na kol maitinau MP tai keldavomes kas dvi -tris val... bet cia tik pirma men, poto du kart per nakti, o kai pradejau duoti misinuka keldavosi 1 karta apie 5 val, o dbr ismiega nuo 22val iki 8-9 tikiuosi, kad taip ir bus toliau...
Maniskis keliasi dabar 2-3 kartus, kartais ir daugiau, daznai zyzia per miegus, gal del to kad jau dantukai dygsta, laukiu nesulaukiu kada galesiu issimiegoti
na kol maitinau MP tai keldavomes kas dvi -tris val... bet cia tik pirma men, poto du kart per nakti, o kai pradejau duoti misinuka keldavosi 1 karta apie 5 val, o dbr ismiega nuo 22val iki 8-9
tikiuosi, kad taip ir bus toliau...
Mano zuikis iki 3 mėn keldavosi 4 kartus, dabar - 8 (jei labai pasiseka,- tik 5) Kartais jau visai jėgų nebėra, tikrai stogas čiuožia, net kartais atrodo, kad pati per naktį nė minutėlės nemiegojau, bet lauksiu, kada tas nemiegojimas baigsis ir pailsėsiu.
Na, mes irgi keliames nakti nezinau kiek kartu , kas 1-1.5 val. , dukrytei jau 8 men., valgo MP. Ir taip nuo pat pirmu dienu, issimiegot visiskai neiseina, faina toms, kuriu vaikuciai gerai miega, net neisivaizduoju, kaip taip gali buti
Na man tai tenka keltis pora kartu, buna net tris. Bet gal todel, kad paskutinis valgymas pries miega buna musu apie septinta, nes pries astuonias jau miegam. Tad paskui dar valgom apie 12 ir 3-4val. Nors siandien pvz. valgem 12, o paskui tik 6 ryte (tai visai pamiegojau )
Na mes taip pat keliames keleta kartu nakti (kartais ir nebesuskaiciuoju, kiek kartu iseina). Vasara budavo uztektavo 1- 2 kartu, o rudeniop labai padaznejo. Pastebejau, kad maniske gerai miega prie vesaus ir gaivaus oro namie, todel stengiuosi visad isvedint kambari pries miega. Kartais kai nakti visai nukankina dukryte, padeda toks "vaistukas"- praveriu orlaide, nors dabar ir salta, uzsiklojam silciau, po kokio pusvalandzio uzdarau langeli (jei bunu pati neimigusi) ir dukriukas kietai iminga iki ryto...
Mano patirtis tokia kad vaikas kuo toliau augdamas tuo dazniau keliasi. Taip kad jei 1menesio vaikiukas keliasi 2kart dziaugtis anksti.Dukrytei 8,5men o keliasi ji tai sunku ir suskaiciuot kiek kartu. Apie issimiegojima sneka net neina. Rekia ropoja inkscia nakti. Nezinau net ka ir daryt. Vis dar maitinu tai bijau kad cia tas maitinimas situ klausimu meskos paslauga daro. Gal iskelt miegot i kita kambari... Gal padetu nebezinau jau.