Įkraunama...
Įkraunama...

Kelis kartus per nakti turi keltis mamyte?

Maniskei 3,5 men.,bet uzmiega 21 val,o keliasi tik viena karta 4-5 val. miegodama pavalgo ir vel miega iki 8 val. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo odeta.kaunas: 27 liepos 2009 - 21:29
user posted image
Atsakyti
mum 4 menesiukai biggrin.gif irkeliames kas 2 val.o kartais nuo 5 ryto,kas valandele... doh.gif
Atsakyti
manau cia labiau tinka klausimas ne TURI, o REIKIA smile.gif ("Kelis kartus per nakti turi keltis mamyte?")
mes keliames 1-3 kartus smile.gif
Atsakyti
maniskiui greitai 4 menesiukai, bet nuo pirmu dienu ismiega visa nakti, uzmiega apie 22 val ir kelias apie 7 ryte smile.gif
Atsakyti
QUOTE(irmabaro @ 2009 11 02, 21:19)
maniskiui greitai 4 menesiukai, bet nuo pirmu dienu ismiega visa nakti, uzmiega apie 22 val ir kelias apie 7 ryte smile.gif

baltai pavydziu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, mamytes,
ar normalu, kad 5 su puse menesio kudikis keliasi nakti 1 karta valgyti? Klausimas iskilo todel, kad anksciau ismiegodavo 6-7 val, o dabar keliasi ir valgo kas 4-5 val, bet juk su amziumi poreikis valgyti nakti turetu mazeti? g.gif Man paciai atrodo nieko tokio, bet prisiklausiau priekaistu, kad pratinu vaika nakti valgyti... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Neziniuke81 @ 2009 11 02, 20:58)
Sveikos, mamytes,
ar normalu, kad 5 su puse menesio kudikis keliasi nakti 1 karta valgyti? Klausimas iskilo todel, kad anksciau ismiegodavo 6-7 val, o dabar keliasi ir valgo kas 4-5 val, bet juk su amziumi poreikis valgyti nakti turetu mazeti?  g.gif  Man paciai atrodo nieko tokio, bet prisiklausiau priekaistu, kad pratinu vaika nakti valgyti...  doh.gif

as siaip nemanau, kad tai nenormalu. mano vaikas vyresnis uz jusu ir ji keliasi 2-3 o tai ir daugiau kartu per nakti, ne visuomet pavalgyt, bet vis tik. nejaugi neduosi unsure.gif ir nemanau, kad cia yra vaiko pratinimas prie naktiniu valgymu. dauguma vaiku valgo nakti ir nieko, isauga is to.
Atsakyti
QUOTE(Neziniuke81 @ 2009 11 02, 22:58)
ar normalu, kad 5 su puse menesio kudikis keliasi nakti 1 karta valgyti? Klausimas iskilo todel, kad anksciau ismiegodavo 6-7 val, o dabar keliasi ir valgo kas 4-5 val, bet juk su amziumi poreikis valgyti nakti turetu mazeti?  g.gif  Man paciai atrodo nieko tokio, bet prisiklausiau priekaistu, kad pratinu vaika nakti valgyti...  doh.gif

Oi nesuprasi tu maziuku, cia tikrai nieko nenormalaus nera 4u.gif
Maniske nuo 1 men kuo ramiausiai ismiegodavo visa nakti, bet apie 4 men, kai pradejo dygti dantys, naktimis pradejo neramiai miegoti ir pabusti vidury nakties. Anksciau iskart kisdavau misinuka, bet dabar duodu tik arbateles atsigerti ir vel uzmiega.
Isitikinau, kad jei vaikas nakti pabunda, tai nebutinai valgyti.
Atsakyti
Mazyliui 3,5 men. keliuosi 1-3 kartus smile.gif
Atsakyti
mano sunelis jau budamas dvieju sav ismiegojo 7h ir nebesikeldavo nakti iki 8men o dabar va pradejo du kart keltis pavalgo ir vel nusminga unsure.gif nesupratau tik kodel pabudineja nors iki 8men ismiegodavo kuo puikiausiai.. verysad.gif na dabar va tik kelias dienas jau pradejo keltis tik karta tei gal vel grisim i senas vezias... blush2.gif
Atsakyti
Mums jau 1.5 metu, bet iki siol neismiegam visos nakties doh.gif . Ir pas neurologa buvom ir echoskopija dare, lasiukus gerem. Niekas nepadeda unsure.gif
Bet jau pripratau ir kartais anksciau uz mazaja prabundu biggrin.gif
Atsakyti