Mano dukrytes pasiekimas, kad sia savaite tris naktis valge tik po viena karta,
o iki tol po du kartus. Miegucio eina 9,30, o keliames 9 - 9,30 val.
Tai mamyte turi laiko issimiegoti
mes nuo 3 menesiu taj valgom paskuini karta vakare 9 valanda ir einam miegot, o prabundam 6 ryto pavalgom ir toliau miegam iki 9
Tiek, kiek valgo MP. Kadangi miegam kartu, tai nežinau tiksliai kiek. Pati susiranda, pavalgo ir toliau miegam. Maždaug 4-5 kartus
QUOTE(bimkutele @ 2008 07 09, 14:13)
mano maze jau nuo 1men.ismiega visa nakti
dabar dygstant pirmiems dantukams visa diena buna irzli,o ismiega vistiek visa nakti nuo 22val. iki 7-8val.

Musiske irgi taip pat
QUOTE(panterixa @ 2008 10 27, 14:25)
Musiske irgi taip pat
gimus keldavo 2 kart o nuo 2,5men.kai dingo man pienas ir pradejo gaut misini,tai ismiega visa nakti,va tik dar kelios naktys nerami,suverkia,tai soske ikisu ir vel miega,bet valgyt nevalgo 
Sveikos mamytes
QUOTE(Editukas35 @ 2008 10 27, 17:11)
Sveikos mamytes
kaip smagu kai vaikuciai ismiega visa nakti, mano trynukam prasidejo 11 menuo ir iki siol blogai miega
Tik viena mergaite ismiega visa nakti, kiti 2 kas 20minuciu prabudineja ir dar rekti pradeda,soske ykisi tai nurimsta,bet kiek taip gali testis jau puse metu taip miega
sunelis dar 1 karta nakti valgo, neissimiegu nei as, nei vyras 
stiprybes
maniskis eina miegoti apie 21... ir tada keliames apie 2 arba 4 ir apie septynias
dabar laukiu kai leis visa nakti issimiegot
mano sunelis nuo pat gimimo keldavosi po 2 kartus, kai suejo 3 menesiukai tai keliasi po viena karta, labai retai kada buna kad 2 kartus besikeltu
Na pirmus gyvenimo menesius keldavaus du kart, kadangi pries einant miegot, apie 12h dar karteli pamaitindavau, tai belikdavo du kartai, dabar nuo 21h ismiegam iki 5-5.30h, na bet buna ir isimciu...
Mazdaug 5menesio pradzioj naktinis miegas buvo sutrikes, bet dabar jau lyg ir vel viskas gryzo i vietas...
.......miegelio paguldau devintą vakaro ir nesikelia nakti nei kartelio iki pat septynių-aštuonių ryto
Negaliu atsidžiaugti nes tikrai pailsiu ir jėgu turiu rytdienai-dvigubai
Negaliu atsidžiaugti nes tikrai pailsiu ir jėgu turiu rytdienai-dvigubai
Mano zuikis iki 3 mėn keldavosi 4 kartus, dabar - 8 (jei labai pasiseka,- tik 5) Kartais jau visai jėgų nebėra, tikrai stogas čiuožia, net kartais atrodo, kad pati per naktį nė minutėlės nemiegojau, bet lauksiu, kada tas nemiegojimas baigsis ir pailsėsiu.
Editukas35 - STIPRYBĖS
Nesikeliam nei karto