Įkraunama...
Įkraunama...

1 mėnuo

Sveikos mamos 4u.gif
Man nepavyksta ideti savo zmogucio nuotraukos verysad.gif Kaip jus tai darote???
Atsakyti
Jei supranti rusiskai eik www.radikal.ru. Ten bus browse pasirink nuotrauka. zagruzit ir is antros eilutes nusikopink url. ir viskas. mirksiukas.gif
Atsakyti

Gavosi thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Aciu uz pagalba 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EgluteN: 16 spalio 2008 - 20:47
Labuka smile.gif norejau paklausti mamyciu apie arbateles. Gal kas duodate vaikuciui kokiu arbateliu pagerti? Jei taip tai kokiu, kiek ir kokios koncentracijos. Mano burbuliukas daznai gerti nori o pieneliu ar vandeniu jo girdyti nesinori nes tai tiesiog troskulys arba zagsint. Buciau labai dekinga blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IceLady: 17 spalio 2008 - 06:49
QUOTE(IceLady @ 2008 10 17, 08:45)
Labuka smile.gif norejau paklausti mamyciu apie arbateles. Gal kas duodate vaikuciui kokiu arbateliu pagerti? Jei taip tai kokiu, kiek ir kokios koncentracijos. Mano burbuliukas daznai gerti nori o pieneliu ar vandeniu jo girdyti nesinori nes tai tiesiog troskulys arba zagsint. Buciau labai dekinga  blush2.gif

Tokiam maziukui IceLady dar yra geriausia duoti tik vandenuka. Man taip gydytoja sake. bet jai nori arbatytes tai nebent Hiip pankoliu arbetyte. mirksiukas.gif
Atsakyti
Dekui 4u.gif tiesiog daug patarimu prisiklausiau ir is tevu, ir is gimdziusiu draugiu bet baisu kazka daryti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(IceLady @ 2008 10 17, 07:45)
Labuka smile.gif norejau paklausti mamyciu apie arbateles. Gal kas duodate vaikuciui kokiu arbateliu pagerti? Jei taip tai kokiu, kiek ir kokios koncentracijos. Mano burbuliukas daznai gerti nori o pieneliu ar vandeniu jo girdyti nesinori nes tai tiesiog troskulys arba zagsint. Buciau labai dekinga  blush2.gif

Mes vakarais duodam virinto vandenuko su labai mazai gliukozes - tipo, kad skaniau butu - taip daktare rekomendavo. O dazniausiai mums jos prireikia vakarais, tai tada 50 ml pasidarom ir sugirdom, buna, kad jis tiek net neisgeria.

O del arbateliu tai dar daktare rekomendavo pankolio arbatele. Ieskojau jos Gintarinej vaistinej, bet radau Maxima ir Iki parduotuvese. Jokiu kitu tokiems maziems duoti nerekomendavo.
Atsakyti
sveiki. noriu paklausti mamyciu kaip jus duodat espumizana? ar kiekviena kart pries valgi, ar tik tam tikru laiku?
maniskei vakarais spazmukai uzena, tai manau nuo pietu duoti, nes nakti praktiskai mieganti pavalgo, tai nesinori kelti, o diena ( ypac rytais) kartais ir po valandos pienuko uzsipraso - kazkaip irgi nesinori vaistu taip daznai duoti.

p.s. as duociau vandenelio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lina-kameja @ 2008 10 17, 14:51)
sveiki. noriu paklausti mamyciu kaip jus duodat espumizana? ar kiekviena kart pries valgi, ar tik tam tikru laiku?
maniskei vakarais spazmukai uzena, tai manau nuo pietu duoti, nes nakti praktiskai mieganti pavalgo, tai nesinori kelti, o diena ( ypac rytais) kartais ir po valandos pienuko uzsipraso - kazkaip irgi nesinori vaistu taip daznai duoti.
p.s. as duociau vandenelio 4u.gif

Puikiai zinom ka reiskia pilvo diegliukai... sad.gif
Is pradziu davem Espimisan. Nuo pietu mzdaug po 10 15 lasiuku, o vakarop nuo kokiu 17 val. - tuos rekomenduojamus 25 lasiukus. Apie 23 val. jau ju nerireikdavo.

Dabar duodam Sab simplex. Jis yra tirstesnis ir nuo jo gal siek tiek geriau. Jo norma iki 15 lasiuku. Tai nuo piet duodam apie 8 - 10, o vakarop didinam iki leistinos normos.

Bet geriausiai mums padeda nuolatinis masazavimas pilvuko palei laikrodzio rodykle.
Atsakyti
QUOTE(IceLady @ 2008 10 17, 06:45)

Nelabai tik suprantu kaip jus zinot kada vaikas nori gerti arbatele/vandenuka o kada pienuka blink.gif ????
Atsakyti
Na pavalges jis daznai zagsi (oro pagauna). tuomet pienuka vel duoti nesinori kad pilviuko neskaudetu smile.gif o del troskulio juk praejus kokiam pusvalandziui ar valandai po maitinimo cespejimas , krizenimas ir ciulptuko atmetimas rodo kad jis nori gerti. Vandenuka godziai ima poto nurimsta. Bent maniskis taip... blush2.gif
Atsakyti
labas mamytės mirksiukas.gif

Aš irgi noriu į jūsų būrį 4u.gif

Dėl arbatėlių, tai mes kol kas jų nevartojam..gyd sakiau, jog tik pienuką duodu, tai sakė gerai..dėl arbatėlių nieko neužsiminė..reiks paklaust..
beje, mažoji vakar apsirgo (37,8), bet tikiuosi čia nieko rimto ir ji greit pasveiks smile.gif
Atsakyti