Dukrytei 1,5 men., tai su naktiniu miegeliu problemu kaip ir neturim - dazniausiai keliasi tik 1 karta, bet uztat diena su miegu problemos
Daugiausia laiko praleidziam ant rankyciu
QUOTE(ingasikas @ 2009 11 04, 19:10)
Dukrytei 1,5 men., tai su naktiniu miegeliu problemu kaip ir neturim - dazniausiai keliasi tik 1 karta, bet uztat diena su miegu problemos
Daugiausia laiko praleidziam ant rankyciu 
nieko paugesit ir situacija su dienos miegu tikrai issispres i geraja puse
mum 4men, bet visdar keliames kas 3h
na siendiena mes kai nuejome miegoti 8 val, tai kelemes kas valanda iki pat 9 val ryto. na bet as manau, kad kai vaikiukas serga ir jauciasi negerai, tai ir keliasi daznai pagerti. nes mes viduriuojame, tai mazytei vis pagerti reikia, nors as ir dziaugiaus, kad ji sitaip pati daznai kelesi pagerti MP, nes jei ne man tektu keltis ir ja zadinti. mums dabar labai svarbu, kad netruktu skysciu
O mes vis dar keliames 2-3 kartus per nakti
Apetitas buna tikrai nemazas
Toks jausmas, kad tuoj isiurbs
mano vaikas keliasi 4-5 kartus per nakti, zinoma, su juo ir as keliuos
pirmom savaitem geriau miegodavo, tik karta ar du keldavosi, dabar dazniau.
Mes pirmaji menesi keldavomes kas 3val. Dabar 3men, dazniausiai ismiegam visa nakti. Kartais atsikelia, pavalgo ir vel uzmiega.
Mums 3.5 mėn. Keliamės 1-2 k pavalgyti. Nuo 22 val vakaro išmiega iki 10 11val ryte. Bet būna ir išimčių - prieš kelias dienas kėlėsi naktį kas 1,5val pavalgyti - manau kaip tik buvo augimo šuolis, nes ryškiai buvo padidėjęs poreikis MP. Bet laimei buvo tik vieną naktį.
QUOTE(Vinnie_pooh @ 2009 11 05, 17:10)
Nuo 1 men ismiega visa nakti be prabudimo
Abu vaikai nebludinejo naktimis, kuom labai labai esu patenkinta 
oho.
mano dukryte keliasi 1 arba 2 kartus per nakti,priklauso kiek miegojo diena.jei daugiau pamiega lauke ar balkone,tai keliasi 2 kartus.labai dienom nemiega.
o kartais uzmigus kokia 22 val,atsikelia 6 val.
oj laimingis mamytes jus kuriu vaikuciai gerai miega naktimis, o maniski va kelias 3 kartus ir nei valgyt labai nori nei ka, tik va prabunda ir niurkso, zadina tevelius
, o diena krenta kaip lapas, turbut busim sumaise diena su naktim