Įkraunama...
Įkraunama...

aliejai plaukams

QUOTE(meskiniukas @ 2008 08 23, 15:02)

Ačiū, šįvakar išbandysiu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(šypt @ 2008 08 23, 14:50)
Šiandien nusipirkau makadamijų aliejų, pažiūrėsim koks bus rezultatas thumbup.gif
Beje, o aliejų reikia tepti ant sausų ar ant drėgnų plaukų? ax.gif

na ir kaip? patiko? smile.gif
Atsakyti
aš šeštadieni tepiau linų aliejų si migdolų - nu pasaka... Plaukai taaip žvilga. bigsmile.gif Naudosiu toki misini dar ir dar ir dar

Ir svarbiausia 2 dienas neploviau plaukų!! Ir nesusiriebalavo jie man, vaikstau su palaidais. keista... Siaip ipratau kasdien plauti plaukus.
Atsakyti
QUOTE(Eveline @ 2008 09 01, 15:37)
aš šeštadieni tepiau linų aliejų si migdolų - nu pasaka... Plaukai taaip žvilga.  bigsmile.gif Naudosiu toki misini dar ir dar ir dar 

Ir svarbiausia 2 dienas neploviau plaukų!! Ir nesusiriebalavo jie man, vaikstau su palaidais. keista... Siaip ipratau kasdien plauti plaukus.

kokio ilgio tavo plaukai? tepei per visa ilgi, ar tik galiukus? o migdolu alieju pirkai paprastoj pardoj? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamor @ 2008 09 01, 21:32)
kokio ilgio tavo plaukai? tepei per visa ilgi, ar tik galiukus? o migdolu alieju pirkai paprastoj pardoj? bigsmile.gif

mano plaukai ilgi - iki liemenuko sagteles, tepu per visa ilgi net ir ant odos. ir palaikau 2val. Migdolu pirkau vaistineje, aliejus Naujoji Barmune. (VCUP'e turetu buti tikrai).
o vat alyvuogių man nelabai patiko, plaukai biski velesi, siurkstoki buvo...
toliau mano pirkinių sarase yra simondsiju ir makadamiju aliejai... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveline @ 2008 09 02, 09:48)
mano plaukai ilgi - iki liemenuko sagteles, tepu per visa ilgi net ir ant odos. ir palaikau 2val. Migdolu pirkau vaistineje, aliejus Naujoji Barmune. (VCUP'e turetu buti tikrai).
o vat alyvuogių man nelabai patiko, plaukai biski velesi, siurkstoki buvo...
toliau mano pirkinių sarase yra simondsiju ir makadamiju aliejai...  wub.gif

vcupe eurovaistinej pirkai? g.gif as jau turiu simondsiju alieju, tik mastau, ar geriau tepti tik galiukus, ar per visa plauku ilgi, nes mano plaukai dar ilgesni, zemiau liemenuko sagteles biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamor @ 2008 09 02, 12:45)
vcupe eurovaistinej pirkai? g.gif as jau turiu simondsiju alieju, tik mastau, ar geriau tepti tik galiukus, ar per visa plauku ilgi, nes mano plaukai dar ilgesni, zemiau liemenuko sagteles biggrin.gif

ne, VCUPe 1am aukšte yra krautuvele Naujoji Barmune. Ten visokie aliejais yra.
O tepk tiek kiek reikia. Mano pvz plaukai dazyti (pazeisti), as juos patiesnu kasdien tiesintuvu, tai aliejaus negailiu visiems plaukams nuo saknu iki galiuku.
Atsakyti
Noreciau pasiteirauti , o tie aliejukai betkokie tinka ? Ar tik tam tikrus tarkim , migodulu , makadamiju ir pan? g.gif
Atsakyti
na va siandien nusipirkau varnalesu alieju, bet niekur neradau tokio kuri Eveline buvo ikelus... tai nusipirkau nivea... o pinceta atskirai gal nusipirkt, jei sakei kad patogiau su pincetu? 4u.gif
Atsakyti
niekur makadamiju aliejaus nerandu sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2008 09 02, 16:53)
niekur makadamiju aliejaus nerandu sad.gif

maciau maximoj 4u.gif
Atsakyti
na ryt eisiu i maxima ieskot nes IKI vos ne kasdien ieskau
Atsakyti