Įkraunama...
Įkraunama...

Artimi vyro draugai

QUOTE(tusiukas8 @ 2006 08 03, 11:32)
Matai, kol man dabar akyse labai nesipainioja tai aš ramiai reaguoju. Bet kai kartu važiuosim, tai nežinau doh.gif , kaip mes vienoj patalpoj 4 dienas pratempsim. Šiaip tai jis manęs vengia, nes mato mano reakcija. O ir aš su juo nebendrauju, tiesiog ignoruoju, nebent daveda tai išsakau jau tada viską, o jis ramiaką ijungęs sėdi. Jis tik su vyru bendrauja kai pas mus būna. Bet nors ir žino jog jo nemėgstu vis vien lenda.
Čia kažkas bresta, bet dar net nežinau kas ir kuo pasibaigs. Nes mano kantrybės taurė pamažu pildosi pildosi, kai išsilies ....

Tai gal tas draugas gejus? g.gif
Atsakyti
Na, as tai lyg ir neturiu tokiu dideliu problemu su vyro draugais, tik vieno negaliu pakesti...Atrodo nesimaiso po kojom, tylus yra, nesilanko per daznai, bet negaliu pakesti ir tiek. Jis man atrodo is tokiu zmoniu, kur sakoma "tyli kiaule gilia sakni knisa", ir panasus lotuliukas.gif Tik tiek, kad jo sesuo mano gera drauge.
O taip tai su vyru esam susitare, kad kartais as ji isleidziu, o jis mane.Bet taip gaunasi, kad jis iseina pasiblaskyti su draugais vakare, o kitakart man nera su kuom verysad.gif Viena drauge visur kartu eina tik su vyru; kita nors ir netekejus, bet draugas neisleidzia vakarais niekur be jo (o tai dar pagrobs lotuliukas.gif ); kitos drauges labai pavydus ir neleidzia eiti i kavines ar kitur ( matomes tik ju namuose fool.gif ); kita isvis nieko nemato nieko be namu ir pasivaiksciojimu su vaikais (vyras nesutinka pabuti su vaikais vienas namie, taigi nesusitvarkis lotuliukas.gif );su dar viena drauge baisu kur iseiti, nes neaisku kur papulsi alc.gif ; o kitos isvazinejo tai i kitus miestus ar i uzsienius... Tai va, o taip norisi kartais nulekt i koki kluba vien tik panos padukt, su vyrais juk kasdien bunam. O vyrui gerai, nei vienas draugas nevedes ir neturi drauges (vienintelis maniskis anksti prisidirbo 2.gif hihihi.gif ), kazi ka jie veikia kai ismauna bachuru kompanija g.gif
Atsakyti
QUOTE(nendre @ 2006 08 05, 19:01)
Tai gal tas draugas gejus? g.gif

Šiaip abejoju, bet jei toks tai užsislėpęs. O taip tai žiaurus liapuška. Save labai suago, nes net pas dantistą gerklę peršala lotuliukas.gif . Kremukus visokius naudoja kad odelė nešerpetotų (net mano vyras juokias). Nuo uodų kaip mažas vaikas prisipurškia, kad kitam šalia sėdinčiam jau nieko nereikia, nes nebepuola uodai tongue.gif .
Atsakyti
QUOTE(tusiukas8 @ 2006 08 07, 10:42)
Šiaip abejoju, bet jei toks tai užsislėpęs. O taip tai žiaurus liapuška. Save labai suago, nes net pas dantistą gerklę peršala lotuliukas.gif . Kremukus visokius naudoja kad odelė nešerpetotų (net mano vyras juokias). Nuo uodų kaip mažas vaikas prisipurškia, kad kitam šalia sėdinčiam jau nieko nereikia, nes nebepuola uodai tongue.gif .

nu siaip tai yra pozymiu yra... g.gif
gal tikrai uzsislepes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tusiukas8 @ 2006 08 07, 09:42)

tai ir kesinasi i tavaji bigsmile.gif uij cia blogiau nei merga..mergai tai i dantis ir eina salin,o cia.. blink.gif draugs draugs kol neisraugs doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Afroditte @ 2006 08 07, 10:21)
tai ir kesinasi i tavaji bigsmile.gif uij cia blogiau nei merga..mergai tai i dantis ir eina salin,o cia.. blink.gif draugs draugs kol neisraugs doh.gif

smile.gif O gal mes jį abu dominam, nes anksčiau taip ir taikydavos apkabint, sakydavo kad patinku. O dabar kai pamato mano veido išraišką tai tyli šikną suraukęs tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(tusiukas8 @ 2006 08 07, 11:24)
smile.gif O gal mes jį abu dominam, nes anksčiau taip ir taikydavos apkabint, sakydavo kad patinku. O dabar kai pamato mano veido išraišką tai tyli šikną suraukęs tongue.gif

klausyk, minti turiu
o jei pasakytum vyrui, kad itari, kad draugas tave isiziurejes mirksiukas.gif gal biski draugyste pamazetu g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Yra toks vienas draugas, su kuriuo norisi kuo maziau matytis, nes kazkaip nejaukiai jauciuosi mirksiukas.gif tas jo demesys toks kazkoks netoks koks turetu buti biggrin.gif kazkaip saviskiui nepasakoju, nenoriu nemalonumu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Belle @ 2006 08 07, 10:52)
klausyk, minti turiu
o jei pasakytum vyrui, kad itari, kad draugas tave isiziurejes mirksiukas.gif gal biski draugyste pamazetu g.gif  lotuliukas.gif

Šį variantą jau masčiau, tik kad progos tokios tinkamos nebuvo. Bet... dar ateis į mano gtvę šventė tongue.gif
Atsakyti
Na, mes dar tik draugaujam, bet su jo draugais man problemų nėra, netgi priešingai lotuliukas.gif Kartais aš pati su juo ir vaikinais einu pvz kašio žiūrėti wub.gif Jo draugai ateina pas mane pasiguost dėl kokių nesėkmių su žmonom ir pan lotuliukas.gif Gal tik vienas toks yra, kuris kažkiek ignoruoja mane, bet jo realiai dar nemačiau, tai nežinau, kaip bus.. Sakyčiau, kad jis man pavydi maniškio blink.gif Geriausias draugas nuo vaikystės mat, o čia kažkokia įsimaišė su kuria ilgiau nei 3 mėn tempia lotuliukas.gif
Atsakyti
O kaip jum tokia situacija? Mano draugė su vyru gyveno penketą metų kaip pasakoj, sutarė puikiai. Na ir staiga vyro draugelis atsirado - atsikėlė gyventi netoliese. Ir prasidėjo. Vyro telefonas supypsi - sms - ir vyro nebėr, o kada grįš, ar vakare, ar ryte keturiom atšliauš, ji niekad nežino (anksčiau vyras negėrė blink.gif - alaus buteliukas maximum). Gimė vaikas. Žmona grįžo iš ligoninės, vyras taip jos grįžimu džiaugėsi, kad su draugeliu visai nakčiai dingo. O jau viršūnė: kaip manot, su kuo vyras šventė Naujuosius? Naaaa, apie vidurnaktį visiškai girtas namo parsirado... su draugeliu, penkioms minutėms, kad žmona nesakytų, kad vienai švęst teko...
Atsakyti
Visko gyvenime pasitaiko, bet situacija nepavydetina.
Atsakyti