Gal kuri nors turite atsiliepimų apie kremą Percutalfa? Man jį rekomendavo kelios draugės, atseit labai geras. Bet brangus bjaurybė ir retai kur jo galima rasti. Kol kas tepuosi kasdien, tepasi maloniai, kvepia irgi pakenčiamai. Ir strijų kol kas neturiu - dabar 28 savaitė. Naudojau Pregnancare, bet tai daugiau tepalas, ne kremas ir kol jį įmozoji į pilvą, nusibosta trinti - bjaurus reikalas. Taigi - jei kas nors ką nors žinote apie Percutalfa efektyvumą, papasakokit

QUOTE(Pumpurėlis @ 2006 12 21, 21:46)
Gal kuri nors turite atsiliepimų apie kremą Percutalfa? Man jį rekomendavo kelios draugės, atseit labai geras. Bet brangus bjaurybė ir retai kur jo galima rasti. Kol kas tepuosi kasdien, tepasi maloniai, kvepia irgi pakenčiamai. Ir strijų kol kas neturiu - dabar 28 savaitė. Naudojau Pregnancare, bet tai daugiau tepalas, ne kremas ir kol jį įmozoji į pilvą, nusibosta trinti - bjaurus reikalas. Taigi - jei kas nors ką nors žinote apie Percutalfa efektyvumą, papasakokit 

As naudoju sita krema, man jis visai patinka, dar pries pradedant ji naudot ant krutu atsirado po viena strija, bet bent man taip atrodo, kad dabar jos pasviesejo...ant pilvo lyg ir nematau striju, nors sako, kad kitom jos atsirada tik pagimdzius, tai nieko tvirtint negaliu...
merginos, o nuo kada ta krema reikia pradeti teptis?
Ant kremo pakuotės būna nurodyta. Bet šiaip dauguma nuo 4 mėn.

QUOTE(Rasiunia @ 2006 12 27, 12:33)
merginos, o nuo kada ta krema reikia pradeti teptis?
kuo anksciau tuo geriau, jau paruosi oda didelem permainom

as nepamenu nuo kada pradejau teptis, bet gana anksti, pradzioje tepiausi tik pieneliu kunui, o kai jau didesnis pilvukas pasirode tada aliejuku nuo striju, rezultatas - tuoj gimdysiu, o neturiu nei vienos strijos

labukas visom
as skaiciau, kad gerai yra visa kuna masazuoti su kokias nors aliejukais: sezamu, alyvuogiu ir tt... niu tokiais naturaliais, aisq skirtais kunui ne maistui
gal kas nors is jusu tai praktikuojat?
ar tik spec. kremukus naudojat?
as ir mastau ka man cia isigijus? o gal nieko nereikia? siaip uztenka man 1 karta per savaite visa kuneli su kokiu aliejuku istepti (dabar naudoju vynuogiu kauliuku alieju, labai kvepiantis).

as skaiciau, kad gerai yra visa kuna masazuoti su kokias nors aliejukais: sezamu, alyvuogiu ir tt... niu tokiais naturaliais, aisq skirtais kunui ne maistui

gal kas nors is jusu tai praktikuojat?
ar tik spec. kremukus naudojat?
as ir mastau ka man cia isigijus? o gal nieko nereikia? siaip uztenka man 1 karta per savaite visa kuneli su kokiu aliejuku istepti (dabar naudoju vynuogiu kauliuku alieju, labai kvepiantis).
pritariu, kad kremukai ir aliejai nuo striju neisgelbes. pati tepu paprasta masazo alieju tik todel, kad kai pradejo augti pilvukas, labai tempe ir nieztejo nuo to tempimo oda. o dabar, kai naudoju alieju, tos bedos pasibaige.
As naudoju Avent krema nuo striju. Pradejau nuo 3 men, ir saziningai tepu kiekviena diena. Sakoma, kad kremai nepadeda, priklauso nuo genu ir t.t. mano mama tuejo striju, sesuo taip pat. Man liko savaitele ir tfu tfu tfu neturiu nei vienos!! nezinau ar tie kremai padeda, bet manau geriau viska padaryti, kad po to negaletum saves kaltinti, kad nepasirupinai. As ryte istepu Avent kremuku, o nakciai dar imasazuoju Jonson aliejaus...
Kol kas veikia

sveikos,nestukes
as tai zalia zalia,kaip pavasaarinis obuolys pavasary del situ dalyku
bet,aisku,noriu buti graizi po gimdymo ir netureti jokiu striju
mano drauge turi,tai kai parode...
tai gal galit patarti nuo kada reikia teptis tais kremai,ar kai pilvelis pradeda augti,ar yra tam tikras metas?aciukas

Jei tai kremai skirti specialiai nėštukėms, tuomet ant pakuotės būna nurodyta, kada jais pradėti naudotis (ir net tepimosi instrukcija nupiešta, pvz. Vichy pakuotės viduje..). Šiaip patariama pradėti naudoti 3-4 nėštumo mėnesiais

as pradejau naudoti nuo 10sav. naudoju cocoa butter, cia JAV visi prisiekia, kad jis vos ne geriausias
man patinka, ziuresim kad gausis

QUOTE(tanitausa @ 2007 01 26, 03:43)
as pradejau naudoti nuo 10sav. naudoju cocoa butter, cia JAV visi prisiekia, kad jis vos ne geriausias
man patinka, ziuresim kad gausis 

labas

gal gali nuotraukyte ar nuoroda imest? kaip jis atrodo?
Papildyta:
itariu cia apie Palmer's Cocoa Butter snekejai...