Įkraunama...
Įkraunama...

Artimi vyro draugai

pasirodo yra daug tokių topinių variantų g.gif Bet paskaičius apie tokius "perliukus" pradedi labiau vertinti ką šalia turi... ax.gif
Atsakyti
Man vyro draugai patinka,ir su jais susitikt man smagu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nieko pries neturiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Gerai toms, kurios su vyro draugais sutaria ... MB draugai kazkokie nzn nebrendylos, sneka - nusisneka (bent man tos ju kalbos tuscios ir kvailos), pasikele dauguma, geriausias draugas kru... viska, kas juda, tai galima tik isivaizduot kokios pas juos kalbos ir veiksmai. g.gif mano draugai MB nelabai patinka, nes jie nemazai pasieke, sneka protingai, apskritai lygis kitas... Sako, pasakyk kas tavo draugai ir as pasakysiu kas tu, bet tas MB negalioja, nes jis palyginus su jo draugais - visiskai normalus. Kitaip nebuciau kartu hihihi.gif
Atsakyti
labai gerai ir graziai bendrauju su MB draugais. Jie jau ir mano draugai smile.gif Na aisku, ne visi, bet artimiausi tai tikrai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(biski tinginiuke @ 2008 04 03, 16:20)
Gerai toms, kurios su vyro draugais sutaria ... MB draugai kazkokie nzn nebrendylos, sneka - nusisneka (bent man tos ju kalbos tuscios ir kvailos), pasikele dauguma, geriausias draugas kru... viska, kas juda, tai galima tik isivaizduot kokios pas juos kalbos ir veiksmai.  g.gif mano draugai MB nelabai patinka, nes jie nemazai pasieke, sneka protingai, apskritai lygis kitas... Sako, pasakyk kas tavo draugai ir as pasakysiu kas tu, bet tas MB negalioja, nes jis palyginus su jo draugais - visiskai normalus. Kitaip nebuciau kartu  hihihi.gif

pas mane lygiai lygiai tokia pati situacija verysad.gif ir kaip eda, nera ramybes.ypac sitas sakinys "geriausias draugas kru... viska, kas juda, tai galima tik isivaizduot kokios pas juos kalbos ir veiksmai" kaip pirstu i aki. visa diena sedi ir galvoji ka jie peza ir ka galvoja,veda vyra is kelio. nors tiek gerai kad mano vyro mastymas visai skirias nuo tu nesubrendeliu, bet vistiek nervina........... ne duok Dieve kur kartu iseina,tai ir pradeda lyst mintis visokios,nieko daryt negaliu ,tik sedziu kaip zombis ir ziuriu i viena taska doh.gif ir kaip apie tai nustot galvot nzn. jei rimtai nuo tu draugu man jau psichika pakriko blink.gif
Atsakyti
santykiu pradzioje ir mano vyras turejo nnnnn.....draugu tokiu geru net baisu darosi.bet kai apsituokem labai atsiskyre draugai ir liko tik tie tikri tikri draugai.nes ne visiem buvo idomu bendraut su jaunu vedusiu teveliu,,,jiem rupedavo kitokie dalykai.o tie kurie likoi tai liko tikri draugai.... thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif tapo ir mano draugais...manau kad ir nuo vyro priklauso ka jis renkasi,kokius draugus ir kas jam idomu ir priimtina.mano vyras pats atsirinko ko jis nori,ir su kuo bendrauti.
Atsakyti
sveikutes,

maniskis irgi turi kruvas draugu, kurie gan daznai pas mus uzsuka, kokius 5ar 6 kartus per savaite blink.gif
paprastai sutariu su visais jo draugais, bet beda kad tosk ritmas pradeda varginti, atrodo kad gyveni kazkokioj komunoj, bandau kazkaip jam parodyti kad norisi pabuti ir dviese, bet paprastai tai suveikia tik vienam vakarui o paskui vel doh.gif
gal kas is jusu radot vaistu nuo sveciu pertekliaus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gindrite @ 2009 03 06, 11:52)
santykiu pradzioje ir mano vyras turejo nnnnn.....draugu tokiu  geru net baisu darosi.mano vyras pats atsirinko ko jis nori,ir su kuo bendrauti.

Cia tinka ir man su MB. Manau nesamone draugus atmusineti. kai pradejom draugauti, druagu buvo tikrai daugiu, nei ju liko dabar, bet tai anturaliai atsisijojo, ir liko tik tikri draugai, su kuriais ir pati mielai bendrauju smile.gif ir su ju draugem. Beje, yra ir viengungiu, bet del to taip pat nematau jokiu problemu.
Man labai juokinga kai leipia rinktis: arba as arba draugai. Jei man taip leiptu, tai as tikrai pasirinkciau savo drugus. Todel, kad tikri draugai yra tikras turtas, tai laiko patirkinta, o juk vyras gali buti vienas, paskui kitas. Todel ir as tokiu ultimatumu nestatau.
O kas liecia pastovu draugu lankymasi namuose, tai reikia labai aiskiai nusistatyti savo namu taisykles. Tai yra jusu erdve, ir tik jus sprendziate ka toje savo erdveje norite veikti 4u.gif
Atsakyti
Džiaugiuos su visom kartu, kurios lygiai taip pat gražiai bendrauja su saviškio draugais drinks_cheers.gif
Atsakyti
na siaip mes nelabai ir bendraujame su vyro draugais,retkarciais uzsukame pasisneka jie,pabendrauja bet kad svesti sventes ar panasiai tikrai to pas mus nera,aisku as ir nepriestarauciau 4u.gif bet yra vienas draugas kuris tik taip ir ziuri kaip pasiskolinti pinigu,ka cia pasiskolinti jei jis niekad dar skolos negrazino doh.gif tik suzino kad maniskis gryzes namo is uzsienio iskart skambina,kvieciasi pas save tipo pabaliavoti o pats neturi nei lito mazdaug viska mes turime nusivezti ir ji ten girdyti,ir dabar vyras sako kad tas draugas zada pas mus per kaledas atlekti tai tiek susiparinau kad dar net dabar pagalvojus nervas ima,jau iskart pasakiau kad jis pas mus nei kojos neikels g.gif jau geriau varysiu is namu lauk nei kazkoki chama i namus isileisiu,pas ji jokios pagarbos savo zmonai,gali is namu iseit baliavot kelias paras ir negryzt,arba per koki baliu kur susirinke visi rimti zmones uzsimest ratu ir svaigti prie stalo,zvengti kaip arklys,nusisneketi nors jam jau ir metu yra,tai kam man reikia tokio draugo,jei toks tai geriau ne joks g.gif aciu dievui kad MB nelabai su juo ir bendrauja,jau zino mano nuomone ir stengiasi manes nenervinti ax.gif
Papildyta:
dar pridursiu kad jis nera artimas mano vyro draugas tik vat prilipo kaip vantos lapas prie siknos ir netlimpa doh.gif
Atsakyti
Labai faini zmones MB draugai wub.gif Uzsuka koks jo draugas nepraneses, o jo nera, tai taip iseina, kad mane aplanke ir visi laimingi, niekas nuskriaustas neliko lotuliukas.gif Jeigu jums nepatinka kazkoks draugas, o to nepatikimo argumentas "tiesiog nepatinka ir viskas", tai jau susimastyt pacioms reiktu doh.gif Tikrai gal jums neidomu klausytis jo pasakojimu apie hidraulines zarnas, o jusu vyrui - idomiausia tema bigsmile.gif
Atsakyti
Nieko prieš vyro draugus neturiu. Gerai susitariam. kartais net pati organizuoju susitikimus su jo draugais lotuliukas.gif
Atsakyti