maniskiui greitai 4 menesiukai, bet nuo pirmu dienu ismiega visa nakti, uzmiega apie 22 val ir kelias apie 7 ryte
QUOTE(irmabaro @ 2009 11 02, 21:19)
maniskiui greitai 4 menesiukai, bet nuo pirmu dienu ismiega visa nakti, uzmiega apie 22 val ir kelias apie 7 ryte 
baltai pavydziu
Sveikos, mamytes,
ar normalu, kad 5 su puse menesio kudikis keliasi nakti 1 karta valgyti? Klausimas iskilo todel, kad anksciau ismiegodavo 6-7 val, o dabar keliasi ir valgo kas 4-5 val, bet juk su amziumi poreikis valgyti nakti turetu mazeti?
Man paciai atrodo nieko tokio, bet prisiklausiau priekaistu, kad pratinu vaika nakti valgyti...
ar normalu, kad 5 su puse menesio kudikis keliasi nakti 1 karta valgyti? Klausimas iskilo todel, kad anksciau ismiegodavo 6-7 val, o dabar keliasi ir valgo kas 4-5 val, bet juk su amziumi poreikis valgyti nakti turetu mazeti?
QUOTE(Neziniuke81 @ 2009 11 02, 20:58)
Sveikos, mamytes,
Man paciai atrodo nieko tokio, bet prisiklausiau priekaistu, kad pratinu vaika nakti valgyti... 
as siaip nemanau, kad tai nenormalu. mano vaikas vyresnis uz jusu ir ji keliasi 2-3 o tai ir daugiau kartu per nakti, ne visuomet pavalgyt, bet vis tik. nejaugi neduosi
QUOTE(Neziniuke81 @ 2009 11 02, 22:58)
Oi nesuprasi tu maziuku, cia tikrai nieko nenormalaus nera
Maniske nuo 1 men kuo ramiausiai ismiegodavo visa nakti, bet apie 4 men, kai pradejo dygti dantys, naktimis pradejo neramiai miegoti ir pabusti vidury nakties. Anksciau iskart kisdavau misinuka, bet dabar duodu tik arbateles atsigerti ir vel uzmiega.
Isitikinau, kad jei vaikas nakti pabunda, tai nebutinai valgyti.
Mazyliui 3,5 men. keliuosi 1-3 kartus
mano sunelis jau budamas dvieju sav ismiegojo 7h ir nebesikeldavo nakti iki 8men o dabar va pradejo du kart keltis pavalgo ir vel nusminga
nesupratau tik kodel pabudineja nors iki 8men ismiegodavo kuo puikiausiai..
na dabar va tik kelias dienas jau pradejo keltis tik karta tei gal vel grisim i senas vezias...
Mums jau 1.5 metu, bet iki siol neismiegam visos nakties
. Ir pas neurologa buvom ir echoskopija dare, lasiukus gerem. Niekas nepadeda
Bet jau pripratau ir kartais anksciau uz mazaja prabundu
Bet jau pripratau ir kartais anksciau uz mazaja prabundu