Įkraunama...
Įkraunama...

Kasos, skirtos apsipirkti su vaikais

QUOTE(Ingaja @ 2010 09 13, 10:03)
Nieks nepavydi, dar karta kartoju ner ko izeidinet kitu pirkeju, atsistojo ne toj eilej na ir kas, tai nesuteikia jokios teises izeidinet zmogu  doh.gif Galima graziai paprasyti, kad paleistu jei jau taip norisi be eiles...

Kazkodel manau kad tas dedulis tikrai nebutu jos praleides net jei ji ir graziai paprasytu,buvau ir as tokiu sutikus. doh.gif po grazia isore pabaisos slepiasi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mili04 @ 2010 09 13, 10:08)
Kazkodel manau kad tas dedulis tikrai nebutu jos praleides net jei ji ir graziai paprasytu,buvau ir as tokiu sutikus. doh.gif po grazia isore pabaisos slepiasi lotuliukas.gif

Nu tada buciau pateisinusi jos kibima jam i tuos grazius silkinius atlapus lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Ir is vis nebuciau velusis i ta diskusija blush2.gif Ir is vis mano nupmone jei kasa specializuota turi but susitarimas, kad kitu ne tos kategorijos zmoniu neaptarnauja, kaip cia kazkas sake kazkurioj RIMI, tebunie ji tuscia jei ner nesciu ir mamyciu su vaikuciais, bet kitu is vis neleist ax.gif Tada irgi nekiltu problemu, nieks i ja nestotu, nes zinotu kad neaptarnaus mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingaja: 13 rugsėjo 2010 - 09:19
QUOTE(Ingaja @ 2010 09 13, 10:10)
Nu tada buciau pateisinusi jos kibima jam i tuos grazius silkinius atlapus  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Ir is vis nebuciau velusis i ta diskusija  blush2.gif Ir is vis mano nupmone jei kasa specializuota turi but susitarimas, kad kitu ne tos kategorijos zmoniu neaptarnauja, kaip cia kazkas sake kazkurioj RIMI, tebunie ji tuscia jei ner nesciu ir mamyciu su vaikuciais, bet kitu is vis neleist  ax.gif Tada irgi nekiltu problemu, nieks i ja nestotu, nes zinotu kad neaptarnaus  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif Bet maximoj tas negalioja, juk paskui pelno maziau gaus ot bus blogai...
Atsakyti
QUOTE(Dajan @ 2010 09 12, 22:05)
aptarnauja, bet neturi teisiu tai daryti!!! Ten ju iskaboje parasyta "sioje kasoje aptarnaujami tik tevai su vaikais ir besilaukiancios". Iskaba skirta "lochams" atsiprasant, nes jeigu pas mus taip parasyta, tai ne reiskia kad taip ir yra.

Jūsų agresyvumo tikrai sunku nepastebėti net čia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mili04 @ 2010 09 13, 10:26)
drinks_cheers.gif  Bet maximoj tas negalioja, juk paskui pelno maziau gaus ot bus blogai...

Tada patiems pirkejams reikia but draugiskesniems drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingaja @ 2010 09 13, 10:10)
Nu tada buciau pateisinusi jos kibima jam i tuos grazius silkinius atlapus  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Ir is vis nebuciau velusis i ta diskusija  blush2.gif Ir is vis mano nupmone jei kasa specializuota turi but susitarimas, kad kitu ne tos kategorijos zmoniu neaptarnauja, kaip cia kazkas sake kazkurioj RIMI, tebunie ji tuscia jei ner nesciu ir mamyciu su vaikuciais, bet kitu is vis neleist  ax.gif Tada irgi nekiltu problemu, nieks i ja nestotu, nes zinotu kad neaptarnaus  mirksiukas.gif

Pvz. Vilniaus Maxima Bazė ir Akropolio maxima taip ir daro. Ten kitų net neįleidžia ir tuščios kasos stovi. O kitose Maximose... doh.gif Ne tai kad niekas nepasiūlo praeiti į priekį, bet jeigu vaikas rėkia ir pati bandai brautis, tai dar išvadina visokiais žodžiais, bobulkos burba. Jau bijau, kad prakeiks. Stengiuosi nesinaudot tokiomis kasomis... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgusia @ 2009 07 21, 10:28)
Ne apie maxima, bet apie Rimi, bet reikalas tas pats, apie kasas skirtas nesciosioms ir su mazais vaikais. Nuo siandienos Rimi PC sitose kasose neaptarnaus kitu klientu, nors ir ji bus tuscia  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif .

O dabar, kaip pastebejau, rimi nesciuju ir mamu kasas transformavo i express biggrin.gif Nes pvz.: zirmunu rimi jau senokai i tas kasas visi stoja, o kasininkes nesciuju ir su vaikais be eiles neaptarnauja. Tik pavadinima pamirso i express pakeisti, nes nesciuju ir mamu kasos tikriausiai visuomeniskiau atrodo.
Atsakyti
QUOTE(Ingaja @ 2010 09 13, 10:55)
Tada patiems pirkejams reikia but draugiskesniems  drinks_cheers.gif

Kol bus išskirtinių žmonių grupių - bus ir nepatenkintų. Ir aš balsuočiau greičiau už kasas seneliams, nei nėščiosioms - kiekviena nėščioji (su retom išimtim, žinoma) turi vyrą ar sugyventinį, vieną kitą artimą žmogų, kuris, jeigu jei jau taip blogai, sunku, gali duonos ir pieno parnešt. Ir toli gražu ne kiekviena nėščioji taip blogai jaučiasi (ačiū Dievui). Juo lab, kad ta "liga" praeina per 9 mėn. maximum.
Gi senukai vargsta metų metais stumdomi eilėse įvairių chamų, o čia dar oficialiai parduotuvės suteikė privilegiją pasireikšti naglesnėms mamytėms doh.gif

Beje, dirbantis žmogus gali būti daug labiau pavargęs, skubėti, gali jaustis net prasčiau - kodėl apie tai negalima pagalvoti?

