na siaip mes nelabai ir bendraujame su vyro draugais,retkarciais uzsukame pasisneka jie,pabendrauja bet kad svesti sventes ar panasiai tikrai to pas mus nera,aisku as ir nepriestarauciau

bet yra vienas draugas kuris tik taip ir ziuri kaip pasiskolinti pinigu,ka cia pasiskolinti jei jis niekad dar skolos negrazino

tik suzino kad maniskis gryzes namo is uzsienio iskart skambina,kvieciasi pas save tipo pabaliavoti o pats neturi nei lito mazdaug viska mes turime nusivezti ir ji ten girdyti,ir dabar vyras sako kad tas draugas zada pas mus per kaledas atlekti tai tiek susiparinau kad dar net dabar pagalvojus nervas ima,jau iskart pasakiau kad jis pas mus nei kojos neikels

jau geriau varysiu is namu lauk nei kazkoki chama i namus isileisiu,pas ji jokios pagarbos savo zmonai,gali is namu iseit baliavot kelias paras ir negryzt,arba per koki baliu kur susirinke visi rimti zmones uzsimest ratu ir svaigti prie stalo,zvengti kaip arklys,nusisneketi nors jam jau ir metu yra,tai kam man reikia tokio draugo,jei toks tai geriau ne joks

aciu dievui kad MB nelabai su juo ir bendrauja,jau zino mano nuomone ir stengiasi manes nenervinti
Papildyta:dar pridursiu kad jis nera artimas mano vyro draugas tik vat prilipo kaip vantos lapas prie siknos ir netlimpa