Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip iššviesinti juodai dažytus plaukus?

QUOTE(Hottea @ 2008 10 08, 11:50)
Niu Mergaites as irgi pasiryzau permainoms - atsibodau sau brunete biggrin.gif
Tai zygiuoju siandien sviesinti plauku - tik dar neapsisprendziau, kaip doh.gif
Mano tamsi sokolado spalva, tai planuoju visus dazyti karameles atspalviu ir priekyje prasysiu "peoksidiniu" sruogu ax.gif
Gal nenusmuks plaukai biggrin.gif  Bet arteja ziema, o as taip noriu "susvyteti" - nusprendziau, kad tamsus mane sendina schmoll.gif

permainos visada sveikintinos thumbup.gif , jei plaukucius po visu proceduru pelepinsi tai tikrai viskas turetu buti ok mirksiukas.gif
Atsakyti
Bet panos žinokite tas spalvos nuėmėjas eina su peroksidu, būkite atsargios, eikite tik pas gerą specą, nes paskui gali plaukai nutriušti. Aš jau seniai irgi svajoju, bet kadangi mama kirpėja, man atsisakė nuiminėti spalvą, sakė arba atsiaugink arba eik pas kitą, tad nutariau toliau būti šokoladinė na bent kol kas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(audruzele @ 2008 10 08, 14:01)
permainos visada sveikintinos  thumbup.gif  , jei plaukucius po visu proceduru pelepinsi tai tikrai viskas turetu buti ok  mirksiukas.gif

Niu as ir taip juos jau perlepinau biggrin.gif Po alieju pirktines kaukes dedavau, kapsules, serumai - zodziu, jau sveiki, tai galiu eksperimentuoti biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(_Ligitukas_ @ 2008 10 08, 15:06)
Bet panos žinokite tas spalvos nuėmėjas eina su peroksidu, būkite atsargios, eikite tik pas gerą specą, nes paskui gali plaukai nutriušti. Aš jau seniai irgi svajoju, bet kadangi mama kirpėja, man atsisakė nuiminėti spalvą, sakė arba atsiaugink arba eik pas kitą, tad nutariau toliau būti šokoladinė na bent kol kas  blush2.gif

Tai kad man augaliniais dazais dazo - po dazymo jais metus = plaukai lankstus tapo, tad sakysiu, kad spalva per kelis dazymus "isimtu" - iki Naujuju newyear.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hottea: 08 spalio 2008 - 13:09
QUOTE(_Ligitukas_ @ 2008 10 08, 14:06)
Bet panos žinokite tas spalvos nuėmėjas eina su peroksidu, būkite atsargios, eikite tik pas gerą specą, nes paskui gali plaukai nutriušti. Aš jau seniai irgi svajoju, bet kadangi mama kirpėja, man atsisakė nuiminėti spalvą, sakė arba atsiaugink arba eik pas kitą, tad nutariau toliau būti šokoladinė na bent kol kas  blush2.gif

As nuiminejau spalva, tikrai nenutriuso, aisku palepinti butina. Bet aisku reikia neperlaikyti, stebeti, kaip keicias spalva, as pvz. jau po 8 min issiploviau, nors reikejo laikyt apie 16 g.gif
Papildyta:
QUOTE(Hottea @ 2008 10 08, 14:08)
Tai kad man augaliniais dazais dazo - po dazymo jais metus = plaukai lankstus tapo, tad sakysiu, kad spalva per kelis dazymus "isimtu" - iki Naujuju newyear.gif

Labai daug ir priklauso nuo kirpejos, kokiais metodais, priemonem sviesina. Viena galima su paprastu dazymu plaukus pagadint, kita ir su milteliais blukindama sugeba islaikyt grazu plauka mirksiukas.gif
Atsakyti
turiu beveik ta pacia beda verysad.gif
tik mano spalva yra labai tamsi sokoladine o noriu gryzti prie naturalios sviesiai rudos o nenoriu vaiksciot kaip zebras kol ataugs ir bijau kirpykloj nuiminet daza su visokiais chemikalais.nenoriu pakenkti

gal yra kokiu buities ar maisto produktu kurie nuiminetu dazus? Buciau labai dekinga ax.gif