Ir nepasakokit, kad aš vaikų gal neturiu ar pavydžiu. Jei nepajėgiu jo susavim tampytis - tai nėr ko ir tampytis. Lauk kol kas paveš, padės. Dėl rėkiančių vaikų - vaikai yra toks dalykas, kurį galima auklėti. Gyvenime turėjau vienintelį incidentą parduotuvėje, po kurio išsiaiškinome ir joookių riksmų ar ko tai panašaus nebuvo. O dėl rėkiančių naujagymių - nemanau, kad iš vis jiems vieta PC. Ten sunešama tiek virusų ir bakterijų, dulkės, cheminės valymo priemonės doh.gif

Žodžiu, nesinaudokit savo vaikais kaip kažkokiu tai "bilietu" Todėl ir nemaloniai atrodot aplinkiniams.
Atsakyti
Nieko pries tokias kasas neturiu, niekada nestoju prie tokios kasos ir suprantu tiek mamas su vaikais, tiek nescias. Bet va manydomu vienas dalykas. Kada nesciatoje kasoje skaitysis nescia? Pvz jeigu man nestumas 7 sav, as blogai jauciuosi ir pilvo dar nesimato tai ar mane aptarnaus ar as skaitausi tinkamai stovinti toje kasoje? Ka kasininke praso dokumento, kad nescia?
Atsakyti
QUOTE(Profesorė @ 2010 09 13, 17:25)
Ka kasininke praso dokumento, kad nescia?

Gali ir paprašyti rolleyes.gif
Atsakyti
Dabar apie tai,kad vienose maximose aptarnauja visus pirkejus teveliu ir mazyliu kasoje o kitose maximose tik tevelius su mazyliais,tai:

Dvieju iksu (XX) maximose teveliu ir mazyliu kasoje aptarnaujami visi pirkejai,bet pirmenybe teikiama besilaukiancioms mamytems ir teveliams su mazyliais iki 3 metu ax.gif

Triju iksu (XXX) maximose teveliu su mazyliais kasoje aptarnaujami tik besilaukiancios mamytes ir teveliai su mazyliais iki 3 metu ax.gif

Neseniai buvo toks ivykis,teveliu ir mazyliu kasoje stovejo neigali mociute,uz jos dar keli zmones ir atleke mamyte su jau nebe tokiu mazu vaiku pradejo brautis i prieki,mociutes globeja paprase palaukti ir jos susipyko,man uz nugaros stovejo virsininkas,tai as tylejau ir nesikisau ax.gif spekit kas laimejo? o gi ta mamyte su vaiku nes tai ju kasa nepriklausomai nuo to kas uz jos ir pries ja stovi doh.gif norejosi atsistoti ir iseiti is darbo vietos,negaliu ziureti kai vyksta tokios nesamones...
Papildyta:
QUOTE(Profesorė @ 2010 09 13, 17:25)
Nieko pries tokias kasas neturiu, niekada nestoju prie tokios kasos ir suprantu tiek mamas su vaikais, tiek nescias. Bet va manydomu vienas dalykas. Kada nesciatoje kasoje skaitysis nescia? Pvz jeigu man nestumas 7 sav, as blogai jauciuosi ir pilvo dar nesimato tai ar mane aptarnaus ar as skaitausi tinkamai stovinti toje kasoje? Ka kasininke praso  dokumento, kad nescia?

Bent jau as manau kad nestuke ne esme savaite ar jau devinta menesi laukiasi gali naudotis ta kasa,bet jei pilviuko nesimato kasininke gali paprasyti parodyti nesciosios kortele ax.gif
Atsakyti
QUOTE(eiwile @ 2010 09 13, 23:10)
Neseniai buvo toks ivykis,teveliu ir mazyliu kasoje stovejo neigali mociute,uz jos dar keli zmones ir atleke mamyte su jau nebe tokiu mazu vaiku pradejo brautis i prieki,mociutes globeja paprase palaukti ir jos susipyko,man uz nugaros stovejo virsininkas,tai as tylejau ir nesikisau  ax.gif spekit kas laimejo? o gi ta mamyte su vaiku nes tai ju kasa nepriklausomai nuo to kas uz jos ir pries ja stovi  doh.gif norejosi atsistoti ir iseiti is darbo vietos,negaliu ziureti kai vyksta tokios nesamones...

Yra tos kasos, naudokimes, bet mamytes turekim proto a? sazines... Juk musu vaikiukai mato kaip mes elgiames su senais zmonemis, jei mes juos taip auklesim kaip dabar kai kurios, pagalvokit pacios tokiu metu sulaukusios kas jusu laukia blink.gif
Atsakyti