Įkraunama...
Įkraunama...

Kelis kartus per nakti turi keltis mamyte?

Man net pavydas ir juokas ima,kai rašot keliamės NET 4 kartus lotuliukas.gif Keltus mano tiek,būčiau laimingiausia mama pasaulyje tongue.gif Tenka keltis 20-30 kartais ir daugiau kartų per naktį doh.gif Jeigu miega savo lovytėje,tai realiai kas 15 minučių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomulyte @ 2009 07 25, 08:31)
Man net pavydas ir juokas ima,kai rašot keliamės NET 4 kartus  lotuliukas.gif Keltus mano tiek,būčiau laimingiausia mama pasaulyje tongue.gif Tenka keltis 20-30 kartais ir daugiau kartų per naktį doh.gif Jeigu miega savo lovytėje,tai realiai kas 15 minučių biggrin.gif

Tai kmodel taip daznai keltis tenka?Sorry, bet jei keliesi 20-30 kartu prie vaiko tai jau reik priezasciu kas negerai ieskoti, nes net prie naujagimiu kelemes max 3-4 kartus, o cia 8 men vaikas doh.gif

Mes prie saviskiu nesikeliam jau pora men., buna, kad anksti ryte prabunda, gauna soske ir tokiau iki 8-9 ismiega (nuo 24 mazdaug)
Atsakyti
QUOTE(pukepuke @ 2009 07 25, 08:53)
Tai kmodel taip daznai keltis tenka?Sorry, bet jei keliesi 20-30 kartu prie vaiko tai jau reik priezasciu kas negerai ieskoti, nes net prie naujagimiu kelemes max 3-4 kartus, o cia 8 men vaikas doh.gif

Mes prie saviskiu nesikeliam jau pora men., buna, kad anksti ryte prabunda, gauna soske ir tokiau iki 8-9 ismiega (nuo 24 mazdaug)

Tokia vaiko natūta.Iki 3 mėnesių viskas buvo idealu.Bet kai pradėjo formuotis dantys,išmoko ropoti,sėdėti,vaikščioti - prasidėjo problemos.
Su gydytojais konsultavomės - viskas normalu.Šiaip labai daug vaikų,kurie mažai naktim miega wink.gif
Atsakyti
maniskes mazyles eina miegoti 20.30-22.00val. tai priklauso nuo dienos aktyvumo. Taciau dazniausiai siuo metu pabunda 3val., anksciau ismiegodavo iki 4.30val. Po to pabunda 5.30 arba 6.30 pavalgo ir ismiega iki 7.30-8.00val. ir tada jau keliames. Dienos metu nelabai nori ilgiau pamiegoti, daugiausiai 2val, bet cia jau laabai retai kada. dazniausiai uztenka pasnausti po 15-30 in ir tada vel buna labai aktyvios. Bet jau pradejome maitinti kosytes, tad tikimes kad naktinis miegelis dar trupuciuka pageres.
Atsakyti
nestuke.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomulyte @ 2009 07 25, 11:49)
Tokia vaiko natūta.Iki 3 mėnesių viskas buvo idealu.Bet kai pradėjo formuotis dantys,išmoko ropoti,sėdėti,vaikščioti - prasidėjo problemos.
Su gydytojais konsultavomės - viskas normalu.Šiaip labai daug vaikų,kurie mažai naktim miega wink.gif

Tuomet uzuojauta, isprotet galima unsure.gif
linkiu kad greit viskas pasikeistu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Srika @ 2009 07 25, 12:32)
maniskes mazyles eina miegoti 20.30-22.00val. tai priklauso nuo dienos aktyvumo. Taciau dazniausiai siuo metu pabunda 3val., anksciau ismiegodavo iki 4.30val. Po to pabunda 5.30 arba 6.30 pavalgo ir ismiega iki 7.30-8.00val. ir tada jau keliames. Dienos metu nelabai nori ilgiau pamiegoti, daugiausiai 2val, bet cia jau laabai retai kada. dazniausiai uztenka pasnausti po 15-30 in ir tada vel buna labai aktyvios. Bet jau pradejome maitinti kosytes, tad tikimes kad naktinis miegelis dar trupuciuka pageres.

kodel musu bendraamziu dvynukuose nematyt? tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(aikute @ 2009 07 25, 12:35)

na man nestuke.gif ir su dvynukais vistiek nebuvo taip jau prastai. Kai gime vaikuciai pasidare daaaug sunkiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomulyte @ 2009 07 25, 07:31)
Man net pavydas ir juokas ima,kai rašot keliamės NET 4 kartus  lotuliukas.gif Keltus mano tiek,būčiau laimingiausia mama pasaulyje tongue.gif Tenka keltis 20-30 kartais ir daugiau kartų per naktį doh.gif Jeigu miega savo lovytėje,tai realiai kas 15 minučių biggrin.gif

Atsimenu ta dziaugsma doh.gif
Visa laime kad mazyle, geriau miega thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(Tomulyte @ 2009 07 25, 10:49)

Taip taip ir nieko cia nepadarysi. Isaugs. Dabar i darzeli sunkoka 8h pakelt, o savaitgali ir iki 10h, pramiegotu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Srika @ 2009 07 25, 12:32)
Bet jau pradejome maitinti kosytes, tad tikimes kad naktinis miegelis dar trupuciuka pageres.

Galiu nuliūdinti,kad maistas miego neįtakoja mirksiukas.gif
Atsakyti
jau senokai nebesikeliu naktį visai, nebent tik tam, kad užklot, nes vis nusispardo smile.gif
Atsakyti
Kartais išmiega, kartais kokį vieną kartą atsikelia, kad mišinuko duočiau. smile.gif
Atsakyti
Mums 11m , bet keliames 2 kartus, ir su tais atsiukelimais pavalgyt ismiegam 12 val.
Atsakyti
2-3 kartus per nakti keliuosi cool.gif
Atsakyti