Įkraunama...
Įkraunama...

Kelis kartus per nakti turi keltis mamyte?

QUOTE(Aja* @ 2008 11 06, 22:09)
Pasidalinsiu patirtim, gal kam irgi padės smile.gif Dukrytei 8 mėn. miega musų miegamajam bet savo lovytėje ir iki šiol maitinu MP. Mažoji naktimis jau buvo įpratusi po 6-8 k/naktį atsikelt. Tikras košmaras doh.gif Budavo nespėju net įmigti ji jau verkia- aš išsikeliu ją iš lovos, priglaudžiu prie krūties, ji vos 2 kart patraukia ir nurimsta, tada po kelių minučių ją  vėl į lovytę iškeliu. Taip vargau tol, kol nepasikonsultavau su vaiko raidos centro neurologe ( čia dėl kitų bėdų). Ji man patarė jokiais būdais naktį vaikui neduot valgyt ir iš viso jos iš lovytės nekilnot. Sakė duokit paverkti, nurims ir užmigs pati. Atseit vaikų miego fazės yra mazdaug kas 1 val. Ji ima prabudinėt, o aš darau meškos paslaugą ir kilnodama ją dar labiau išbudinu. Vaikas turi išmokt pats užmigti, o aš jai šiuo atveju tik trukdau. Morališkai nusiteikiau laikytis gydytojos nurodymų, nes tikrai jaučausi jau ant ribos.. Ir ką jus sau manot- jau pirmą naktį po tokios konsultacijos dukrytė prabudo gal 3 kartus tik. Paverkdavo po 5-10 min ir pati užmigdavo. Dabar jau 3 savaitės kaip praktikuoju šį metodą- prabundam jau tik 2 kart.  Teisa dabar kita bėda atsirado. Dukrytė pradėjo atsistoti pati lovoje, tai naktį prabunda ir stovi, o atsigulti pati dar nemoka verysad.gif Tai dabar verkiam kokį pusvalandį, aš bandau ją guldyti, glostau  bet kol kas sunkiai labai sekasi verysad.gif  verysad.gif . Taigi mamytėms patarčiau bandyt atpratinti vaikučius nuo naktinio kėlmosi ir išmokti patiems vėl naktį užmigti iki to laiko kol jie pradės stovėt.

Tiesa kai perskaitau mamyčių komentarą, kad vaikas užmiega 21 val ir prabunda ryte 8.00 val tai atrodo, kad kažkas iš fatastikos. Pavydžiu jums baltai smile.gif

Pasirodo ne aš viena viltį išsimiegoti kada nors gyvenime prarast baigiu smile.gif
Bandysiu neduot naktį valgyti, nes kuo augam didyn, tuo dažnėja atsikėlimų skaičius. Jau kelinta naktis keliasi kas 1,5-2 valandas o jau 5 menuo...
Atsakyti
QUOTE(Kiek @ 2008 11 08, 14:47)
Pasirodo ne aš viena viltį išsimiegoti kada nors gyvenime prarast baigiu smile.gif
Bandysiu neduot naktį valgyti, nes kuo augam didyn, tuo dažnėja atsikėlimų skaičius. Jau kelinta naktis keliasi kas 1,5-2 valandas o jau 5 menuo...

iki 3 mėn maitinau MP, tai keldavom per naktį kokius tris kartus, nuo trečio mėn mišinukai -keldavosi vieną kartą iki ketvirto mėn... ir nuo 4 mėn prasidėjo reikaliukai su dantukais, tai iki šios sav pr keldavausi gal 8, gal 10 kartų, žodžiu, kiek reikia, tiek keliuosi...
šią sav pradėjau duot duot homeopatinius žirniukus chamomilla, tai (tfu tfu tfu), jau dvi naktis kėlėsi tik 1-2 kartus thumbup.gif
mums jau penki su trupučiu mėn, naktį valgyt neduodam jau kelios sav, bet ir pats nenori, tik kartais atsigerti.
Atsakyti
Labas visoms,as cia naujoke dar,tikiuos malonaus ir naudingo bendravimo smile.gif Na as pirma menesi keliaus kas 20min.,kas pusvalandi,valanda,zodziu ivairiai,tik pamenu,kad daznai,jau buvau truputi puolus i panika,maniau,kad taip bus visada verysad.gif Bet laimei situacija pasikeite,dabar nakti keliames pora kartu.Na tikiuos,kad greit jau pradesim ismiegot visa nakti.Kazkaip mano vaikas neisivaziuoja i rezima,kad valgyt ta ar ana valanda,valgo bet kada,ar kitoms irgi taip?
Atsakyti
iki pusės metų apskritai nežinau ar miegojau. O dabar kai jau 1,5m. tai, na kokius 5-6 kartus. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Indre @ 2008 11 08, 23:01)
iki pusės metų apskritai nežinau ar miegojau. O dabar kai jau 1,5m. tai, na kokius 5-6 kartus. smile.gif

oho blink.gif tai man dar labai gerai,vadinas...
Atsakyti
QUOTE(Indre @ 2008 11 08, 23:01)

na gal kazkas negerai jau cia,gal reiktu kokiu homeopatiniu raminanciu nakciai-taigi ir vaikiukas neisimiega...
maniske pirma menesi keldavosi 2-3 kartus per nakti,o nuo 2 men ismiega nuo 23 iki 7,pavalgo pienuko ir vel iki 10 biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(blansa @ 2008 11 09, 15:14)
na gal kazkas negerai jau cia,gal reiktu kokiu homeopatiniu raminanciu nakciai-taigi ir vaikiukas neisimiega...
maniske pirma menesi keldavosi 2-3 kartus per nakti,o nuo 2 men ismiega nuo 23 iki 7,pavalgo pienuko ir vel iki 10 biggrin.gif

tikiuos ir as to greit sulaukt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievosius @ 2008 07 15, 20:04)
Naktinis kelimasis priklauso nuo to ir kaip vaikas maitinamas, jei kaip mes MP tai daznai kas pora net valandu kartais, o jei misinuku kaip drauges vaikas tai  ji nuo 4 men tik 1 karta per nakti keldavosi.

na nemanau kad vien del to...na gal priklauso nuo pacio pienuko riebumo..as maitinu MP bet keliames iki 3 kartu dazniausiai 1-2 kartus per nakti..aisku mums dar tik 9 dienos, bet ir diena daug miegam... ax.gif
Papildyta:
QUOTE(blansa @ 2008 11 09, 15:14)

tikiuosi ir mums taip bus smile.gif nes kol kas keliames butent panasiai kaip jusu turtelis 4u.gif
Atsakyti
mums dar tik menuo o nakti keliames tik du kartus 4u.gif
Atsakyti
na mes tai keliames dabar tik 1-2kartus, nes dantukai jau pradeda diriguot.......bet nustembu, nes buna ir tokiu naktu kai nesikeliam isvis bigsmile.gif
Atsakyti
kol kas keliamės naktį 1 karta. po to jau ryte kelis biggrin.gif
Atsakyti
mano suneliui8.5bet nakti keliuosi 4-5kartus nes pabunda ir zyzia kol papulio neduodi neuzmiega, kieno pasiklausai vaikai miega nuo9iki8ryto, man toks jausmas kad as tokio laiko nesulauksiu, ir vis kalti turbut dantukai g.gif
Atsakyti