Įkraunama...
Įkraunama...

Priekaištai kai esi nėščia...

lauriukass,
palik tu toki greiciau, nes veliau bus tikrai blogiau blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raminuliukas: 16 lapkričio 2007 - 12:13
QUOTE(lauriukass @ 2007 11 15, 17:13)
cia prisiskaiciau, kad jusu vyrai tokie geri, paslaugus.. pagalvojau apie saviski, liudna pasidare  verysad.gif  Tai biski pasiguosiu... blush2.gif
As tai nesakau kad maniskis blogas, bet nuoto laiko kai suzinojom, kad laukiuos (o dar tik 6-7sav) vien tik priekaistus ir girdziu.... Tai indu nesuplovei , tai ko grindu nesugebi isplauti, ir del smileysex.gif pyksta, mazdaug "tu neduodi tai eisiu pas kitas, nes man nieko kito nebelieka" ir siaip del visko tik kabinejasi, priekaistauja, net paskambines tik aprekt ir temoka...
Na nesakau kad ir as tokia jau darbstuole ir viska darau, bet kartais atsedejus visa diena prie kompo darbe, nieko nesinori kaip tik griut i lova... jam tai bepigu sneket eik grindis isplauk juk jis tai nedirba, o visa diena bimbineja ir dar rekia ant manes...negaliu kaip pikta mad.gif
vis pagalvoju kas bus toliau, kai pilvukas vis dides... na bet stengiuos nesinervuoti ir paaiskinu mazyliui kad tevelis dar issigandes ir neapsiperates su "tevyste" todel taip ir elgiasi.. mellow.gif

suprantu kad pikta, tu gali buti visiskai teisi dle to kad jis dar neapsiprato su ta mintim. Tu pabandyk kartu su juo kokias knygutes paskaityt apie nestuma, kokiu straipsniuku surask ir tt ir pan., na kad jis geriau suvoktu kas vyksta, koki sunku darba tu dirbi ir kodel esi tokia pavargusi. Paaiskink kad nuo ketvirto menesio turetu buti geriau ir tt ir pan. O siaip tai - grindu neplauk!!! ziurek tik saves ir savo maziuko!!! suprantu kad nesmagu kai bamba, bet jei pervargusi persileisi, va tada tai tirkai bus nes tas zodis kaip nesmagu!!!! galvok tik apie tai. maniskis irgi neauskinis, visko pasako, bet as stengiuosi daryt kaip man reikia, na dar bandau paaiskint kas ir kaip vyksta, knygute paskaitau, paveiksliuku parodau. Jie gi nezino, nesupranta, jiems kol pilvas nosies nesieka tai ir atrodo kad neiko nevyksta, jie nezino kad pirmi menesiai kaip tik labai sunkus, nes jautiesi nuolat pavargusi ir tt ir pan. Va, pabandyk paaiskinti jam graziai ir svelniai. Dar gali nusivest kartu pas daktariuka, kad pamatytu pats leliuka, juk idomu, taip ji labaiu itrauksi i tai kas vyksta. Tai cia tik patarimai ir pamastymai, tik tu pati zinai kaip geriausia elgtis!
Atsakyti
tikrai neteko isgirsti jokiu priekaistu blush2.gif
Atsakyti
MAniskis labiausiai burba, kai as anksciau paprasau vaziuoti is kokio gimtadienio. Tada jis amnes praso - na dar biski pabunam, tuoi vaziuosim. O as jau nezinau ir kaip sedeti ir kaip man ten buti, priguli norisi. Pakenciu dar bisiuka - ir vel zyziu. po kokio trecio mano burbtelejimo suraukes nosi - sutinka. O namuose as net stebiuosi kartais, kaip jam uztenka kantrybes su manim.
Atsakyti
na,o MB tai man laaabiausiai moralizuoja del to,kad pasidariau belenkokia tingine doh.gif tingiu ir viskas galiu kiaura diena prie kompo prasedeti blush2.gif sako tu del saves negali nepatingeti ir ko nors padaryti,tai priekaistauja,kad neinu pasivaikscioti,pagal ji kasdien po pora valandu turiu bludineti po lauka,prisiklause gines patarimu,kad vaikscioti reikia,tai ooo,kokios scenos kyla..dar moralai atsiranda del to,kad mazai valgau....o man atrodo,kad valgau tikrai normaliai ir priaugam svorio pakankamai daug....,bet vat kaip isivarem anemija,tai prasidejo baisumos doh.gif valgyk daugiau mesos,sakai valgiau dar valgyk...visai kaip su mazu vaiku doh.gif
Atsakyti
Maniskis burba,kad guliu per mazai,kad prie kompo ilgai sedziu,kad namus ciustyjuos.
celly666,o del anemijos pas mus tas pat,kisa man vyras mesa,o as i ja ziuret net nenoriu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Silvy: 17 lapkričio 2008 - 10:41
QUOTE(Silvy @ 2008 11 17, 11:40)
Maniskis burba,kad guliu per mazai,kad prie kompo ilgai sedziu,kad namus ciustyjuos.
celly666,o del anemijos pas mus tas pat,kisa man vyras mesa,o as i ja ziuret net nenoriu ax.gif

