Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulija. 18 tema

QUOTE(Alyvuogė+ @ 2008 07 24, 23:35)
Kerpena du vaikai jau šis tas,nors galėjo ir daugiau būt  tongue.gif o kitas lapukas numiro gal,aš berods 2 lapukus buvau idėjus  4u.gif

Ne, buvo vienas.
Bet šito irgi vos nenumarinau. Pasodinau iš karto nemerkus. Ir tą dieną kaip tik atšilo, saulė išsišvietė. Lapas buvo šiltnamiuke, ant palangės ir grįžusi radau per pus nulinkusį scare.gif Tada staigiai merkiau visą į vandenį porai valandų, paskui pernešiau į kitą kambarį ir pamerkus sulaukiau šaknų smile.gif Taigi, tie du vaikiukai labai džiugina širdį. Ir lapelis dabar atrodo gerai. Gal dar kokį vaikiuką vėliau išleis. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alyvuogė+ @ 2008 07 24, 23:19)
Buckeye Cherry Freckles

Na jau tos visos Buckeye tai wub.gif , pamačius galima apslabti rolleyes.gif , įsivaizduoju koks grožis pamačius realiai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kerpena @ 2008 07 23, 11:20)

O ta pakutinė gražuolė - bevardė?

Ir kaip tau pavyksta nufotografuoti tamsiai violetinę spalvą?  g.gif  Man ji nuotraukoj virsta mėlyna  verysad.gif

Bevardė graž-uolė turi vardą.. tik nepasižymėjau kokia ten fotkinau... mat turiu dvi panašias veisle.. reiks patikrint kada . ..

O spalvos man gaunasi blush2.gif Gal fotikas kaltas... (kai pirkau žiūrėjau ,kad spalvų nešiltintų) Dar kartais reikia pažiūrėti apšvietimą.. būna jog saulėtoje vietoje gėlė atrodo vienaip.. kur kampe kitaip.. Tai aš turiu kelias vieteles kur gėliukus fotografuoju .Jei spalva netikra tai po kambarį pavaikštau. ar fotkinu vakare, su blicu..

Šita mėlynoji tiksliai tokia ir yra . fotografavau paprastai.. toliau nuo langų ant žemės. blush2.gif
Atsakyti
Vasariškai karšto, smagaus, turiningo poilsio, kai kam gal darbingo savaitgalio linkiu, ir siunčiu sanpaulijos Pretty Poison pirmojo žydėjimo žieduko foto reportažą.
user posted image..user posted image..user posted image..user posted image
Atsakyti
sveikutes.. 4u.gif noriu paklaust, kada jau tikrai bus ziedas su fentasy? tikiuos aiskiai parasiau? doh.gif nes dabar 2 pirmi ziedai neatitinka tikrosios spalvos..
Atsakyti
Sigute, nuostabi Pretty Poison. Iškart tokios užsimaniau blush2.gif
Atsakyti
Labai gerai kad užsimanei, nes mano lapukas pasodintas jau parodė kiškio ausytes, sėkmingai augs, jei iš niekur negausi iki kol manieji ūgtels mielai tau parūpinsiu.
Šią veislę visai atsitiktinai gavau kaip palikimą, vienai augintojai išvykus užjūrin. Nors pati esu gavusi lapuką pasidauginimui. Kaip gi nepriimsi visa pumpuruota, o ir nepaliks gi vienos bute "gyventi", kaip sakant tapau pamote.
Atsakyti
Parodysiu ir aš savo kuklų veislynėlį ax.gif

Ness Cranberry Lace-iš White Tea kolekcijos

user posted image
Heartland's Heirloom Lace- iš White Tea kolekcijos
user posted image
Rob's Vanilla Trail- iš White Tea kolekcijos
user posted image
Ruffled Skies-2 iš White Tea kolekcijos
user posted image

ir viena neveislinė pradėjus antrą žydėjimą šią vasarą wub.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gintute: 26 liepos 2008 - 00:12
QUOTE(Gintute @ 2008 07 26, 01:11)
Parodysiu ir aš savo kuklų veislynėlį  ax.gif

...bet gražų ir spalvingą ! thumbup.gif wub.gif

QUOTE(Debesiene @ 2008 07 25, 17:18)
sveikutes.. 4u.gif  noriu paklaust, kada jau tikrai bus ziedas su fentasy? tikiuos aiskiai parasiau? doh.gif  nes dabar 2 pirmi ziedai neatitinka tikrosios spalvos..

Apie sanpaulijas " fantazy " pasiskaitymui. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sigute***: 26 liepos 2008 - 07:08
QUOTE(Sigute*** @ 2008 07 25, 18:56)
Labai gerai kad užsimanei, nes mano lapukas pasodintas jau parodė kiškio ausytes, sėkmingai augs, jei iš niekur negausi iki kol manieji ūgtels mielai tau parūpinsiu.

Ačiū, lauksiu, nereikės kitur ieškoti biggrin.gif

Gintute, gražios sanpaulytės thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrazs: 26 liepos 2008 - 17:05
Kaip gyvena jūsų sanpaulytės per karsčius...
Mano pora palangių reik kasdien lieti..kitos kaip ir nieko -liejamos kas dvi dienos..
Labai jau karšta pas mani....viena palangė šiaurinė ,pirmam aukšte, tai ten vienintelis sanapulijų rojus...kai karšta, ten jos ir žydi , o antram aukšte.... g.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rimulėėė @ 2008 07 26, 23:10)
Kaip gyvena jūsų sanpaulytės per karsčius...
Mano pora palangių reik kasdien lieti..kitos kaip ir nieko -liejamos kas dvi dienos..

Na jei nuo saulės sėkmingai ginamės žaliuzėmis, tai nuo karščio jau sunkiau, mano langai dėkingai saulutės gauna ne per daugiausiai, tik nuo 15 iki 19 valandų, bet kaip lauke taip karšta, nesvarbu jog saulutė jau pasislėpė už medžių kambaryje 25 šilumos doh.gif , laistau taipat dažniau nei įprasta, esu pridėliojus indukus su kiminais, tai ir tų nespėju drėkinti, kaip mat išsausėja. Bet užtai "jaunuolynas' auga kaip ant mielių, "vaikiukam" ta šiluma patinka, bet drėgmę irgi labai jau reikia stebėti kad neišsausėtų, neperdžiūtų, juk vazonėliai tai mažyčiai, kiek ten tos žemės.
Šiaip tai mano sanpaulynas laikosi gerai, auga, žydi nemažai ir galo nematyti, daug pumpuruotų dar. Kaip prasidėjo žydėjimas nuo balandžio pabaigos tęsiasi iki dabar, taigi vasara spalvų nešykšti, nei kieme nei ant palangių. wub.gif
Savaitgalio pabaigai Metelica naujais žiedukais džiugina, žydi be perstojo, va tuo ji man ir patinka.
user posted image
Atsakyti