QUOTE(Ingaja @ 2010 09 12, 22:45)
Kaip sakoma kaip sauksi taip ir atsilieps

kas per pasakymas vyrui, spovinciam eileje "ar jus nescias"

Gal jis nemate, kad jus jau laaaabai nescia jam uz nugaros stovite

Galima buvo ir kazkaip kitaip paprasyt kad praleistu, jei jau tokia neigali ir negalit palaukt kol viena zmogu pardaveja apratnaus

Nu mane tai nervina tokios susireiksminusios

Paskui dar savo vaikus aukleja tokius pat susireiksminusius

Stovejome tose eilese ir nescios, ir nescios su mazais vaikais, ir su naujagimiais, bet kitu pirkeju tikrai nezemindavome

Yra buve, kad banke kasininke sake jus su vaiku nestovekit eikit be eiles, bet kazkaip man net nepatogu budavo, zmones laukia, skuba, po darbu, per pietu pertrauka, as tai laiko turiu juo labiau jei vaikas ramus

O cia manipuliuoja savo pilvais ir vaikais

Negali pastovet siusk savo vaiko gamintoja i parduotuve

P.S. Pas mus Maxej is vis ner tokios kasos ir visos ir nescios, ir su vaikais gyvos sveikos vaikscioja ir nuo to tik pasirodo visiems pirkejams ramiau, nes pasirodo tokiu neigaliu (neaisku per kuria vieta, labiau sakyciau su galvyte negerai

) buna

As linkiu autorei kai ji sulauks garbingo (75-85) amziaus ir ateis i ta kasa uzsimoketi uz batona tokia pat akiplesa paklaustu "ar jus nescia"
oj-oj na iskarto matosi kad zmogus taip sakant labai tolimas nuo visu teisiniu aspektu:) Jus, mieloji, pasakykite man ptrasau kaip turi elgtis zmogus jeigu pries kasa yra iskabintas pranesimas kad ten aptarnaujamos TIK besilaukiancios ir su vaikais? o stovi ir be vaiku ir su alum:) Nebent skaityti nemokate... Arba nenorite. Jums patinka buti durinama - pliz, nieks netrukdo, tik tai kaip sakant not my cup of tea
Papildyta:
QUOTE(rainiukas @ 2010 09 13, 01:14)
Nieko ji neperzenge, teisingai parase. Nereikia susireiksmint, susivest visus savo vaikus vienuolikta nakties (ir salia dar vyras, lyg tarp kitko, nors galetu su tais vaikais pabut namie ramiai sau) ir reikalaut teisiu kazkokiu. Bandai aiskint, kad pseprasom, nepastebejom asabos, bet ir mano vaikas namie laukia mamytes, nerimauja, pienuko uzbegau, nes be jo neuzmiehga. Tai atkerta kad nemato ji mano to vaiko ir neturiu as gal jo is viso

Is viso, laukiu, kada baigsis susireiksminusiu mamku era. Manau, kad greitai
Papildyta:
P.S. O kodel apribojimai vaiku amziui tokie durni? Padarytu nesciuju kasas, joms tikrai nera kur detis su tais pilvais ir sveikatos ne visada leidzia ilgiau pastoveti. O matot iki triju metu kasa. Ka, su keturiu metu vaiku lengviau isstoveti ilgiausioje eileje?
o kodel jus priimate atsakomybe spresti uz kitus ka jiems daryti su savo vaikais ir vyrais vienolikta nakties?

Lyg demokratineje valstybeje gyvenome

Jums, verges mastyma turinciai moteriai, aisku nedaeis, bet pasakysiu kad "razborke" su maxima buvo "ne vaikiska" ir jie pripazino kad pazeidzia vartotoju teoses. As tik pagimdysiu ir davesiu ta reikala iki galo, nes maciau kad iskaba taip ir nepakeite. Kt. parduose kazkodel parasyta kad sita szmoniu grupe aptarnaujama BE EILES, bet matyt MAXIMA nori buti pirmesne ir gudresne:)