Įkraunama...
Įkraunama...

Kasos, skirtos apsipirkti su vaikais

QUOTE(Mili04 @ 2010 09 13, 10:08)
Kazkodel manau kad tas dedulis tikrai nebutu jos praleides net jei ji ir graziai paprasytu,buvau ir as tokiu sutikus. doh.gif po grazia isore pabaisos slepiasi lotuliukas.gif

Jei turi sveikatos rietis ir reikalauti, turi sveikatos ir pastoveti. Kai zmogui isties blogai, tai matosi. Tada arba palieki viska ir iseini kur prisest, arba kiti tau uzleidzia vieta. Tikrai ne zverys aplinkui. Isskyrus paskutiniu laiku "naujasias mamytes" rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2010 09 13, 18:03)
Gali ir paprašyti  rolleyes.gif

bet tai iki 12-os savaitės reta kuri turi nėščiosios kortelę, o jaučiasi bene blogiausiai g.gif
Atsakyti
nesu ispuikusi, stengiuosi nesinaudot tom kasom, bet kai jau sunku buna - einu ir ka.. po paskutinio apsipirkimo isejau apsiverkusi, nes pasirodo kasininke - vadas prekybos centre unsure.gif paskutines nestumo savaites dazniausiai buna ypac bjaurios, ane? bet vaiksciot vistiek gi reikia, tik stovet vietoj sunkoka jau buna. Nuejau su vyru apsipirkt, nuejom i mamyciu kasa, stovi mociute, po jos pora su amzium jau. Na nesu akiplesa, nesirausiu pro ta porele, be to ir nepralysciau su dideliu pilvu, palauksiu.. aptarnavo mociute, tada ta pora.. o jie sumaste dar papildymus pirkt, sena nuolaidu kortele keist.. maniskis mandagiai uzsimine jiems, kad si kasa kitos paskirties ir korteliu keitima gali susiplanuot kitam laikui jei jau eina i sia kasa.. na jie pradejo diskutuot ax.gif patikekit kaip uzsipuole kasininke.. su pasaipa pasake man, kad jei blogai jauciuosi, ner ko eit i parduotuve ir lovoj gulet blink.gif o gal ir ta moteris su amzium laukiasi ir t.t. zodziu nieks jos net nekabino del aptarnavimo, o gavosi issivaipe is mano padeties pries visus pirkejus, pasijauciau lyg esu kalta, jog laukiuosi, kokia ji mandra, ne viena skunda gavus, bet jai dzin unsure.gif norejau akcentuoti, kad buna ne vien nesutarimu tarp pirkeju, bet pasirodo ir kasininkes ne stebuklas.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabe @ 2010 09 14, 09:17)
patikekit kaip uzsipuole kasininke.. su pasaipa pasake man, kad jei blogai jauciuosi, ner ko eit i parduotuve ir lovoj gulet  blink.gif  o gal ir ta moteris su amzium laukiasi ir t.t. zodziu nieks jos net nekabino del aptarnavimo, o gavosi issivaipe is mano padeties pries visus pirkejus, pasijauciau lyg esu kalta, jog laukiuosi, kokia ji mandra, ne viena skunda gavus, bet jai dzin  unsure.gif  norejau akcentuoti, kad buna ne vien nesutarimu tarp pirkeju, bet pasirodo ir kasininkes ne stebuklas..  unsure.gif

Uzsipult neturejo teises, bet jei jau taip blogai, gal isties galetu vyras apipirkt namus? 4u.gif As nieko pries sitas kasas, jei sios kategorijos zmones (idomiai skamba) nelystu i "normaliu" zmoniu kasas. Tegu stovi "savo" kasoj. Bus smagu pasiziuret, kuris nestesnis, kurio vaikas svarbesnis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rainiukas @ 2010 09 14, 10:35)
Uzsipult neturejo teises, bet jei jau taip blogai, gal isties galetu vyras apipirkt namus? 4u.gif As nieko pries sitas kasas, jei sios kategorijos zmones (idomiai skamba) nelystu i "normaliu" zmoniu kasas. Tegu stovi "savo" kasoj. Bus smagu pasiziuret, kuris nestesnis, kurio vaikas svarbesnis lotuliukas.gif

tu savam prote?.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(vataipva @ 2010 09 14, 10:41)
tu savam prote?..  g.gif

O ka tokio tau pasakiau? Ivairuoja su pilvu bet kur ir pulkit mane mylet bigsmile.gif uz kokius nuopelnus? o pacios gali spjaudytis ant aplinkiniu? ant mamu su didesniais vaikais? susireiksminimas beribis. niekas ju nestumdo ir neniekina, kol pacios aplinkiniu neisprovokuoja. manau atskiromis kasomis meiles nachalems neisugdysime cool.gif
Atsakyti
QUOTE(rainiukas @ 2010 09 14, 10:56)
O ka tokio tau pasakiau? Ivairuoja su pilvu bet kur ir pulkit mane mylet bigsmile.gif uz kokius nuopelnus? o pacios gali spjaudytis ant aplinkiniu? ant mamu su didesniais vaikais? susireiksminimas beribis. niekas ju nestumdo ir neniekina, kol pacios aplinkiniu neisprovokuoja. manau atskiromis kasomis meiles nachalems neisugdysime cool.gif

