Man nepavyksta ideti savo zmogucio nuotraukos
Sveikos mamos
Kaip jus tai darote???
Jei supranti rusiskai eik www.radikal.ru. Ten bus browse pasirink nuotrauka. zagruzit ir is antros eilutes nusikopink url. ir viskas.
Labuka
norejau paklausti mamyciu apie arbateles. Gal kas duodate vaikuciui kokiu arbateliu pagerti? Jei taip tai kokiu, kiek ir kokios koncentracijos. Mano burbuliukas daznai gerti nori o pieneliu ar vandeniu jo girdyti nesinori nes tai tiesiog troskulys arba zagsint. Buciau labai dekinga
QUOTE(IceLady @ 2008 10 17, 08:45)
Labuka
norejau paklausti mamyciu apie arbateles. Gal kas duodate vaikuciui kokiu arbateliu pagerti? Jei taip tai kokiu, kiek ir kokios koncentracijos. Mano burbuliukas daznai gerti nori o pieneliu ar vandeniu jo girdyti nesinori nes tai tiesiog troskulys arba zagsint. Buciau labai dekinga 
Tokiam maziukui IceLady dar yra geriausia duoti tik vandenuka. Man taip gydytoja sake. bet jai nori arbatytes tai nebent Hiip pankoliu arbetyte.
Dekui
tiesiog daug patarimu prisiklausiau ir is tevu, ir is gimdziusiu draugiu bet baisu kazka daryti
QUOTE(IceLady @ 2008 10 17, 07:45)
Labuka
Mes vakarais duodam virinto vandenuko su labai mazai gliukozes - tipo, kad skaniau butu - taip daktare rekomendavo. O dazniausiai mums jos prireikia vakarais, tai tada 50 ml pasidarom ir sugirdom, buna, kad jis tiek net neisgeria.
O del arbateliu tai dar daktare rekomendavo pankolio arbatele. Ieskojau jos Gintarinej vaistinej, bet radau Maxima ir Iki parduotuvese. Jokiu kitu tokiems maziems duoti nerekomendavo.
sveiki. noriu paklausti mamyciu kaip jus duodat espumizana? ar kiekviena kart pries valgi, ar tik tam tikru laiku?
maniskei vakarais spazmukai uzena, tai manau nuo pietu duoti, nes nakti praktiskai mieganti pavalgo, tai nesinori kelti, o diena ( ypac rytais) kartais ir po valandos pienuko uzsipraso - kazkaip irgi nesinori vaistu taip daznai duoti.
p.s. as duociau vandenelio
maniskei vakarais spazmukai uzena, tai manau nuo pietu duoti, nes nakti praktiskai mieganti pavalgo, tai nesinori kelti, o diena ( ypac rytais) kartais ir po valandos pienuko uzsipraso - kazkaip irgi nesinori vaistu taip daznai duoti.
QUOTE(lina-kameja @ 2008 10 17, 14:51)
sveiki. noriu paklausti mamyciu kaip jus duodat espumizana? ar kiekviena kart pries valgi, ar tik tam tikru laiku?
Puikiai zinom ka reiskia pilvo diegliukai...
Is pradziu davem Espimisan. Nuo pietu mzdaug po 10 15 lasiuku, o vakarop nuo kokiu 17 val. - tuos rekomenduojamus 25 lasiukus. Apie 23 val. jau ju nerireikdavo.
Dabar duodam Sab simplex. Jis yra tirstesnis ir nuo jo gal siek tiek geriau. Jo norma iki 15 lasiuku. Tai nuo piet duodam apie 8 - 10, o vakarop didinam iki leistinos normos.
Bet geriausiai mums padeda nuolatinis masazavimas pilvuko palei laikrodzio rodykle.
QUOTE(IceLady @ 2008 10 17, 06:45)
Labuka
Nelabai tik suprantu kaip jus zinot kada vaikas nori gerti arbatele/vandenuka o kada pienuka
Na pavalges jis daznai zagsi (oro pagauna). tuomet pienuka vel duoti nesinori kad pilviuko neskaudetu
o del troskulio juk praejus kokiam pusvalandziui ar valandai po maitinimo cespejimas , krizenimas ir ciulptuko atmetimas rodo kad jis nori gerti. Vandenuka godziai ima poto nurimsta. Bent maniskis taip...
labas mamytės
Aš irgi noriu į jūsų būrį
Dėl arbatėlių, tai mes kol kas jų nevartojam..gyd sakiau, jog tik pienuką duodu, tai sakė gerai..dėl arbatėlių nieko neužsiminė..reiks paklaust..
beje, mažoji vakar apsirgo (37,8), bet tikiuosi čia nieko rimto ir ji greit pasveiks
Aš irgi noriu į jūsų būrį
Dėl arbatėlių, tai mes kol kas jų nevartojam..gyd sakiau, jog tik pienuką duodu, tai sakė gerai..dėl arbatėlių nieko neužsiminė..reiks paklaust..
beje, mažoji vakar apsirgo (37,8), bet tikiuosi čia nieko rimto ir ji greit pasveiks