na,va ir isaiskink tu jiems kad jau pavalgei,gi musu skrandziai ne toki kaip ju,man kartais i diena uztenka vieno karto mesos,o kartais galiu ir be jos isgyventi,o jam kaip vos ne maziausiai tris kartus per diena mesa turi buti,tai jo ir poziuris visai kitoks i valgyma.... lotuliukas.gif ir pamegink pasakyk kad nenori,tai vis kas ce per nenoriu ce reikia doh.gif
Atsakyti
Atrodo,kad apie maniski rasai.Buna parvaro is darbo ir kamantineja ka suvalgiau per diena,o jei pamato kokia varske valgant,tai burba,kad privalgau visokiu nieku,uztai paskui mesos nenoriu unsure.gif . Kartais ziauriai sunervuoja jis mane doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Silvy @ 2008 11 17, 11:51)
Atrodo,kad apie maniski rasai.Buna parvaro is darbo ir kamantineja ka suvalgiau per diena,o jei pamato kokia varske valgant,tai burba,kad privalgau visokiu nieku,uztai paskui mesos nenoriu unsure.gif . Kartais ziauriai sunervuoja jis mane doh.gif

na,MB tai db UK dirba,bet vis tiek as ir jam turiu ataskaita vos ne duoti ka valgiau per diena tai kartais kad geriau pasijaustu ir net pameluoju kad valgiau tos mesos blush2.gif o jau kaip grista namo tai tada baliai festivaliai-ziurim ka valgom buna doh.gif o mane taip ant saldumynu traukia,kad belenkaip,o del to kaip putojasi tai is vis lotuliukas.gif zodziu arba greiciau pasveikciau nuo tos mazakraujystes arba gericiau ateitu sausis kada gimdyti doh.gif
Atsakyti
uzjauciu tas kurios sulaukia priekaistu unsure.gif man tikrai pasiseke, nes is draugo nei vieno priekaisto neisgirdau kol kas cool.gif jei nenoriu smileysex.gif tai jis supranta - tada tik taip pasiglaustom, o kartais besiglaustydama ir uzsinoriu lotuliukas.gif blush2.gif
siurblio namuose nepaemiau nei karto i rankas (iki dekretiniu valytoja viesbuty dirbau tai ir taip kasdien prisitampydavau su tais siurbliais doh.gif ) tiesiog pasakiau kad man sunku ji tampyt... smile.gif bet jis niekad ir neklause kodel namu nesiurbiu lotuliukas.gif o valgyt tai stengiuosi padaryt, kazkaip nesitingi man taip labai kad visai nieko nesinoretu schmoll.gif
Na o del vakareliu gathering.gif tai jis pats mane is visur ispraso, as dar gal ir pabut noreciau - o jis visiem akis isputes aiskina kad man ir maziukui ilsetis reikia lotuliukas.gif vis juokiuosi kad naudojasi mano padetim kai vakareliuose but nenori lotuliukas.gif
Ir kai naktim istsai i tualeta lakstau, visada grizus i lova atklojes antklode palaiko ir uzsiklot padeda 4u.gif
Tikrai dziaugiuosi jo kantrybe, nes kartais istisai dejuoju kaip pavargau ir sunku, kaip nusibodo viskas o jis vis klauso, linksi galvele ir kartoja kad supranta mane wub.gif
Atsakyti
na aš išgirstu priekaištus, kad per greitai vaikštau doh.gif pas mane visą laiką buvo žiaurus tempas ...darbas, visokie seminarai ir t.t.-tai blin iki šiol to greito ėjimo neatsikratau blink.gif papriekaištauja, kad gulinėju per mažai, kad bumbu dėl savo išvaizdos unsure.gif o dėl tingumo-tai man kaip tik norisi tik gamint ir tvarkytis-tai problemų nėra bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lauriukass @ 2007 11 15, 17:13)
cia prisiskaiciau, kad jusu vyrai tokie geri, paslaugus.. pagalvojau apie saviski, liudna pasidare  verysad.gif  Tai biski pasiguosiu... blush2.gif
As tai nesakau kad maniskis blogas, bet nuoto laiko kai suzinojom, kad laukiuos (o dar tik 6-7sav) vien tik priekaistus ir girdziu.... Tai indu nesuplovei , tai ko grindu nesugebi isplauti, ir del smileysex.gif pyksta, mazdaug "tu neduodi tai eisiu pas kitas, nes man nieko kito nebelieka" ir siaip del visko tik kabinejasi, priekaistauja, net paskambines tik aprekt ir temoka...
Na nesakau kad ir as tokia jau darbstuole ir viska darau, bet kartais atsedejus visa diena prie kompo darbe, nieko nesinori kaip tik griut i lova... jam tai bepigu sneket eik grindis isplauk juk jis tai nedirba, o visa diena bimbineja ir dar rekia ant manes...negaliu kaip pikta mad.gif
vis pagalvoju kas bus toliau, kai pilvukas vis dides... na bet stengiuos nesinervuoti ir paaiskinu mazyliui kad tevelis dar issigandes ir neapsiperates su "tevyste" todel taip ir elgiasi.. mellow.gif

Sorry , o tai tu gal vergystes sutarti pasirasei?! Nesamone kazkokia, kur parasyta ,kad visus tuos darbus TU privalai daryti?!!!! Jis ranku koju neturi?!!!! Tegel pats indus ir plauna!!
Nekenciu tokiu vyru ir man gaila tokiu moteru ,kuriuos leidzia , kad su jomis taip elgtusi.
PACIOS KALTOS. bash.gif
Atsakyti