P.S.buvau uzejus i kirpykla tai suzinojau toky dalykeli.kad nudazius plaukus su 'palete' dazais daza isimti yra kur kas sunkiau ar beveik neymanoma
Atsakyti
QUOTE(puffin @ 2008 10 09, 17:40)
turiu beveik ta  pacia beda  verysad.gif
tik mano spalva yra labai tamsi sokoladine o noriu gryzti prie naturalios sviesiai rudos o nenoriu vaiksciot kaip zebras kol ataugs ir bijau kirpykloj nuiminet daza su visokiais chemikalais.nenoriu pakenkti

gal yra kokiu buities ar maisto produktu kurie nuiminetu dazus? Buciau labai dekinga  ax.gif

P.S.buvau uzejus i kirpykla tai suzinojau toky dalykeli.kad nudazius plaukus su 'palete' dazais daza isimti yra kur kas sunkiau ar beveik neymanoma

As daziau plaukus kazkada su palette juodais dazais doh.gif Visgi teko nuauginet doh.gif Nes isimti neymanoma buvo schmoll.gif
O kas del maisto/buities produktu.. Niekas neisims nepakenkes schmoll.gif Ta pati citrina neyveiks dazu, o nusausins plauka. Siais laikais spalvos isemejai veiksmingi, bet svelnus plaukams - susiraskit gera kirpeja ir viskas bus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(puffin @ 2008 10 09, 18:40)
turiu beveik ta  pacia beda  verysad.gif

gal yra kokiu buities ar maisto produktu kurie nuiminetu dazus? Buciau labai dekinga  ax.gif

Niu man taip pat buvo - nuzygiavau i kirpykla nusiteikusi is "sokoladines" tapti "medaus" plaukais, bet grizau su sruogelemis unsure.gif
Pasitareme su kirpeja, tai iki svenciu gal ir pasviesinsime, nes man tiek ta spalva i plauka isigerusi verysad.gif
Atsakyti
o jeigu dabar badyti tamsius plaukus paciai namie dazyti sviesesniais nusiplaunamais dazais,paimtu spalva? g.gif
Atsakyti
QUOTE(puffin @ 2008 10 09, 22:28)
o jeigu dabar badyti tamsius plaukus paciai namie dazyti sviesesniais nusiplaunamais dazais,paimtu spalva?  g.gif

Tokiu nebuna schmoll.gif Laikini dazai skirti patamsinti, paryskinti atspalvy, bet ne sviesinti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(puffin @ 2008 10 09, 22:28)
o jeigu dabar badyti tamsius plaukus paciai namie dazyti sviesesniais nusiplaunamais dazais,paimtu spalva?  g.gif

Na jai imtum 12proc peroksidą, gal iš gautumeis ryža, bet ir plaukams pakenktum doh.gif na tiksliau ne ryža o apelsininė doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2008 10 09, 20:52)
Niu man taip pat buvo - nuzygiavau i kirpykla nusiteikusi is "sokoladines" tapti "medaus" plaukais, bet grizau su sruogelemis unsure.gif
Pasitareme su kirpeja, tai iki svenciu gal ir pasviesinsime, nes man tiek ta spalva i plauka isigerusi verysad.gif

sviesindama sruogom daugiau kenksi plaukams , nei su spalvos nuemeju. nes sruogom dazant sviesinanti priemone patenka ir ant pries tai dazytu sruogu .
Atsakyti
QUOTE(audruzele @ 2008 10 10, 12:27)
sviesindama sruogom daugiau kenksi plaukams , nei su spalvos nuemeju. nes sruogom dazant sviesinanti priemone patenka ir ant pries tai dazytu sruogu .

Va dar vieno dalyko taip ir neišsiaiškinau, audružėle pasakyk kiek proc peroksidas eina į dažų nuėmėją???
Atsakyti