smile.gif pykstate, kad kai jūs buvote nėščia, tokių sąlygų nebuvo? 4u.gif

Tolerancijos, moterie..
Atsakyti
Ne nu kartais kai jau pasakot tai nusisauti galima doh.gif o je as gerai jauciuosi nueinu i parduotuve ir pasidaro negerai bestovint nes negali nuspeti va tokia valada man buv blogai o tada gerai, tai nejaugi as negaliu paprasyti kad kazkas paskubetu ar gal net ir pralestu ar bunant parduotuvej ir kai pasidaro blogai turi kviestis kad kazkas atvaziuotu uz tave pastovetu eilej? O tai kam tos kasos buvo isvis sukurtos?tam kad greiciau aptarnautu nes tiek nescia tiek su mazu vaiku negali tiek ilgai stoveti. Va viena issireiske kad auklejimo truksta nu atsiprasau kap gali vaika isaukleti kantrumo ir kad jis valanda stovetu ar sedetu prie kasos doh.gif JUOKAUJAT GAL?
Atsakyti
QUOTE(vataipva @ 2010 09 14, 10:58)
smile.gif pykstate, kad kai jūs buvote nėščia, tokių sąlygų nebuvo?  4u.gif

Tolerancijos, moterie..

Kokios cia tokios salygos? Ypac nesti buna nesciuju vyrai. Laabai blogai jauciasi ir labai chamina. Kalbu ne is pavydo, tiesiog slyksciai dauguma ten atsistojusiu elgiasi. Ir dar karta sakau, jei zmogui nelabai gera ir jis papraso zmoniskai, bet kurioje kasoje bus isgirstas ir pamatytas.
O jei jauciates gerai, o pries jus stovi ne nescias, ne su vaiku (p.s. vaikai vaikais laikomi tik iki treju metu), ir jei tas vargsas ne nescias nori greiciau nusipirkti pora prekiu, negi taip butina rekauti, ironizuoti, verztis per galva, negi numirsit, kad pastovesit? g.gif
Atsakyti
QUOTE(rainiukas @ 2010 09 14, 11:59)
Kokios cia tokios salygos? Ypac nesti buna nesciuju vyrai. Laabai blogai jauciasi ir labai chamina. Kalbu ne is pavydo, tiesiog slyksciai dauguma ten atsistojusiu elgiasi. Ir dar karta sakau, jei zmogui nelabai gera ir jis papraso zmoniskai, bet kurioje kasoje bus isgirstas ir pamatytas.
O jei jauciates gerai, o pries jus stovi ne nescias, ne su vaiku (p.s. vaikai vaikais laikomi tik iki treju metu), ir jei tas vargsas ne nescias nori greiciau nusipirkti pora prekiu, negi taip butina rekauti, ironizuoti, verztis per galva, negi numirsit, kad pastovesit? g.gif

Prisimink kai pati nešiojai kūdikį. Ir jei net esi dviese su vyru, tai nereiškia, kad nestuke.gif gali iš eilės išėjus atsipalaiduot ir nuimt nugaros ar kitus skausmus, atsisėdus ant suoliuko. Tokiu metu reikia nestuke.gif kuo greičiau namo, t.y. kuo greičiau apsipirkti ir dumt namo.

O tamsta su dviem prekėm gali pereiti į express kasas smile.gif
Ir bobulkos tegu eina į tėvelių kasas į sveikatą, tik tegu nepradeda ten kortelių keitinėtis - tiesiog būkim žmoniški ir supratingi.

p.s. maniškis yra labai aktyvus vaikas, nenustygstantis vietoje. Ir jam jau virš 3m. Ir niekada nelendu į tėvelių kasas smile.gif nes žinau, kad yra kam svarbiau ta minutė išstovėta eilėj.

pys 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vataipva @ 2010 09 14, 12:22)
O tamsta su dviem prekėm gali pereiti į express kasas smile.gif
Ir bobulkos tegu eina į tėvelių kasas į sveikatą, tik tegu nepradeda ten kortelių keitinėtis - tiesiog būkim žmoniški ir supratingi.
p.s. maniškis yra labai aktyvus vaikas, nenustygstantis vietoje. Ir jam jau virš 3m. Ir niekada nelendu į tėvelių kasas smile.gif nes žinau, kad yra kam svarbiau ta minutė išstovėta eilėj.
pys  4u.gif

drinks_cheers.gif bukim visi tolerantiski. VISI ir VISOS 4u.gif Ir jau ne nescios, ir nescios, ir dar ne nescios mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabe @ 2010 09 14, 09:17)
norejau akcentuoti, kad buna ne vien nesutarimu tarp pirkeju, bet pasirodo ir kasininkes ne stebuklas..  unsure.gif

Vat idomu ar ne pacios busimos mamytes savo drastisku elgesiu tas kasininkes is proto isvaro g.gif doh.gif
Atsakyti