Įkraunama...
Įkraunama...

Kelis kartus per nakti turi keltis mamyte?

as irgi nei karto
Atsakyti
mums dar tik menesiukas su trupuciu,tai keliames apie 2 val. ir 6 val.,o nuo 7val. baigiasi visi miegai ir diena beveik nemiegam,tik lauke,kai oras leidzia,tai pailsi.O vakare uzmiega labai sunkiai,migdosi apie dvi valandas,zyzia,nervinasi,kol pavargsta ir tai tik ant ranku unsure.gif
Atsakyti
Sveikutes mamytes mirksiukas.gif . Pirma menesiuka keldavomes 1 karta apie 5 val., o dabar greit 3 men., tai isvis nakti nesikeliam, nes mazute net nesikelia parpia iki ryto - saunuoliuke musu wub.gif thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zazuna: 30 spalio 2008 - 21:34
Dabar mums jau 2 mėn. ir savaitė. Naktį sūnus keliasi gan įvairiai: jei yra sotus ir neskauda pilvo, apie 4 ryto, o galutinai prabunda apie 7, jei einame miegoti apie vidurnaktį. Bet oi būna kokių naktų - šianakt keturis kartus kėlėsi. Iš dalies kaltinu šildymo sezoną. Pas mus namie apie 23 laipsniai. Tikrai perdaug. Nors ir kambarius vėdiname prieš miegą, ir šlapių rūbų pridžiaunam, vistiek oras baisiai sausas, karšta, tvanku. Manau, dėl to jis naktį pradeda sloguoti, neprakvėpuoja, tad ir prabunda. Tada pasiklykinam, kol aš traukau snargliukus. O dieną tos slogos nebūna. Vat ir bijau, kad įpras vaikas naktimis pastoviai keltis verysad.gif
Atsakyti
Mano mazyle jau link 3 menesiuko arteja. Nakti keliasi kaip kada, kartais 2 kartus, 1 karta ar kaip sianakt ismiegojo 10 valandu smile.gif
Atsakyti
Pirmus 5 mėnesius kėlėsi apie 3 kartus per naktį, o kai pradėjo dygti dantys, jam reikia daugiau mamytės artumo ir MP, todėl keliasi maždaug kas valandą, taigi, apie 6-7 kartus per naktį.... doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(neringagin @ 2008 07 14, 21:00)
Aš kaip ir daugelis maitinančių mamyčių naktį keliuosi dažnai,nes mažius MP reikalauja.

Pradėjau nebeduot, arba duot vieną kart per naktį, nes keliasi ne dėl MP (kišu, kad valgant miegas labiau ima), o dėl to, kad nori su manim būti. Atsinešu į lovą ir jokių bėdų. Taigi pusę nakties miega savo lovytėj, pusę pas mus.

Atsakyti
biggrin.gif Sveikutes visos mamytes smile.gif
Mano dukrytei jau keturi menesiukai ir visa nakti ismiega, tik is pradziu kai gime apie tris savaites viena karta keldavausi pamaitinti mazaja smile.gif
Atsakyti
mums beveik du menesiukai ir keliuosi tik apie 2 val nakties , o 6-7 mazajam jau rytas, o man pats gazas miego blink.gif buna kad dar uzmieg apavalges kokiam pusvalandziui, bet labai retai...nu dar bemieges nakties neturejau! spjaunu per peti rolleyes.gif
Atsakyti
Pasidalinsiu patirtim, gal kam irgi padės smile.gif Dukrytei 8 mėn. miega musų miegamajam bet savo lovytėje ir iki šiol maitinu MP. Mažoji naktimis jau buvo įpratusi po 6-8 k/naktį atsikelt. Tikras košmaras doh.gif Budavo nespėju net įmigti ji jau verkia- aš išsikeliu ją iš lovos, priglaudžiu prie krūties, ji vos 2 kart patraukia ir nurimsta, tada po kelių minučių ją vėl į lovytę iškeliu. Taip vargau tol, kol nepasikonsultavau su vaiko raidos centro neurologe ( čia dėl kitų bėdų). Ji man patarė jokiais būdais naktį vaikui neduot valgyt ir iš viso jos iš lovytės nekilnot. Sakė duokit paverkti, nurims ir užmigs pati. Atseit vaikų miego fazės yra mazdaug kas 1 val. Ji ima prabudinėt, o aš darau meškos paslaugą ir kilnodama ją dar labiau išbudinu. Vaikas turi išmokt pats užmigti, o aš jai šiuo atveju tik trukdau. Morališkai nusiteikiau laikytis gydytojos nurodymų, nes tikrai jaučausi jau ant ribos.. Ir ką jus sau manot- jau pirmą naktį po tokios konsultacijos dukrytė prabudo gal 3 kartus tik. Paverkdavo po 5-10 min ir pati užmigdavo. Dabar jau 3 savaitės kaip praktikuoju šį metodą- prabundam jau tik 2 kart. Teisa dabar kita bėda atsirado. Dukrytė pradėjo atsistoti pati lovoje, tai naktį prabunda ir stovi, o atsigulti pati dar nemoka verysad.gif Tai dabar verkiam kokį pusvalandį, aš bandau ją guldyti, glostau bet kol kas sunkiai labai sekasi verysad.gif verysad.gif . Taigi mamytėms patarčiau bandyt atpratinti vaikučius nuo naktinio kėlmosi ir išmokti patiems vėl naktį užmigti iki to laiko kol jie pradės stovėt.

Tiesa kai perskaitau mamyčių komentarą, kad vaikas užmiega 21 val ir prabunda ryte 8.00 val tai atrodo, kad kažkas iš fatastikos. Pavydžiu jums baltai smile.gif
Atsakyti
Iki men laiko keldavomes 1-2kart. o dabar uzmiegam 22val. keliames 9-9.30 thumbup.gif su miegu jokiu problemu thumbup.gif
Uzuojauta, kieno nemiega 4u.gif
Atsakyti
Kol maitinau pati keldavos apie 2 val, paskui 5 val, bet kai baiges pienelis tai prabunda dabar 5 ar 6 pavalgo ir toliau miega. Eina gult 11val.
Atsakyti