Įkraunama...
Įkraunama...

Kelis kartus per nakti turi keltis mamyte?

Mano dukrytes pasiekimas, kad sia savaite tris naktis valge tik po viena karta, thumbup.gif o iki tol po du kartus. Miegucio eina 9,30, o keliames 9 - 9,30 val. bigsmile.gif Tai mamyte turi laiko issimiegoti biggrin.gif
Atsakyti
mes nuo 3 menesiu taj valgom paskuini karta vakare 9 valanda ir einam miegot, o prabundam 6 ryto pavalgom ir toliau miegam iki 9 smile.gif
Atsakyti
Tiek, kiek valgo MP. Kadangi miegam kartu, tai nežinau tiksliai kiek. Pati susiranda, pavalgo ir toliau miegam. Maždaug 4-5 kartus smile.gif
Atsakyti
savu laiku nors karta per nakti valgudavo,todel miegojo kartu ir priprato
Atsakyti
QUOTE(bimkutele @ 2008 07 09, 14:13)
mano maze jau nuo 1men.ismiega visa nakti  biggrin.gif dabar dygstant pirmiems dantukams visa diena buna irzli,o ismiega vistiek visa nakti nuo 22val. iki 7-8val. thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Musiske irgi taip pat thumbup.gif gimus keldavo 2 kart o nuo 2,5men.kai dingo man pienas ir pradejo gaut misini,tai ismiega visa nakti,va tik dar kelios naktys nerami,suverkia,tai soske ikisu ir vel miega,bet valgyt nevalgo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(panterixa @ 2008 10 27, 14:25)
Musiske irgi taip pat thumbup.gif gimus keldavo 2 kart o nuo 2,5men.kai dingo man pienas ir pradejo gaut misini,tai ismiega visa nakti,va tik dar kelios naktys nerami,suverkia,tai soske ikisu ir vel miega,bet valgyt nevalgo smile.gif

Sveikos mamytes smile.gif kaip smagu kai vaikuciai ismiega visa nakti, mano trynukam prasidejo 11 menuo ir iki siol blogai miega verysad.gif Tik viena mergaite ismiega visa nakti, kiti 2 kas 20minuciu prabudineja ir dar rekti pradeda,soske ykisi tai nurimsta,bet kiek taip gali testis jau puse metu taip miega g.gif sunelis dar 1 karta nakti valgo, neissimiegu nei as, nei vyras doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Editukas35 @ 2008 10 27, 17:11)
Sveikos mamytes  smile.gif  kaip smagu kai vaikuciai ismiega visa nakti, mano trynukam prasidejo 11 menuo ir iki siol blogai miega  verysad.gif Tik viena mergaite ismiega visa nakti, kiti 2 kas 20minuciu prabudineja ir dar rekti pradeda,soske ykisi tai nurimsta,bet kiek taip gali testis jau puse metu taip miega  g.gif  sunelis dar 1 karta nakti valgo, neissimiegu nei as, nei vyras  doh.gif

stiprybes unsure.gif 4u.gif

maniskis eina miegoti apie 21... ir tada keliames apie 2 arba 4 ir apie septynias smile.gif gaunas kartais du kartais trys pabudimai smile.gif o iki 2,5 men tai kas dvi valandas doh.gif
dabar laukiu kai leis visa nakti issimiegot biggrin.gif
Atsakyti
mano sunelis nuo pat gimimo keldavosi po 2 kartus, kai suejo 3 menesiukai tai keliasi po viena karta, labai retai kada buna kad 2 kartus besikeltu lotuliukas.gif
Atsakyti
Na pirmus gyvenimo menesius keldavaus du kart, kadangi pries einant miegot, apie 12h dar karteli pamaitindavau, tai belikdavo du kartai, dabar nuo 21h ismiegam iki 5-5.30h, na bet buna ir isimciu... smile.gif Mazdaug 5menesio pradzioj naktinis miegas buvo sutrikes, bet dabar jau lyg ir vel viskas gryzo i vietas... smile.gif
Atsakyti
.......miegelio paguldau devintą vakaro ir nesikelia nakti nei kartelio iki pat septynių-aštuonių ryto wub.gif
Negaliu atsidžiaugti nes tikrai pailsiu ir jėgu turiu rytdienai-dvigubai lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti

Mano zuikis iki 3 mėn keldavosi 4 kartus, dabar - 8 (jei labai pasiseka,- tik 5) Kartais jau visai jėgų nebėra, tikrai stogas čiuožia, net kartais atrodo, kad pati per naktį nė minutėlės nemiegojau, bet lauksiu, kada tas nemiegojimas baigsis ir pailsėsiu.

Editukas35 - STIPRYBĖS 4u.gif
Atsakyti
Nesikeliam nei karto rolleyes.gif
Atsakyti