Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdžiau ir niekam nemokėjau

Sveikutes,
Saunuoles, kad nemokejote, gal ir as buciau pinigelius pataupiusi, bet kadangi buvau paskyrusi tam tikra suma gydytojai su kuria buvau sutarusi, o kai ji neatvyko, nusprendeme mazesne suma duoti, gimdyma priemusiam gydytojui.. Gimdymas buvo nelengvas, tad net nesvarsteme ar moketi, ar ne, norejome atsidekoti uz varga cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Bittersweet @ 2009 09 15, 07:11)
gal galit parasyt tos laidos pavadinima?

Cia per TV 3, Savaites komentarai, berods
Atsakyti
QUOTE(laimutte @ 2009 09 14, 15:32)
nuvaziuosiu i ligonine su niekuo nesitarus ir mane issius atgal namo, tipo ko cia atvziavai - nei tu mums priklausai nei ka  doh.gif  Juk buna, kad pries gimdyma gimdyvems tenka po keleta kartu vaziuot i ligonine, kol prasideda tikrasis gimdymas, kaip tada - vaziuoji i kuria nori ligonine ir kiek nori kartu? g.gif
Planuoju gimdyti VGN

Lietuvos ribose gali gimdyti bet kurioje ligoninėje kokią tik pasirenki. Ir jei bus prasidėjusi rimta gimdymo veikla tavęs niekas namo nebeišleis schmoll.gif Nesijaudink ir važiuok į bet kurią ligoninę ir bet kiek kartų - sėkmės gimdyme mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kristina26a @ 2009 08 21, 01:06)
as gimdziau ir niekam nemokejau,o del prieziuros nesiskundziu,puikiai priziurejo ir tikrino gana daznai,nusiskundimu neturiu smile.gif

drinks_cheers.gif ir as taip pat.. ir labai gerai buvau priziurima, sakyciau net geriau, nei ta, kuri susimokejo smile.gif
Atsakyti
Pirmą gimžiau Klaipėdoje - niekam nemokėjau. Visi buvo malonūs ir rūpestingi.
Antrą gimdžiau Vilniuje, RK - niekam nemokėjau. Likau viskuo patenkinta - taip pat buvo visi malonūs ir rūpestingi. (nusiteikusi buvau blogiausiam varijantui - o gavosi labai gerai).
taigi, manau, kad labai priklauso ir nuo pačios gimdyvės nusiteikimo ir nuotaikos. Jei ieškai sliekų ant asfalto - tada ir randi.
O į maloniai nusiteikusią, mandagią, ramią ir geros nuotaikos gimdyvę ir daktarai bei akušeriai kitaip reaguoja.
Atsakyti
As ir du kartus gimdziau ir nemokejau,na neskaitant vaisiu blush2.gif laukia trecias susitikimas su akuseriais ziuresim kaip cia bus,nors neplanuoju g.gif
Atsakyti
as gimdziau ukmergej, pirma kart tariausi su daktare tai mokejau.
antra kart nesitariau ir nemokejau tai antras kartas daug man fianesnis nei pirmas smile.gif jei gimdysiu dar kada tikrai nesiruosiu moket
Atsakyti
o as manau uz gera geru reik atsilygint, tariesi ar nesitari smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mimyyyte @ 2009 09 17, 15:07)
o as manau uz gera geru reik atsilygint, tariesi ar nesitari smile.gif

Žmonės dirba savo darbą, jie už tai gauna algą! jei nori atsidėkoti - pasakyk nuoširdų ačiū.
Atsakyti
QUOTE(juratttte @ 2009 08 06, 22:49)
Pinigų davimas gimdant - nėra neturėjimas kur dėti pinigų, tai atlygis už sunkų darbą ir pagalbą tau bei tavo mažyliui, kai viskas gerai - tai gerai, bet jei nukrypimas - tada gali ir nagus nusikramtyti, kad ne ten taupai.
Papildyta:
Beje prieš gimdymą save gerbiantis gydytojas ir neima...

Nesuprantu tokio mastymo g.gif Tai kam mes visi mokescius mokam??? Ar ne tam, kad, istikus nelaimei, mumis butu pasirupinta? Juk visi dirbantys zmones atlyginima gauna, daktarai ir seseles ju tarpe irgi. Ar jus bent jau pagalvojat, kiek daktarai is tu kysiu papildomai prie atlyginimo prisideda, jei jau vien uz gimdyma tukstancius moka! Pazistu ne viena daktara, ir zinau, kad vargo jie tikrai nemato vacation4.gif
P.S. Save gerbiantis gydytojas kysiu TIKRAI neima!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SuperMorkyte: 11 spalio 2009 - 21:03
QUOTE(Willma @ 2008 07 22, 11:09)
kažkoks juokingas man tas pasisakymas. o jei duosi-tai jau kažkas už tave pagimdys? lotuliukas.gif na ir netikiu, kad joks gydytojas per 2 paras neprieitų, jei atvažiavai gimdyti schmoll.gif

Jier privalo atlikti savo darba ir be kisio!!!! doh.gif kas per pasisakymai!!!!
Atsakyti
QUOTE(musiushka @ 2009 08 07, 14:56)
as kai gimdysiu tai tikrai zinau nei tarsiuos nei pinigyciu duosiu.juk uz mane nepagimdys.o daktaras yra daktaras jei jis dirbs savo darba tai mano maziukas tikrai ateis i pasauli,juk nepaliks likimo valiai.Zinoma jei busiu labai patenkinta veliau gydytojams tikrai atsidekosiu 4u.gif

Butent taip pasielgiau ir as. Tiesiog atvaziavau i ligonine, pagimdziau dukriuka, o tik veliau, uz tikrai rupestinga prieziura ir siluma vyras nupirko skyriaus personalui sampano, saldainiu, o akuserei geliu. thumbup.gif
Atsakyti