Sveikos. Mano mažiui sekmadienį bus penki mėnesiukai
Nuo pat gimimo keldavosi vieną kartą per naktį. Kai kalbėdavausi su draugėm, jos man vis sakydavo, kad turiu nerealų kūdikį.
Ir štai jau dvi savaitės Mano nerealusius "susibalamutino", pradėjo naktį keltis stabiliai kas valandą. Tai paskaičiuokim-vakare užmiega apie 23 val. ryte keliasi apie 8 val, tai galima sakyti keliuosi 8 kartus. Maniau jau ir man stogas nuvažiuos, nes dvi savaites praktiškai be miego. Šią naktį neapsikenčiau, pasiėmiau į lovą pas save. Na, prie papo išmiegojo beveik visą likusią naktį. Vakar buvau pas neurologę, ji patarė nusipirkti homeopatinių vaistukų. Vakar prieš miegą daviau, bet poveikio kokio tikėjausi nesulaukiau.
QUOTE(silve @ 2009 11 04, 13:39)
Nuo pat gimimo keldavosi vieną kartą per naktį. Kai kalbėdavausi su draugėm, jos man vis sakydavo, kad turiu nerealų kūdikį.
Ir štai jau dvi savaitės Mano nerealusius "susibalamutino", pradėjo naktį keltis stabiliai kas valandą. Tai paskaičiuokim-vakare užmiega apie 23 val. ryte keliasi apie 8 val, tai galima sakyti keliuosi 8 kartus. Maniau jau ir man stogas nuvažiuos, nes dvi savaites praktiškai be miego. Šią naktį neapsikenčiau, pasiėmiau į lovą pas save. Na, prie papo išmiegojo beveik visą likusią naktį. Vakar buvau pas neurologę, ji patarė nusipirkti homeopatinių vaistukų. Vakar prieš miegą daviau, bet poveikio kokio tikėjausi nesulaukiau. 
O kokius vaistukus bandete?
Iki men., kelemes kas 3 val., poto ismiegodavom 6-7 val., bet eidavom miegot tik 12 val. vakaro. O dabar , jau apie men. keliasi apie 4 ir 7 val., einam miegot apie 22 val. 8 val. vel nulustam 3 val.
O musu panelyte nuo pat gimimo buvo saunuolyte
keliausi ir vis dar keliuosi po 1 karta. O karta net visai nepabudo visa nakti kai jai buvo vos pora savaiciu, tai as vis sokinejau ir ziurejau ar kvepuoja.
QUOTE(Raigra @ 2009 11 04, 16:11)
O musu panelyte nuo pat gimimo buvo saunuolyte
keliausi ir vis dar keliuosi po 1 karta. O karta net visai nepabudo visa nakti kai jai buvo vos pora savaiciu, tai as vis sokinejau ir ziurejau ar kvepuoja. 
Ta pati situacija ir pas mus, keldavausi paziuret ar kvepuoja, tik nuo pat gimimo ji visai nesikelia nakti , is pradziu miegojo po 8 val. nuo puses met 10-11, ir dabar jai 1.7 met. ir as visada issimiegojusi....
Nuo gimimo iki trijų mėn keliausi naktį kas dvi-tris val. Po to po vieną kartą. Pradėjus gerti diacarb, tenka vėl maitint po tris-keturis kart per naktį. Pirmą miegelį miega savo lovytėj, o po to pas mane, nes tikrai neblūdinėsiu naktį iškelt įkelt atgal į lovytę. O šalia - be problemų - atsigeria ir užmiega...
Homeopatinius vaistukus-NOTTA lašiukai
QUOTE(/Kira/ @ 2009 11 04, 16:18)
Ta pati situacija ir pas mus, keldavausi paziuret ar kvepuoja, tik nuo pat gimimo ji visai nesikelia nakti , is pradziu miegojo po 8 val. nuo puses met 10-11, ir dabar jai 1.7 met. ir as visada issimiegojusi....

Dziaukimes kol galim
QUOTE(silve @ 2009 11 04, 16:35)
Homeopatinius vaistukus-NOTTA lašiukai
pabandysim mes Jusu siulomu vaistuku...
QUOTE(silve @ 2009 11 04, 13:39)
mano pupai jau 8 men, o keliasi naktimis po 4 kartus, tai dabar pradejau guldytis salia, tai nepatikesite atstbunda tik 1 karta ,pageria arbatytes ir vel miega,ir as issimiegu.Dabar pradejo sukinetis nakti ant pilvo ir guli nosimi i pagalve, tai vel reikejo budeti, kad neuzdustu.O dabar kai salia guli tai tik pasuku galvyte i sona.
Mes tai keliames viena arba du kartus, o kai sako kad vaikas ismiega visa nakti tai man mistika kazkokia
Ir mes dabar 2-3 kartus keliam4s pavalgom papuko ir toliau miegam