QUOTE(aka @ 2009 11 03, 13:06)
mano sunelis jau budamas dvieju sav ismiegojo 7h ir nebesikeldavo nakti iki 8men o dabar va pradejo du kart keltis pavalgo ir vel nusminga
nesupratau tik kodel pabudineja nors iki 8men ismiegodavo kuo puikiausiai..
na dabar va tik kelias dienas jau pradejo keltis tik karta tei gal vel grisim i senas vezias... 
tai gal jums kalasi dantukai? nes tuomet mazylis daug neramiau miega
QUOTE(Fatimaallaa @ 2009 11 03, 17:32)
tai gal jums kalasi dantukai? nes tuomet mazylis daug neramiau miega
na gydytoja ir taip sako... bet kaip nematyt tu dantuku taip nematyt... puses metu du isdygo ir viskas...
Labutis
uzjauciu Jus, kad tenka keltis naktimis. kai gime mano zuike tai 2-3 kartus keldavosi, bet tai tik iki nepilnai dvieju menesiu, o paskui tai viskas, nebereikdavo keltis nej viena kart per nakti, nej po skiepu nej kai dantukai dygo
superine ta mano mazyte yra
jau beveik 8 men esam. miegot nueinam apie 12 val bet miegam iki 10, o ir atsibudusi jinai neverkia, zaist pradeda, valgyt nesipraso perdaug, nors siaip apetita labai gera turi
uzjauciu Jus, kad tenka keltis naktimis. kai gime mano zuike tai 2-3 kartus keldavosi, bet tai tik iki nepilnai dvieju menesiu, o paskui tai viskas, nebereikdavo keltis nej viena kart per nakti, nej po skiepu nej kai dantukai dygo
QUOTE(Moniuke @ 2009 11 03, 20:58)
Labutis
superine ta mano mazyte yra
jau beveik 8 men esam. miegot nueinam apie 12 val bet miegam iki 10, o ir atsibudusi jinai neverkia, zaist pradeda, valgyt nesipraso perdaug, nors siaip apetita labai gera turi 
skaitau ir baltas pavydas ima...
man cia is fantastikos srities, nes beveik nebuna, kad pabudes vaikas nerektu... o prabunda bent 4 kartus per nakti...
QUOTE(Luttuke @ 2009 11 03, 22:20)
man cia is fantastikos srities, nes beveik nebuna, kad pabudes vaikas nerektu... o prabunda bent 4 kartus per nakti...
tai gal jam kazka skauda?
QUOTE(aka @ 2009 11 03, 18:30)
na gydytoja ir taip sako... bet kaip nematyt tu dantuku taip nematyt... puses metu du isdygo ir viskas...
na dantukai ne iskarto pasimato. iskarto jie formuojasi viduje ir tik po kurio laiko dantenos patinsta. tu pasiziurek i burnyte, gal kur jau dantenos pradejo tinki
QUOTE(Luttuke @ 2009 11 03, 21:20)
mums beveik menesiukas, bet vaiko verkima esu girdejusi tik kokius 3 kartus
Del miegucio nakti, tai musiske auksas, keliasi tik ryte 7, pavalgo ir snaudzia iki kokiu 10, o i lova guldome 21 val, na jai dar tik du menesiai, gal dar viskas keisis, bet po kol kas dziaugiames.
QUOTE(Fatimaallaa @ 2009 11 03, 22:34)
na dantukai ne iskarto pasimato. iskarto jie formuojasi viduje ir tik po kurio laiko dantenos patinsta. tu pasiziurek i burnyte, gal kur jau dantenos pradejo tinki
tai tuomet uz menesiuko kazkur ir dantukai prasikals 
negi tik po menesio nuo patinimo prasikala?
QUOTE(lincia_pincia @ 2009 11 03, 21:57)
na plius minus, bet kazkur apie menesi. nugi sudetingas tas procesas dantuku augimas. ne visa menesi buna sunku, siaip tik kad vaikas irzlesnis ir nevalgesnis, sunkiausi pora dieneliu iki prasikalimo ir po jo. tuomet ir tempa kyla ir viduriuoti gali ir beveik nemiegot, nieko nenori valgyt, net MP. bet cia ne visiems. kitiems be jokiu simptomu auga dantukai