Įkraunama...
Įkraunama...

aliejai plaukams

QUOTE(rozyteaa @ 2008 09 02, 14:39)
Noreciau pasiteirauti , o tie aliejukai betkokie tinka ? Ar tik tam tikrus tarkim , migodulu , makadamiju ir pan?  g.gif

tinka bet kokie, bet kievienas atrenka pagal save.
Varnalėšų aliejus tinka šaknis stiprinti, nuo slinkimo.
Alyvuogių maitina, suteikia žvilgesio, bet daugeliui šiaušia plaukus.
Makadamijų girdėjau kad laabai drėkina.
Simondsijų nežinau ka daro, bet rasoma, kad vertingiausias aliejus plaukams.
Linų aliejus drėkina, suteikia žvilgesio ir skatina plaukų augimą.
Migdolų nežinau ką daro, bet man tiko ir patiko bigsmile.gif Manau bet koks aliejus tinka.

Papildyta:
QUOTE(vesela @ 2008 09 02, 16:36)
na va siandien nusipirkau varnalesu alieju, bet niekur neradau tokio kuri Eveline buvo ikelus... tai nusipirkau nivea... o pinceta atskirai gal nusipirkt, jei sakei kad patogiau su pincetu?  4u.gif

man su pincetu patogiau paskirstyti ant odos, ant saknu (nes varnalesu aliejumi reikia šaknis stiprinti).
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2008 09 02, 16:53)
niekur makadamiju aliejaus nerandu sad.gif

Aš pirkau Rimi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveline @ 2008 09 03, 10:05)
tinka bet kokie, bet kievienas atrenka pagal save.
Varnalėšų aliejus tinka šaknis stiprinti, nuo slinkimo.
Alyvuogių maitina, suteikia žvilgesio, bet daugeliui šiaušia plaukus.
Makadamijų girdėjau kad laabai drėkina.
Simondsijų nežinau ka daro, bet rasoma, kad vertingiausias aliejus plaukams.
Linų aliejus drėkina, suteikia žvilgesio ir skatina plaukų augimą.
Migdolų nežinau ką daro, bet man tiko ir patiko  bigsmile.gif Manau bet koks aliejus tinka.

4u.gif reikes linu aliejaus pirktis ax.gif
Atsakyti
Labuka,kur jus perkat tuos aliejus?
Atsakyti
QUOTE(zuza* @ 2008 09 03, 17:58)

daugeli alieju galima rasti prekybos centruose, o migdolu as perku kvapu parduotuvese - ten eterinius aliejus pardavineja. Pati pirkau Akropolyje pries Maxima yra kvapu parduotuve, tik nepamenu pavadinimo. Dar viena gera parduotuve yra Ciurlionio g. Vilniuje. Ten ir Monoi aliejaus yra , kuri taip pat verta isbandyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuza* @ 2008 09 03, 16:58)

Va šitoj parduotuvėj . Anksčiau buvo tik aliejai (makadamijų, simondsijų, kanapių, kviečių gemalų ir visokių kitokių), o dabar jau yra ir eterinių aliejukų.

P.S. tik atsakiusi pastebėjau, kad Zuza Kaune, o aš apie Vilnių parašiau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lung: 04 rugsėjo 2008 - 07:56
o Zusa kokio aliejaus nerandi?Turbut net neieskojai,nes ju pilna...

Varnalesu aliejus su visokiais gerais priedais (propolio tinkturom, medum,medetkom ir t.t) buna prie stoties turgaus kur prekiaujam rusiskais papildais yra tokia parduotuvele,na ir bet kur, kur rusiskais papildais, tepalais prekiaujama.

Dzintars aliejus Droguose,maximuose, svaros prekese.

Kokosu aliejus svaros prekese, Gedimino vaistinei (kur kosmetikos pard.)

Makedamiju,moliugu,nakvisu, sezamu,linu semenu - maximoje

Sviesmedzio sviestas,vynuogiu, jojobos, migdolu -(Naujosios Berm.) Kestucio gatvei priesais muzikini teatra arba taip pat Gedimino g. vaistinej.

Babuskos ir zolotojai kaip ir visuose miestuose Eurekose ir droguose biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lung @ 2008 09 04, 08:55)
Va šitoj parduotuvėj . Anksčiau buvo tik aliejai (makadamijų, simondsijų, kanapių, kviečių gemalų ir visokių kitokių), o dabar jau yra ir eterinių aliejukų.

P.S. tik atsakiusi pastebėjau, kad Zuza Kaune, o aš apie Vilnių parašiau  ax.gif

o eterinius irgi galima lasinti ant galvos? bigsmile.gif g.gif kazkaip man atrodo, kad gali butu nelabai, atrodo spiritas ieina, ar klystu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamor @ 2008 09 04, 15:41)
o eterinius irgi galima lasinti ant galvos? bigsmile.gif  g.gif kazkaip man atrodo, kad gali butu nelabai, atrodo spiritas ieina, ar klystu? g.gif

eteriniu tiesiai ant galvos tikrai negalima. ju galima ilasint i sampuna, alieju.
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2008 09 04, 19:52)
eteriniu tiesiai ant galvos tikrai negalima. ju galima ilasint i sampuna, alieju.

eterinius aliejus reikia imaisyti i pernesanti alieju, pvz, migdolu, simondsiju, linu semenu ar kita. priklausomai nuo plauku bukles ir eteriniai aliejai parenkami, pvz., as sausiems plaukams darau toki misini - i 20 ml migdolu aliejaus ilasinu kelis lasus roziu ir kokius 7 lasus santalmedziu eterinio aliejaus 4u.gif
Atsakyti
vilnietes, atsiprasau gal kartojuos, nelabai ir seku tema tai neburbekit per daug gal jau apie tai kalbejot blush2.gif kur randat makadamiu aliejaus??? g.gif
Atsakyti
Na ka vakar ipyliau kelis lasus eukaliptu eterinio aliejaus i sampuna tai tikrai patiko wub.gif jis ir plauku augima skatina ir pleiskanas naikina kurios po gliss kur atsirado blink.gif
Atsakyti