti musu leliu blush2.gif
Atsakyti
O as girdziu vien priekaistus. Ir svarbiausia, kad ne tik abu su draugu isinervuojam, bet, kad tai labiausiai kenkia leliui... doh.gif
Atsakyti
man vyras labiausiai pirekaistauja del to, kad as jam per daug priekaistauju biggrin.gif nestumas taip jau mane pakeite kad tapau labai jau pedantiska, anksicua irgi i sita puse buvau linkusi, bet dabar super pedantiska tapau, tai kencia mano vyras biggrin.gif
Atsakyti
As tai truputi gaunu velniu uz "saviveikla": tai kur nors nuvaziuoju neprasinesus, tai didvyre centre pieskom kilometrus suku, tai koki krepsi parsitempiu.. biggrin.gif
Ale vat uz tvarkymasi, tai ne zodelio pries neisgirdau - matyt, patrukt galeciau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif , tai tikriausiai todel, kad laaaabai jau tingiu ta daryti ir tik su dideliausiomis pastangomis siurbli iskrapstau.. blush2.gif
Atsakyti
Na priekaištų negirdžiu. Tik pabamba, kad per daug dirbu, kad nesaugau savęs. Nei naktim jo nevarinėju ledų ir pan., nei dieną. Aš gi tokia savarankiška, kad kartais, kai susuka skausmeliai, tai skambinu ir sakau, parvežk. Va tada tai "atrašo" moralų ir gulimas režimas būna doh.gif Na dar kartais ant bajerio numeta, kad vis zirziu, nors man taip neatrodo doh.gif
Atsakyti
Aš gaudavau velnių (tik mandagių pabarimų, tiesą sakant) tik už "saugumo technikos nesilaikymą" - kai užsimiršus, kad nestuke.gif , sūnelį panešiodavau... Na, smulkmena tokia, jam 6 metai buvo, kai sesė gimė, tvirtai suremtas toks vyrukas, kiekgi jis ten svėrė... gal kokius 25 kg? Aš taip jaučiausi - kaip visada, tiesą sakant - kad tikrai užmiršdavau savo tą "padėtį". Laksčiau, langus ploviau, tenisą žaidžiau (ir visiems vyriškiams įkrėsdavau, nes jie bijojo ir raketę pakelt prieš nestuke.gif cha cha). Aišku, alkoholio nė lašo - negi kokia priklausoma, kad neapseičiau be to, o šiaip nei kas lepino, nei reikėjo, energijos visada turėjau už du. Užtai sykį draugų pora susipyko per mane - darėm bendrą vakarėlį, skirstėmės darbus, tai vyriškis mane įpareigojo svogūnų prie šašlykų paruošt keliolikai žmonių - kokį kilogramą ar du. Nulupau, supjausčiau, ašarėlę braukdama, o tada jo žmonikė pamatė ir pasiuto - tu toks anoks, kaip galėjai nėščiai moteriai tokį darbą užkraut? Nepadėjo nei jo argumentai, kad aš juk galėjau atsisakyt, nei manieji, kad čia vieni niekai - nuo jokio kvapelio manęs nepykino... Tai visą vakarą vargšiukai nesikalbėjo...
O šiaip jau - naudokitės situacija, moterytės... Aišku, nėra ko gulėt 9 mėnesius, jei sveikata leidžia judėt, bet manau, kad ne nuodėmė ir truputį daugiau to lepinimo ir dėmesio tikėtis, ir kokį nemėgstamą darbelį vyrui užkraut nesigraužiant... Sėkmės visoms 4u.gif
Atsakyti
Sutinku su biologe.
Jei yra jegu ir noro tai kodel gi nepairejus, bet jei vyras nori lepinti, tikrai to neatsisakysiu. Nestumas man kaip stebuklas, atsitinka ne daznai, todel ir norisi jaustis ypatingai, ir kai vyras lepina, as su mielu noru priimu jo lepinima. Aishku nereikia ant galvos uzlipti ir trecia val. nakties ledu prasyti, bet jei nepriestarauja indus isplauti, tai tik valio. Nereikia buti jau tokiom savarankiskom, nors nestumo metu, visos mes moterys ir nusipelnem biski lepinimo:)
Atsakyti
as isgirdau kolkas vieninteli priekaista - kad per daug vaikstau, o ne guliu..
Atsakyti
na iš vyro tai negirdėjau jokių priekaištų dar, sako labai gera nėštukė. labiausiai tai laukiu kada gi jis papriekaištaus, kad ne visada valgyt padaryta blush2.gif O va mama užpyko ant manęs ir mestelėjo, kad jei aš nėščia, tai dar nereiškia kad viskas man galima...nors aš tikrai nebuvau kalta schmoll.gif
Atsakyti